Diensten

De opleider van de nieuwe generatie

In een digitale wereld zijn digitale oplossingen nodig. Leaped heeft een online opleidingstraject ontwikkeld waarin talent snel kunnen laten doorgroeien tot volwaardig marketeer.

online marketing traineeship - leaped

Hoe werkt het?

Leaped leidt aankomend talent op tot online marketeers. Al onze marketeers zijn via een deta-vast model of op interimbasis beschikbaar.

Wat kost het?

Wij denken graag met je mee over de verschillende samenwerkingsmogelijkheden. Wij hebben altijd nieuwe opgeleide marketeers beschikbaar. Via Leaped kun je tegen een zeer betaalbaar tarief vanaf 35,- per uur flexibel een marketeer inhuren zonder werkgeversrisico. En bijvoorbeeld na 12-16 maanden vast in dienst nemen. Onze marketeers zijn ook Google (ads) en Meta gecertificeerd.

online marketing traineeship - leaped

De voordelen van Leaped

Waarom kiezen voor een Leaped marketeer?

Je krijgt een oplossing die perfect op maat is, zonder enig werkgeversrisico. Bovendien profiteer je van een gemiddeld lager uurtarief en ontvangt je ondersteuning van ervaren senioren met een breed scala aan expertise.

Neem contact op

“We waren gelijk onder de indruk van de online marketing specialist van Leaped. Ze heeft meteen goede veranderingen aangebracht in onze SEA campagnes.”

Pieter van Ouwerkerk (DHL)

online marketing traineeship - leaped

Deta-vast

Wat is deta-vast?

Deta-vast staat voor “detacheren naar een vast dienstverband”. Een trainee heeft een contract bij Leaped en wordt gedetacheerd bij een externe opdrachtgever met het einddoel om, na een succesvolle samenwerking, uiteindelijk vast in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Bekijk alle deta-vast marketeers
online marketing traineeship - leaped

Interim

Wat is interim?

Interim is het tijdelijk vervullen van een bepaalde functie binnen een organisatie. De trainee heeft een contract bij Leaped en wordt, op interimbasis, projectmatig gedetacheerd bij een externe opdrachtgever zonder einddoel om uiteindelijk vast in dienst te treden.

Bekijk alle interim marketeers

Heb je vragen?

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd?
Neem contact met ons op.

Neem contact op