fiep van rossem

Beschikbaar

Regio Utrecht

Fiep van Rossem

fiep van rossem

Beschikbaar

Geboortedatum: 12/06/1998

Woonplaats: Utrecht

Aantal uren: 40

Samenwerkingsvorm: Deta-vast | stage per 1 maart | detachering per 1 mei

In het kort

  • Fiep is van nature een echte creatieveling, denkt graag out of the box en is altijd nieuwsgierig naar het onbekende.

  • Fiep heeft Oriëntaalse Talen en Communicatie gestudeerd in Maastricht, mede hierdoor is zij communicatief zeer vaardig.

  • Omdat zij zowel in het Nederlands als Engels heeft gestudeerd en gewerkt, is een internationale bedrijfscultuur geen probleem.

  • Haar interesses liggen op het gebied van e-mailmarketing, content marketing, SEO en UX.

  • Fiep weet door haar enthousiasme een gehele groep te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

Over Fiep van Rossem

Ik ben Fiep van Rossem en woon in Utrecht. Mijn zusje is geadopteerd en komt uit China. Tijdens een reis door dit Aziatische land raakte ik als 12-jarige puber gefascineerd door de Chinese taal. Na de havo ben ik daarom ‘Chinees en communicatie’ gaan studeren in Maastricht. Tijdens mijn studie heb ik een half jaar in China gewoond, een ervaring om nooit te vergeten. Na een stage bij de Marketing & Communicatie afdeling van Maastricht University kreeg ik een baan aangeboden bij een Utrechts advocatenkantoor gespecialiseerd in immigratierecht. Hier heb ik anderhalf jaar gewerkt op de China desk. Nu kies ik voor een richting waarvan mijn hart sneller gaat kloppen: de online marketingwereld. Wat ik fantastisch vind? Strategieën bedenken, sociale media aanboren, out of the box denken en creatieve oplossingen vinden. Dit alles graag met een inspirerend team waarbij je samen hard werkt om de klus te klaren!

Talen Nederlands, Engels, Chinees

Extra skills SEO, SEA, UX, Content marketing, E-mail marketing

Werkervaring

01 2023 - heden

Online Marketeer | Leaped

Tijdens het Traineeship van Leaped leer ik alle kenmerken van de online marketingwereld door middel CXL cursussen en lessen van professionals. De behandelde onderwerpen zijn: SEO, SEA, UX, e-mail marketing, content marketing, branding, Google Analytics en social media.

06 2021 - 12 2022

Assistent China desk | Pieters Advocaten Utrecht

Administratieve taken, assisteren bij de juridische procedures van de China desk, contactpersoon voor werkpartners, marketing en promotie van zowel de China desk als het gehele kantoor.

09 2020 - 12 2020

Stagiair M&C | Maastricht University

Bij de Faculty of Science and Engineering heb ik stage gelopen op de marketing & communicatie afdeling. Mijn taken: voorbereiden en bijdragen aan verschillende evenementen, website teksten schrijven, project over narrowcasting implementeren om communicatie te bevorderen binnen verschillende afdelingen.

Heden

Overige werkervaring

Vrijwilligerswerk: Stichting senior & student. Vrijwilligerswerk: een maand werken voor ngo 'Home For All' op Lesbos. Voedsel distribueren in het vluchtelingenkamp en vluchtelingen helpen met alledaagse problemen.

Opleidingen

01 2023 - Heden

Online marketing traineeship | Leaped

08 2016 - 04 2021

HBO Oriëntaalse Talen en Communicatie (Chinees), Zuyd Hogeschool in Maastricht

09 2019 - 01 2020

Minor Journalistiek en commercieel schrijven

2011 - 2016

HAVO Diploma, St. Bonifatius college Utrecht