robin hofman

Beschikbaar

Regio Gelderland

Robin Hofman

robin hofman

Beschikbaar

Analytics
Content
CRO
E-mail
SEA
SEO
Social Ads
UX

Geboortedatum: 02/09/2002

Woonplaats: Harderwijk

Aantal uren: 40

Samenwerkingsvorm: Deta-vast | per direct beschikbaar

In het kort

  • Heeft een enorme zwak/interesse voor menselijk gedrag.

  • Is klantgericht en dus ook resultaatgericht.

  • Is analytisch sterk.

  • Heeft een tweetalig diploma, dus erg vaardig met Engels en Nederlands

Over Robin Hofman

Hey, ik ben Robin Ik ben 21 jaar en woon in de bruisende binnenstad van Harderwijk. Ik hou me graag met mensen bezig zowel in m'n vrije tijd als in werksfeer. Daarnaast ben ik fulltime tech fanaat en verbreed ik graag mijn kennis over psychologie in relatie tot marketing. Neuromarketing, UX en gedrag sturende aspecten van marketing vind ik dus ook machtig interessant, uiteraard gedreven door data. Ik moest ergens een trein vinden die mij van enthousiasteling naar junior marketeer kon brengen. Toen ik naar een trein zocht kwam ik de sneltrein genaamd Leaped tegen en ik sprong meteen aan boord. Sindsdien ben ik me breed aan het ontwikkelen in een veld waar ik de ambitie heb om erg vaardig te worden, genaamd: digitale marketing. Hoe ik regelmatig beschreven word is als een sociale jongen met een zwak voor menselijk gedrag en een gepaste dosis humor. Ik werk ontzettend graag in een team, om zo een klant te helpen zijn of haar doelen te behalen. Ik bied graag een digitaal draagvlak om echt op te bouwen. Tools waar ik over beschik: ✓ WordPress ✓ Mautic ✓ Google Search Console ✓ Figma ✓ ChatGPT.

Talen Nederlands, Engels

Extra skills SEA, SEO, Google Ads, Sociaal, Gedreven

Play video

Werkervaring

12 2023 - 01 2024

Ecommerce Product Specialist | Intergamma

Met een generatief AI systeem (Powertext) producttitels, omschrijvingen en USP's gemaakt voor grote productgroepen (gem. 200 producten). Mee mogen denken over procesoptimalisatie wat betreft het online zetten van deze teksten maar ook het verbeteren van de kwaliteit van deze teksten (database optimalisatie). Gespard met een collega over de SEO optimalisatie van al deze teksten.

10 2023 - 12 2023

Online Marketeer | Studio BUUT

Google business profiel verbeterd voor betere vindbaarheid en duidelijkheid voor klanten. Geheel marketing plan opgezet van SEO tot betaalde advertenties. Dit plan hebben wij gemaakt op basis van een intakegesprek met de eigenaresse. Google Analytics, Search Console en Google page speed gekoppeld met haar website. Dat samen met een Google Looker Studio zodat ze live kan meekijken naar hoe het met haar bedrijf gaat.

12 2022 - Heden

Online marketeer | Leaped

Het gecertificeerde opleidingstraject van Leaped leidt mij op tot een bekwame Allround Online Marketeer. Ik houd mij zoal bezig met SEO, SEA, Content Marketing, Social media, Personal Branding, UX , CRO en E-mailmarketing

03 2023 - 06 2023

Marketeer & Copywriter | Franchise+ 03 2023 - 06 2023

Teksten schrijven om ondernemers (franchisenemers) te werven voor de grootste franchiseformules van Nederland, denk aan: New York Pizza, Anytime Fitness en Kwalitaria. Verantwoordelijk voor de data-gedreven e-mail campagnes: Onder andere Direct mailings naar aspirant franchisenemers (B2C), nieuwsbrieven, A/B tests, wervingsmails naar potentiële klanten (franchiseformules zoals Restaria (B2B)) en een dripcampagne voor een event: Franchise+ Beurs. Het coachen en inwerken van een nieuwe marketingmedewerker Inregelen van betaalde social media campagnes om franchisenemers te werven voor een vestiging ter overname.

04 2019 - 12 2022

Hospitality medewerker | McDonald's, Ermelo

Gastervaring verbeteren op basis van data Trainen van nieuwe medewerkers Leidinggevende van de Lobby

Opleidingen

December 2022 - Heden

Online marketing traineeship | Leaped Academy, Hilversum

September 2022 - December 2022

Psychologie | Open Universiteit, Zwolle

September 2015 - Juli 2022

Tweetalig VWO | RSG Slingerbos, Harderwijk