amber b

Beschikbaar

Regio Zuid-Holland

Amber Brem

amber b

Beschikbaar

Analytics
Content
CRO
E-mail
SEA
SEO
Social Ads
UX

Geboortedatum: 28/04/1998

Woonplaats: Gouda

Aantal uren: 40

Samenwerkingsvorm: Deta-vast | stage per 1 mei | detachering per 1 juli

In het kort

  • Ze heeft de ambitie om verder te ontwikkelen in SEO, content marketing en social media.

  • Ze heeft event management -en marketing/communicatie gestudeerd, wat ook interessant is op het vlak van organiseren

  • Ze werkt graag in een teamverband en houdt van duidelijke communicatie

  • Ze is sociaal, creatief, leergierig en draagt graag bij aan een goede sfeer

  • Zodra ze ergens voor wilt gaan, is er niets wat haar tegenhoudt

Over Amber Brem

Hi, Amber Brem hier! Even in het kort wie ik ben. Ik ben begonnen met het traineeship online marketing bij Leaped. Vanaf begin mei ben ik te porren voor diensten, zoals: ✔️ Content Marketing ✔️ SEO ✔️ Social advertising ✔️ SEA ✔️ Copywriting ✔️ UX ✔️ E-mail marketing ✔️ Google Analytics. Waarom online marketing? Met online marketing heb je onwijs veel verschillende takken. Ik ben een bezige bij en heb door mijn vorige werkervaring ontdekt dat een veelzijdige baan goed bij mij past. Met online marketing word ik namelijk onwijs getriggerd en ben ik nooit echt uitgeleerd, waardoor ik mezelf continu kan uitdagen! Verdere informatie over mij als persoon. Loyaal, een echte team player en altijd bereid om ergens vol voor te gaan als ik er een passie voor heb, zijn woorden die mij typeren. Ik ben sociaal en creatief ingesteld. Van successen krijg ik energie, maar ik zet ook door als het even tegenzit. Affiniteit met muziek, sporten, met name kickboksen, skeeleren, hockey en fitness, eten en drinken en mooie momenten sparen met mijn familie en vrienden. Daarnaast ben ik leergierig en iemand met doorzettingsvermogen.

Talen Nederlands, Engels

Extra skills SEO, SEA, Social media, Sociaal, Gedreven

Play video

Werkervaring

Maart 2023 - heden

Online Marketeer | Leaped

Tijdens mijn traineeship tot online marketeer bij Leaped word ik opgeleid tot allround marketeer. Onderwerpen waar ik kennis over op doe, zijn: SEO, SEA, UX, content marketing, branding, Google Analytics en social media.

Januari 2022 - November 2022

Recruiter Techniek | Krosto Techniek

Het detacheren van mensen binnen de installatietechniek, machinebouw en industrie. Het werven, selecteren, detacheren en begeleiden van kandidaten naar hun nieuwe uitdaging.

November 2018 - Januari 2022

Freelancer Facilitaire Dienstverlening

Werkzaam binnen diverse bedrijven: vastgoedrenovatie/aannemers/verzamelpanden, waarbij ik verantwoordelijk was voor: Contact zakelijke relaties; Planning; Front office werkzaamheden, zoals: receptie en klantenservice (telefoon, e-mail, ontvangst) Banqueting: de operationele uitvoer bij cateraars (lunch/diners/events) Ontvangen en begeleiden van deelnemers op beurzen

September 2019 - September 2021

Accountmanager | MKB Clickservice

Verantwoordelijk voor: Analyseren van de markt; Verzorgen koude acquisitie middels het benaderen van potentiële klanten (bellen/bezoeken) en het geven van presentaties; Voeren van gesprekken met als doel een samenwerking aan te gaan; Ondersteunen agentschapsdirecteur, zoals administratieve werkzaamheden, inwerken medewerkers en motiveren collega's bij het behalen van targets.

Mei 2018 - Juni 2019

Stage Manager/Artist Handling | Give Soul

Hier heb ik stage gelopen en na mijn stage het contact onderhouden. Verantwoordelijk voor de stage en anticiperen op noodsituaties; Ontvangen en begeleiden artiesten; Marketing werkzaamheden, zoals het beheren van Instagram accounts van diverse evenementen; Opstellen en beheren gastenlijst; Verantwoordelijk voor de promotie van evenemten via de ambassadeurs.

Opleidingen

Maart 2023 - heden

Online marketing traineeship | Leaped

2015 - 2018

Marketing en communicatie; event management | MBO Utrecht

2010 - 2015

VMBO-T | De Goudse Waarden, Gouda