Voor bedrijven

Versterk ook jouw team met een Leaper

Leaped biedt gemotiveerde marketeers aan met variërende expertises en interesses. Zo vinden wij vrijwel altijd de juiste match.

online marketing

Diensten

Wat Leaped jouw organisatie kan bieden.

 • interim - online marketing traineeship - leaped

  Deta-vast

  Onze manier van detacheren naar een vast dienstverband is wat ons uniek maakt.

  Een trainee heeft een contract bij Leaped en wordt gedetacheerd bij een externe opdrachtgever met het einddoel om, na een succesvolle samenwerking, uiteindelijk vast in dienst te treden bij de opdrachtgever.

  Lees meer
 • online marketing traineeship - leaped

  Interim

  Wij hebben de beste interimkrachten in online marketing.

  De trainee heeft een contract bij Leaped en wordt, op interimbasis, projectmatig gedetacheerd bij een externe opdrachtgever zonder einddoel om uiteindelijk vast in dienst te treden.

  Lees meer
online marketing

Over Leaped

Waarom samenwerken met Leaped?

Laat ons vertellen waarom een samenwerking met Leaped ook voor jouw organisatie de juiste oplossing is! Onze trainees worden breed opgeleid in alle facetten binnen online marketing.

Naast de opleiding hebben wij Leaped Academy in het leven geroepen om onze trainees continu te kunnen bijscholen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij selecteren trainees op basis van motivatie en leergierigheid.

Neem contact op!

“We waren gelijk onder de indruk van de online marketing specialist van Leaped. Ze heeft meteen goede veranderingen aangebracht in onze SEA campagnes.”

Pieter van Ouwerkerk (DHL)

Wat je moet weten als partner van Leaped

  Hoe werkt het?

  Leaped biedt gemotiveerde marketeers aan met variërende expertises en interesses. Zo vinden wij vrijwel altijd de juiste match tussen trainee en organisatie.

  Hoe selecteren wij trainees?

  Wij selecteren trainees op basis van motivatie en leergierigheid. Al onze trainees functioneren minimaal op HBO werk- en denkniveau.

  Welke trainees zijn er beschikbaar?

  Wanneer zijn er nieuwe trainees beschikbaar?

  Elke maand start er een nieuwe klas trainees. Meld je aan voor onze nieuwsbrief, zo ontvang je maandelijkse updates over (nieuwe) beschikbare trainees.

  Wat zijn de voordelen van samenwerken met Leaped?

  Onze trainees worden breed opgeleid in alle facetten binnen online marketing. Naast de opleiding hebben wij Leaped Academy in het leven geroepen om onze trainees continue te kunnen bijscholen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij selecteren trainees op basis van motivatie en leergierigheid.

  Welke samenwerkingsmogelijkheden zijn er?

  Er zijn meerdere samenwerkingsmogelijkheden binnen Leaped. Onze marketeers zijn via een deta-vast model of op interimbasis beschikbaar om in te zetten voor jouw organisatie.

  Wat is deta-vast?

  Deta-vast staat voor “detacheren naar een vast dienstverband”. Een trainee heeft een contract bij Leaped en wordt gedetacheerd bij een externe opdrachtgever met het einddoel om, na een succesvolle samenwerking, uiteindelijk vast in dienst te treden bij de opdrachtgever.

  Wat is interim?

  Interim is het tijdelijk vervullen van een bepaalde functie binnen een organisatie. De trainee heeft een contract bij Leaped en wordt op interimbasis projectmatig gedetacheerd bij een externe opdrachtgever zonder einddoel om uiteindelijk vast in dienst te treden.

  Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

  Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee!