thijs b 3

Beschikbaar

Regio Noord-Holland

Thijs Bordewijk

thijs b 3

Beschikbaar

Analytics
Content
CRO
E-mail
Graphic Design
SEA
SEO
Social Ads
UX

Geboortedatum: 17/07/1999

Woonplaats: Hilversum

Aantal uren: 40

Samenwerkingsvorm: Deta-vast | 1 december beschikbaar

In het kort

  • Thijs heeft een bachelor diploma in Communication & Multimedia Design, hierdoor heeft hij kennis van zowel Webdesign, Grafisch ontwerp en UX Design.

  • Naast zijn moedertaal Nederlands, heeft hij geen moeite met de engelse taal. Thijs spreekt en schrijft engels op C2 Niveau, en heeft hier een certificaat voor behaald.

  • Hij werkt graag in een team met anderen, kent zijn krachten en vindt niets belangrijker dan heldere communicatie.

  • Thijs heeft de ambitie zich verder te ontwikkelen in SEO, UX en Content marketing.

  • Hij is goed in het ontvangen van feedback en kan ook kritisch naar zijn eigen werk kijken

Over Thijs Bordewijk

Hi! Ik ben Thijs Bordewijk, momenteel ben ik als marketeer werkzaam bij Leaped voor diverse leuke opdrachtgevers. Hiervoor heb ik aan de Hogeschool van Amsterdam de HBO Bachelor Communication & Multimedia Design afgerond. Tijdens mijn studie, mijn werk als freelance ontwerper en mijn functie als webdesigner heb ik naast Online Marketing ook ervaring opgedaan in: ► UX Design ► Webdesign ► Grafisch Ontwerp. Ook ben ik redelijk bekend geworden met: ► HTML/CSS ► Adobe Animate/Adobe After Effects. Met deze vaardigheden in mijn arsenaal ben ik een creatieve marketeer die heeft geproefd van het bouwen van websites, ontwerpen van promotiemateriaal en een vleugje coderen. Daarnaast ben ik goed in het werken in een team, kan ik kritisch zijn over mijn eigen werk en vind ik niets belangrijker dan heldere communicatie. Bent u op zoek naar een creatieve marketeer met kennis van de zowel de creatieve als technische kant? vanaf mei 2023 ben ik beschikbaar om uw team te komen versterken! ✉ thijs@leaped.nl

Talen Nederlands, Engels

Extra skills SEO, SEA, UX, Webdesign, Gedreven

Werkervaring

Maart 2023 - Heden

Online Marketeer | Leaped

Tijdens mijn traineeship tot online marketeer bij Leaped ben ik opgeleid tot allround marketeer. Onderwerpen waar ik kennis over op heb gedaan, zijn: SEO, SEA, UX, content marketing, branding, Google Analytics en social media. Ik beschik ook over alle relevande Google certificaten.

06 2023 - Heden

Online Marketeer | Beleggingspanden-financiering

Bij beleggingspanden-financiering.nl ben ik als allround marketeer aan de slag gegaan na het behalen van mijn Leaped certificaat. Ik heb mij hier bezig gehouden met SEO, Social media, E-mail marketing, het schrijven van blogs en het bouwen van een nieuwe website in Wordpress. Naast deze activiteiten heb ik ook een rol gehad in het creëren van content. Ik heb samen met een externe partij clips opgenomen voor social media, waarin ik deels deze filmdagen kon regisseren.

05 2021 - 02 2023

Webdesigner | Enter Communicatie,

Bij Enter Communicatie ben ik werkzaam als Webdesigner met ook taken op het gebied van Grafisch ontwerp. Voornamelijk ontwerp ik websites met behulp van websitebouwer Wix.com, soms in combinatie met het ontwerpen van een huisstijl en een logo. Ook werk ik regelmatig mee aan het ontwerpen van krant advertenties voor lokale bedrijven, ook flyers en posters komen hier voorbij.

2018 - 2023

Grafisch vormgever | Freelance

Ik ben als grafisch ontwerper werkzaam geweest voor verschillende artiesten en koren in regio Amsterdam. Ik heb voor o.a. artiesten Senekid en Voyou verschillende albumcovers ontworpen voor hun muziek. Daarnaast heb ik ook meerdere posters en flyers ontworpen voor kamerkoor Victoria.

09 2020 - 01 2021

Stage UX/Webdesign | Enter Communicatie

Ik heb als Stagiair bij Enter Communicatie websites leren ontwerpen in wix.com. Tegelijk heb ik ook enige taken als grafisch ontwerper op mij kunnen nemen tijdens deze stage.

04 2019 - 06 2019

Stage Webdesign | Madoo

Bij Madoo heb ik geleerd websites te ontwerpen met Wordpress, ik heb hier meer geleerd over het ontwerpproces van websites in de praktijk, het maken van een concept met een klant en het verdelen van tijd in een project.

Opleidingen

Maart 2023 - Heden

Online marketing traineeship | Leaped Academy, Hilversum

2017 - 2022

Communicatie & Multimedia Design | Hogeschool van Amsterdam

2011 - 2017

HAVO | Vechtstede College, Weesp