Traineeship

Waarom kiezen voor Leaped?

Ben jij op zoek naar een baan binnen de online marketingwereld? Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag kunt als online marketeer.

traineeship leaped - online marketing

Hoe werkt Leaped?

In een digitale wereld zijn digitale oplossingen nodig.

Leaped heeft een online opleidingstraject ontwikkeld waarin wij jong talent snel kunnen laten doorgroeien tot volwaardig marketeer. We scholen en begeleiden al sinds 2016 nieuw digitaal talent, daarom weet je dus zeker dat je bij ons goed zit.

Leaped werkt samen met allerlei soorten bedrijven. Van groot tot klein, B2B tot B2C en van bureaus tot corporates. Ieder bedrijf is anders en biedt andere groeimogelijkheden. We streven er altijd naar om jou te koppelen aan een bedrijf dat past bij jou en jouw ambities. Hieronder vind je een kleine greep uit de bedrijven waarmee we samenwerken.

online marketing traineeship - leaped

Leaped Academy

De Leaped Academy biedt, naast het standaard opleidingstraject, maandelijkse online masterclasses aan voor al onze trainees.

Hier worden relevante onderwerpen en/ of tools toegelicht binnen online marketing. Daarnaast hebben wij een online e-learn platform waarin jij zelf variërende thuisstudies kunt volgen, naast de modules uit de opleidingsfase. Je bepaalt zelf welke extra trainingen je wilt doen, afhankelijk van jouw interesses, en in welk tempo.

“Ik ben zonder ervaring in online marketing begonnen bij Leaped. Na de opleiding was ik helemaal klaar voor het echte werk en heeft Leaped een top werkplek voor me gevonden. Door de goede opleiding, begeleiding én maandelijkse terugkomavonden was het traineeship een perfecte start van mijn loopbaan.”

Trainee Jaap

Online Marketeer bij Sunny Cars

online marketing traineeship - leaped

Baanzekerheid & toekomst

Met Leaped ben je twee jaar verzekerd van baangarantie.

Door ons opleidingstraject en vraag uit de markt ben je als trainee voor twee jaar verzekerd van werk, maar ook zeker daarna!

De vraag naar Online Marketeers mét ervaring is momenteel enorm. Heb je vragen over hoe wij precies te werk gaan of wat je kunt worden na het traineeship? Download dan de brochure.

Lees hier alle ervaringen van de (oud)-trainees

De voordelen van het traineeship

Gratis opleiding

Een intensieve gecertificeerde opleiding van 2 maanden. Volledig vergoed.

Continue begeleiding

Doorlopende begeleiding en coaching van senior marketeers.

20 maanden detachering

20 maanden werken bij diverse opdrachtgevers.

Basissalaris

tot €2.100,- bruto per maand

Een MacBook en meer

MacBook, reiskosten- en telefoonvergoeding en pensioenregeling en werkplek in de buurt.

Leaped Lab

Maandelijkse kennissessies op ons hoofdkantoor.

Heb je vragen?

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd?
Neem contact met ons op.

Neem contact op
Wat je moet weten als Trainee bij Leaped

  Wanneer begint het traineeship?

  Leaped streeft er naar om maandelijks te starten met een groep nieuwe online marketing trainees.

  Wanneer kom ik in aanmerking voor het traineeship?

  Het opleidingstraject is op HBO werk- en denkniveau. Maar wij zijn ervan overtuigd dat iedereen met een goede dosis motivatie zichzelf kan ontwikkelen tot online marketeer. De opleiding wordt deels in het Nederlands en deels in het Engels gegeven. Het is dus van belang dat je beide talen voldoende beheerst.

  Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

  Het eerste gesprek vindt plaats met onze recruiter Myléne. Daarna volgt een tweede gesprek met éen van de eigenaren Roderik of Mattijs

  Wat ga ik verdienen tijdens het traineeship?

  Tijdens het traineeship verdien je tot €2.100,- bruto per maand.

  Maakt het uit waar binnen Nederland ik woonachtig ben?

  Leaped is actief binnen heel Nederland, het maakt dus niet uit waar je woonachtig bent. Wij zoeken een opdrachtgever bij jou in de buurt. Het is niet mogelijk om dit traineeship vanuit het buitenland te volgen.

  Welke onderwerpen komen aan bod tijdens het opleidingstraject?

  Tijdens het opleidingstraject leer je alle basiskennis binnen online marketing; Je leert alle belangrijke facetten van SEO, SEA, Google Ads, Social Advertising, E-mailmarketing, Contentcreatie en Google Analytics.

  Hoe lang duurt het opleidingstraject?

  Bij Leaped bestaat de opleidingsperiode uit vier maanden. De eerste twee maanden volg je een intensief opleidingstraject. Dit is opgebouwd uit drie verschillende onderdelen: klassikale lessen, online lesmateriaal en werken aan een case. Vervolgens ga je twee maanden praktijkervaring op doen bij een opdrachtgever van Leaped. Tijdens deze twee maanden heb je coachingssessies met de opleidingsmanager. Het opleidingstraject wordt afgesloten met een examen.

  Hoe lang duurt het detacheringstraject?

  De duur van dit traject is 20 maanden. Bij Leaped werken we voornamelijk op basis van DETA-vast, wat betekent dat je uiteindelijk in dienst treedt bij de opdrachtgever.

  Kan ik vast in dienst komen bij het bedrijf waar ik word gedetacheerd?

  Uiteraard! Onze insteek is altijd om trainees vast in dienst te kunnen laten treden bij de opdrachtgever.

  Wat is de volgende stap na het succesvol afronden van het traineeship?

  Een baan binnen online marketing die perfect aansluit op jouw wensen!