Dit zijn onze beschikbare online marketeers

Alle kandidaten van Leaped worden opgeleid in:
SEA, SEO, Social Advertising, Google Analytics, User Experience en E-mailmarketing.

Kevin Leideritz

Kevin Leideritz

Beschikbaar per 1 september 2021
Regio: Hoofddorp

Een commerciële denker die van een grapje houd. Ik ben een sociaal en flexibel persoon. Daarnaast heb ik een grote passie voor online marketing.

Via mijn eerdere stages bij Dentsu Aegis Network en Sanoma, ben ik erachter gekomen dat hierin mijn toekomst ligt. Om deze reden ben ik het traineeship van Leaped gestart – om zo mijn kennis te verbreden.

Ik krijg energie van het analyseren van data, meten en optimaliseren van campagnes en op die manier nieuwe innovatieve dingen uit te proberen.

Marketplaces, Adobe Creative Cloud, User Experience, Google Analytics, SEO, SEA, Social Advertising

Meer weten? Download mijn CV 

Telma Geirsdóttir

Telma Geirsdóttir

Beschikbaar per 17 september 2021
Regio: Harderwijk

Aangenaam, ik ben Telma, geboren en getogen in IJsland. Na het afronden van mijn Bachelor in de IJslandse taal en een minor in media en communicatie in 2015, besloot ik mijn leven om te gooien en ben ik naar Nederland verhuisd. Na 6 jaar in de horeca en detailhandel te hebben gewerkt merkte ik telkens meer dat online marketing mij aansprak. Graag keek en dacht ik mee als het aankwam op social media, content design, analytics of email marketing. Het was dus een perfecte match toen ik het online marketing traineeship van Leaped tegenkwam.

Als een zeer leergierig persoon kan ik enorm van de uitdagingen genieten die dit traineeship mij biedt. Zo kan ik mijn creativiteit kwijt terwijl ik tegelijkertijd gebruik kan maken van mijn analytische denkvermogen en doorzettingsvermogen.

Creativiteit is een gave, maar een goede werkethos is een keuze. Ik durf te zeggen dat ik over beide beschik. Ook zie ik mijzelf graag als een stabiele factor waarvan ik denk dat dit prettig moet zijn in een veelzijdige branche als online marketing.

SEO, SEA, Social advertising, User experience, Google Analytics, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Nathania Margarita

Nathania Margarita

Beschikbaar per 17 september 2021
Regio: Almere

Hi, ik ben Nathania Margarita, 30 jaar oud en woonachtig in Almere. Ik heb mijn opleiding Grafisch Vormgeven gevolgd aan het Mediacollege te Amsterdam. Leergierigheid en creativiteit zijn mijn sterkste eigenschappen. Door deze eigenschappen ben ik als online marketing trainee bij Leaped terecht gekomen.

In mijn vorige rol als Content medewerkster heb ik kennis gemaakt met online marketing en sindsdien wist ik dat ik me hier verder in wilde ontwikkelen. Mijn grafische achtergrond gaat hand in hand met online marketing. Deze skillset gebruik ik graag om een uitdaging van een bedrijf aan te gaan, ook om deze verder te ontwikkelen en meer ervaring op te doen.

SEO, SEA, Social advertising, User experience, Google Analytics, E-mailmarketing, Graphic Design.

Meer weten? Download mijn CV.

Maurice van Kaauwen

Maurice van Kaauwen

Beschikbaar per 17 september 2021
Regio: Nijmegen

Mijn naam is Maurice van Kaauwen, 23 jaar en heb een opleiding Marketing & Communicatie afgerond in Nijmegen.

Mensen omschrijven mij als een hardwerkend en loyaal persoon. Sinds mijn opleiding in Nijmegen heb ik een fascinatie voor alles wat er zich in de online wereld afspeelt. Hoewel de start van mijn professionele carrière begon in de horeca, ben ik er nu van overtuigd dat ik thuis hoor in de marketingwereld!

Ik ben zeer gemotiveerd om mezelf te ontwikkelen als online marketeer en kijk er naar uit om snel aan de slag te mogen!

SEO, SEA, Social advertising, User experience, Google Analytics, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Dit zijn de online marketeers van Leaped

Robin Veerman

Robin Veerman

Ylva Koevoet

Ylva Koevoet

Suzanne Brand

Suzanne Brand

Esmée Verhoef

Esmée Verhoef

Daniël de Vries

Daniël de Vries

Dennis van Ee

Dennis van Ee

Celine Wesselo

Celine Wesselo

Daphne Timmerhuis

Daphne Timmerhuis

Noef Abdulhussain

Noef Abdulhussain

Max Elshof

Max Elshof

Loes Assmann

Loes Assmann

Rianne Colijn

Rianne Colijn

Kevin Leideritz

Kevin Leideritz

Zeynep Erdogan

Zeynep Erdogan

Lienke Lemmen

Lienke Lemmen

Teddie Berger

Teddie Berger

Bryan Vijfvinkel

Bryan Vijfvinkel

Telma Geirsdóttir

Telma Geirsdóttir

Jari Valkenburg

Jari Valkenburg

Sheilla Rutten

Sheilla Rutten

Ninah Rumpkorf

Ninah Rumpkorf

Nathania Margarita

Nathania Margarita

Maurice van Kaauwen

Maurice van Kaauwen

Jimmy Hoogland

Jimmy Hoogland

Jimin van der Heijde

Jimin van der Heijde

Erik Oosterom

Erik Oosterom

Pauline Lubbe

Pauline Lubbe

Karlijn Nijveld

Karlijn Nijveld

Max van Looy

Max van Looy

Mieke van Weerdt

Mieke van Weerdt

Linda Krekelberg

Linda Krekelberg

Jopie Louwe Kooijmans

Jopie Louwe Kooijmans

Jael Loos

Jael Loos

Dennis van Ee

Dennis van Ee

Coen de Cloe

Coen de Cloe

Sascha Tschin

Sascha Tschin

Kevin Verwoert

Kevin Verwoert

Emile van Asbeck

Emile van Asbeck

Lars Holzhaus

Lars Holzhaus

Jesse Ketelaars

Jesse Ketelaars

Nathan Gomes

Nathan Gomes

Natasja Brouwer

Natasja Brouwer

Eva Starrenburg

Eva Starrenburg

Dit zijn de alumni van Leaped

Vera van het Hof

Vera van het Hof

Stephan Upperman

Stephan Upperman

Rick van Hekken

Rick van Hekken

Mieke van Weerdt

Mieke van Weerdt

Gino Gagliardi

Gino Gagliardi

Coen de Cloe

Coen de Cloe

Angela van Rosmalen

Angela van Rosmalen

Damian Wirosemito

Damian Wirosemito

Lars Holzhaus

Lars Holzhaus

Misha Blok

Misha Blok

Jeroen Biere

Jeroen Biere

Jessica Wu

Jessica Wu

Maartje de Bruijn

Maartje de Bruijn

Anne Bartels

Anne Bartels

Shawn Ruth van Heuckelum

Shawn Ruth van Heuckelum

Annemie Bleeker

Annemie Bleeker

Bjorn Tilburgs

Bjorn Tilburgs

Eelco Siero

Eelco Siero

Raffiek Torreman

Raffiek Torreman

Naomi Boot

Naomi Boot

Evelien Tuinder

Evelien Tuinder

Martijn Hogenboom

Martijn Hogenboom

Charlotte Bos

Charlotte Bos

Monique van Weelden

Monique van Weelden

Jim Colin

Jim Colin

Rebecca Poggenwisch

Rebecca Poggenwisch

Floris Spape

Floris Spape

Carlos Fekkes

Carlos Fekkes

Frances Joy Leeuwerink

Frances Joy Leeuwerink

Anouk Jansen

Anouk Jansen

Wouter Wierenga

Wouter Wierenga