Diensten

De opleider van de nieuwe generatie

In een digitale wereld zijn digitale oplossingen nodig. Leaped heeft een online opleidingstraject ontwikkeld waarin talent snel kunnen laten doorgroeien tot volwaardig marketeer.

online marketing traineeship - leaped

Hoe werkt het?

Leaped leidt aankomend talent op tot online marketeers. Al onze marketeers zijn via een deta-vast model of op interimbasis beschikbaar.

Verschillende mogelijkheden

Wij denken graag met je mee over de verschillende samenwerkingsmogelijkheden. Elke maand zijn er nieuwe trainees beschikbaar.

online marketing traineeship - leaped

De voordelen van Leaped

Waarom kiezen voor een Leaped trainee?

Er zijn meerdere samenwerkingsmogelijkheden binnen Leaped! Neem contact met ons op om te kijken naar wat de beste oplossing is binnen jouw organisatie.

Neem contact op

Hoe werkt het?

Leaped is een slimme, vernieuwende speler, met een propositie waarbij wij talent opleiden en toevoegen aan de markt met een aantrekkelijk businessmodel voor opdrachtgevers.

“We waren gelijk onder de indruk van de online marketing specialist van Leaped. Ze heeft meteen goede veranderingen aangebracht in onze SEA campagnes.”

Pieter van Ouwerkerk (DHL)

online marketing traineeship - leaped

Deta-vast

Wat is deta-vast?

Deta-vast staat voor “detacheren naar een vast dienstverband”. Een trainee heeft een contract bij Leaped en wordt gedetacheerd bij een externe opdrachtgever met het einddoel om, na een succesvolle samenwerking, uiteindelijk vast in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Bekijk alle deta-vast marketeers
online marketing traineeship - leaped

Interim

Wat is interim?

Interim is het tijdelijk vervullen van een bepaalde functie binnen een organisatie. De trainee heeft een contract bij Leaped en wordt, op interimbasis, projectmatig gedetacheerd bij een externe opdrachtgever zonder einddoel om uiteindelijk vast in dienst te treden.

Bekijk alle interim marketeers

Heb je vragen?

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd?
Neem contact met ons op.

Neem contact op