chelsea 1

Beschikbaar

Regio Gelderland

Chelsea van der Elst

chelsea 1

Beschikbaar

Analytics
Content
CRO
E-mail
Graphic Design
SEA
SEO
Social Ads
Social Media
UX

Geboortedatum: 18/01/1999

Woonplaats: Arnhem

Aantal uren: 40

Samenwerkingsvorm: Deta-vast | per direct beschikbaar

In het kort

  • Chelsea is een creatieve en enthousiaste online marketeer met een passie voor contentmarketing, branding, social ads & UX/UI.

  • Ze combineert graag haar creatieve achtergrond met online marketingstrategieën om missie-gedreven merken te helpen impact te maken.

  • Chelsea heeft een drive voor continue ontwikkeling en om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de online wereld.

  • Ze is een echte teamplayer en wil graag samenwerken om tot een mooi resultaat te komen.

  • Chelsea heeft de ambitie zich verder te ontwikkelen binnen content-en social media marketing, copywriting, SEO, e-mailmarketing, social advertising en UX/UI

Over Chelsea van der Elst

Mijn passie ligt in de wereld van online marketing, waar ik als ondernemende marketeer bedrijven ondersteun bij het realiseren van hun online marketingdoelstellingen. Met een flexibele, enthousiaste, en gemotiveerde instelling heb ik het vermogen ontwikkeld om me snel aan te passen aan nieuwe situaties en ga ik geen uitdaging uit de weg. Mijn drive om voortdurend nieuwe dingen te leren weerspiegelt mijn streven naar persoonlijke ontwikkeling. Mijn creatieve geest stelt me in staat visuele en tekstuele content te creëren die de juiste doelgroep op het juiste moment aanspreekt. Ik ben vastbesloten om mijn vaardigheden uit te breiden naar social advertising. Door diepgaande kennis op te doen van verschillende sociale mediaplatforms, wil ik effectieve advertentiecampagnes ontwerpen die de betrokkenheid vergroten en een positieve ROI genereren. Met strategisch denken, creativiteit en analytische vaardigheden wil ik mij specialiseren in dit dynamische vakgebied. Tools waar ik over beschik: ✓ Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, Lightroom, Adobe XD) ✓ Wordpress ✓ Canva ✓ Semrush ✓ Google (Analytics, Ads, Meta manager) ✓ Mailchimp.

Talen Nederlands, Engels

Extra skills SEA, SEO, Social Media, Content Marketing, E-mail, Grafisch Design

Play video

Werkervaring

04-03-2023 - heden

Social Media marketeer

Rensa: groothandel met 300.000+ producten voor verwarming, ventilatie, duurzame installaties en onderdelen | Alles voor cv-ketel, warmtepomp en PV. Ik ben hier part-time Social Media Marketeer. Verantwoordelijk voor de social media strategie, content creatie en beheer.

01-11-2023 - heden

Online Marketeer | Leaped

Tijdens mijn traineeship tot online marketeer bij Leaped word ik opgeleid tot allround marketeer. Onderwerpen waar ik kennis over op doe, zijn: SEO, SEA, UX, Branding, Content Marketing, Google Analytics, E-mail Marketing, Social Media Management.

05-12-2022 - 01-05-2023

Afstudeerscriptie re-branding | Slot Doddendael

Bij Slot Doddendael heb ik mijn afstudeerproject uitgevoerd en behaald. Tijdens deze periode heb ik een re-branding uitgevoerd voor het Italiaanse restaurant dat zich bevindt in de slotkelder op locatie. Een campagne is opgezet met verschillende campagne-uitingen om de naamsbekendheid te vergroten onder de desbetreffende doelgroep.

01-02-2021 - 19-07-2021

Stagiaire Content designer | BIJSMAAK

BIJSMAAK is een sneakerboutique waar ik een halfjaar lang stage heb gelopen. Gedurende deze periode was ik verantwoordelijk voor het creëren en bewerken van product- en promotiecontent, bijhouden van de website en e-mailmarketing. Daarnaast heb ik een postercampagne opgezet, een Vaderdagcampagne video geschoten en promotiefoto's gemaakt voor nieuwe tote-bags.

01-08-2020 - heden

Horecamedewerker | ‘t Taphuys Arnhem

Opleidingen

April 2023 - Heden

Online marketing traineeship Leaped

September 2017 - Juni 2023

Communicatie & multimedia design Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

September 2017 - Juni 2023

Fotojournalistiek & beeldredactie Hogeschool Utrecht | Minor