jelle w

Beschikbaar

Regio Noord-Holland

Jelle Westendorp

jelle w

Beschikbaar

Content
CRO
E-mail
SEA
SEO
Social Ads
UX

Geboortedatum: 13/02/1997

Woonplaats: Amsterdam

Aantal uren: 40

Samenwerkingsvorm: Deta-vast | stage per 1 oktober | detachering per 1 december

In het kort

  • Jelle is een teamplayer die goed kan samenwerken, maar ook zelfstandig goed kan werken.

  • Hij is oplossingsgericht en streeft altijd naar het vinden van de juiste oplossing.

  • Is sociaal vaardig.

  • Kan goed omgaan met veranderende omstandigheden.

  • Hij is leergierig en wil graag nieuwe vaardigheden op doen.

Over Jelle Westendorp

Op dit moment volg ik een traineeship bij Leaped waar ik mijn kennis verbreed op het gebied van online marketing. Gedurende mijn traineeship word ik opgeleid in: SEO/SEA, Google Analytics, Social Media Marketing, User Experience. Ik ben een positieve denker die overal het beste uit wil halen. Ook ben ik een harde werker. Als ik een opdracht krijg, dan kan ik deze zowel met een groep, als individueel goed uitvoeren. Verder ben ik erg flexibel, met onverwachte gebeurtenissen kan ik goed omgaan. Daarnaast ben ik erg betrouwbaar en beschik ik over goede sociale vaardigheden. Kort gezegd ben ik sociaal, flexibel, betrouwbaar, erg leergierig en bovendien een teamplayer.

Talen Nederlands, Engels

Extra skills SEO, SEA, Google Analytics, Social Media, E-mail marketing, UX

Werkervaring

08 2023 - heden

Online Marketeer, Leaped

Tijdens mijn traineeship tot online marketeer bij Leaped word ik opgeleid tot allround marketeer. Onderwerpen waar ik kennis over op doe, zijn: SEA, SEO, content marketing, UX en E-mailmarketing.

08 2022 - 06 2023

Account- en Regiomanager Amsterdam, HockeyWerkt

Bij HockeyWerkt was ik verantwoordelijk voor verschillende hockeyverenigingen in de regio Amsterdam. Daarnaast hield ik mij bezig met de kwaliteit van de trainingen, het vinden van trainers, meedenken met het technisch beleid van verenigingen en het oplossen van verenigingsproblemen.

08 2022 - 06 2023

Technisch manager HC Diemen

Als technisch manager was ik verantwoordelijk voor de invulling van alle de trainingen en daarnaast voor alle trainers. Daarnaast had ik een adviserende rol voor het verenigingsbestuur.

09 2009 - 06 2021

Hockeytrainer/-coach

Het verzorgen van trainingen aan kinderen vanaf vier jaar en aan seniorenteams. Daarnaast ben ik actief geweest als hoofdcoach voor eerstelijns jeugdteams (AHC Velp, NMHC Nijmegen, UHC Qui Vive en ZSV Schaerweijde).

02 2021 - 09 2021

Stagiair Accountmanagement, TIG Sports, Amsterdam

Afstudeerstage bij de afdeling Accountmanagent van TIG Sports. Gedurende deze stage heb ik meegewerkt aan verschillende grote sportevenementen, zoals het WK Shorttrack, het Olympic Festival en het Dutch Open. Mijn werkzaamheden bestonden onder andere uit het regelen van vergunningen, ticketing en het opstellen van protocollen.

08 2019 - 01 2020

Stagiair Squad Sportsponsoring, ING, Amsterdam

Tijdens mijn stage heb ik meegeholpen met het organiseren van verschillende sportevenementen, zoals het Dutch Open en meerdere voetbalwedstrijden van de Oranje Leeuwinnen en Oranje Leeuwen. Daarnaast heb ik mij beziggehouden met ticketing en het contact met sponsoren en klanten.

Opleidingen

08 2023 - Heden

Online marketing traineeship | Leaped

08 2016 – 02 2022

Sportkunde, met leerroute Sport, Management & Ondernemen, Hogeschool van Amsterdam

09 2010 – 06 2016

Havo, Beekdal Lyceum, Arnhem