amber b

Beschikbaar

Regio Zuid-Holland

Amber Brem - per juli beschikbaar

amber b

Beschikbaar

Analytics
Content
CRO
E-mail
SEA
SEO
Social Ads
UX

Geboortedatum: 28/04/1998

Woonplaats: Gouda

Aantal uren: 32

Samenwerkingsvorm: Deta-vast | per 1 juli beschikbaar

In het kort

  • Heeft al ervaring opgedaan als strategisch online marketeer bij verschillende bedrijven

  • Ze heeft event management -en marketing/communicatie gestudeerd, wat ook interessant is op het vlak van organiseren

  • Ze werkt graag in een teamverband en houdt van duidelijke communicatie

  • Ze is sociaal, creatief, leergierig en draagt graag bij aan een goede sfeer

  • Zodra ze ergens voor wilt gaan, is er niets wat haar tegenhoudt

Over Amber Brem - per juli beschikbaar

Hi, Amber Brem hier! Even in het kort wie ik ben. Waarom online marketing? Met online marketing heb je onwijs veel verschillende takken. Ik ben een bezige bij en door mijn vorige werkervaring heb ik ontdekt dat een veelzijdige baan goed bij mij past. Met online marketing word ik namelijk onwijs getriggerd en ben ik nooit uitgeleerd, waardoor ik mezelf continu kan uitdagen. Verdere informatie over mij als persoon. Loyaal, een echte team player en altijd bereid om ergens vol voor te gaan als ik er een passie voor heb, zijn woorden die mij typeren. Ik ben sociaal en creatief ingesteld. Van successen krijg ik energie, maar ik zet ook door als het even tegenzit. Affiniteit met muziek, sport, met name fitness en vroeger hockey, eten en drinken, en festivals. Kortom, mooie momenten sparen met mijn familie en vrienden.

Talen Nederlands, Engels

Extra skills SEO, SEA, Social media, Content marketing, E-mail marketing

Play video

Werkervaring

03 2024 - 07 2024

Online Marketeer | W2W

Werkzaam bij een e-commerce bedrijf dat bedrijfskleding verkoopt. Verantwoordelijk voor: SEO zoekwoorden analyse; Copy’s optimaliseren via Semrush en Ahrefs; Advertenties optimaliseren via Producthero.

01 2024 - heden

Content creator | Sennasearch

Werkzaam bij een recruitment bureau, waarbij we vanaf de basis een vernieuwde identiteit creëren. Verantwoordelijk voor: Organische content via drie verschillende kanalen; Beheren van content kalender; Content bedenken en uitwerken in Canva; Copy’s bedenken en uitwerken; Podcast van A tot Z uitwerken; Blogs schrijven.

05 2023 - 12 2023

Allround marketeer | ENZO architectuur N interieur

Hier heb ik via Leaped mijn eerste werkervaring opgedaan als marketeer. In deze 6 maanden werd ik begeleid door een senior marketeer voor strategische doeleinden. Mijn werkzaamheden waren: Het optimaliseren en up to date houden van de site via WordPress; E-mailmarketing; De schakel zijn tussen de webbouwer en ENZO; Het beheren van content via vier verschillende kanalen; Maandelijkse analyse bespreking.

Maart 2023 - heden

Online Marketeer | Leaped

Tijdens mijn traineeship tot online marketeer bij Leaped word ik opgeleid tot allround marketeer. Onderwerpen waar ik kennis over op doe, zijn: SEO, SEA, UX, content marketing, branding, Google Analytics en social media.

Januari 2022 - November 2022

Recruiter Techniek | Krosto Techniek

Het detacheren van mensen binnen de installatietechniek, machinebouw en industrie. Het werven, selecteren, detacheren en begeleiden van kandidaten naar hun nieuwe uitdaging.

November 2018 - Januari 2022

Freelancer Facilitaire Dienstverlening

Werkzaam binnen diverse bedrijven: vastgoedrenovatie/aannemers/verzamelpanden, waarbij ik verantwoordelijk was voor: Contact zakelijke relaties; Planning; Front office werkzaamheden, zoals: receptie en klantenservice (telefoon, e-mail, ontvangst) Banqueting: de operationele uitvoer bij cateraars (lunch/diners/events) Ontvangen en begeleiden van deelnemers op beurzen

September 2019 - September 2021

Accountmanager | MKB Clickservice

Verantwoordelijk voor: Analyseren van de markt; Verzorgen koude acquisitie middels het benaderen van potentiële klanten (bellen/bezoeken) en het geven van presentaties; Voeren van gesprekken met als doel een samenwerking aan te gaan; Ondersteunen agentschapsdirecteur, zoals administratieve werkzaamheden, inwerken medewerkers en motiveren collega's bij het behalen van targets.

Mei 2018 - Juni 2019

Stage Manager/Artist Handling | Give Soul

Hier heb ik stage gelopen en na mijn stage het contact onderhouden. Verantwoordelijk voor de stage en anticiperen op noodsituaties; Ontvangen en begeleiden artiesten; Marketing werkzaamheden, zoals het beheren van Instagram accounts van diverse evenementen; Opstellen en beheren gastenlijst; Verantwoordelijk voor de promotie van evenemten via de ambassadeurs.

Opleidingen

Maart 2023 - heden

Online marketing traineeship | Leaped

2015 - 2018

Marketing en communicatie; event management | MBO Utrecht

2010 - 2015

VMBO-T | De Goudse Waarden, Gouda