Maartje de Bruijn

Maartje de Bruijn

Beschikbaar

Enthousiast en gemotiveerd om aan de slag te gaan als online marketeer! Ik hou er van om dingen mooi of nóg mooier te maken. Teksten, afbeeldingen, foto’s, social kanalen, websites, bedrijfsdoelen, de wereld.. Het kan mij niet groot genoeg. Ik werk graag met een doel en ik vind het leuk om dit meetbaar te maken. Zodat je weet waar op je kan verbeteren en vervolgens successen kunt vieren. Dit doe ik het liefst in een gemotiveerd team in een inspirerende omgeving.

De afgelopen maanden ben ik werkzaam geweest bij twee bedrijven. De één groot en met veel middelen en het andere bedrijf zit in de start-up fase. Het schakelen tussen deze twee werelden beviel mij goed. Bij beide was ik verantwoordelijk voor de social advertising, SEO en UX. Bij de start-up kon ik ook mijn creativiteit in de content kwijt door teksten te schrijven en de fotografie op mij te nemen.

Goed om te weten: Ik ben nationaal- en internationaal hockeyscheidsrechter. Hierbij heb ik een aantal sterke kanten van mijzelf verder ontwikkeld, namelijk overzicht bewaren, snel schakelen en conflict situaties managen. ‘Zonder scheids geen wedstrijd’, die rol ligt mij wel. Ik ben dan ook op zoek naar een team waar ik van toegevoegde waarde kan zijn (en waar we af en toe over sport kunnen praten).

 


Social Advertising, Social Media Marketing, Content Management, SEO, Google Analytics, WordPress, User Experience (UX), Adobe Photoshop

Anne Bartels

Anne Bartels

Beschikbaar

Ik ben een gedreven, enthousiaste en energieke online marketeer die ervan houdt om op basis van verkregen data een diepgaande analyse op te stellen en hier passende campagnes bij te maken.

Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat mijn interesse vooral ligt in online marketing en dat ik hierin wilde doorgroeien. Dit heb ik de afgelopen maanden gedaan tijdens het traineeship bij Leaped en mijn traineeship bij EY VODW. Hier heb ik mij mogen verdiepen in het analyseren van data, heb ik campagnes opgezet, teksten geschreven voor op landingspagina’s en heb ik A/B-testen uitgevoerd.

Ik vind het belangrijk om mezelf continu te blijven uitdagen, ontwikkelen en dingen te blijven leren. Ik ben analytisch sterk, ik bijt me vast in onderwerpen totdat ik ze de baas ben, ik ben flexibel en ik vind het leuk om met mensen samen te werken. Verder hou ik van een werkomgeving waar op z’n tijd ruimte is voor gezelligheid.

SEA, SEO, Google Analytics, Google Ads, User Experience (UX), Google Display Network, Social Advertising, Copywriting, Hubspot.

Shawn Ruth van Heuckelum

Shawn Ruth van Heuckelum

Beschikbaar

Creatieve, ondernemende online marketeer met veel ervaring in het schrijven van (SEO) content en een focus op marketing activiteiten als Google Analytics, SEA en UX.

Afgelopen maanden ben ik verantwoordelijk geweest voor het opzetten van alle Google Ads campagnes, Social Advertising en retargeting bij Shop Like You Give a Damn, een online vegan warenhuis in fashion en cosmetica. Met als doel, een stukje van de wereld verbeteren met een gedreven en ambitieus team.

Vanwege mijn eerdere opgedane ervaring in o.a. Social Work, hospitality en mijn studies, kan ik goed schakelen tussen verschillende mensen, situaties en eventuele problemen. Ik weet gemakkelijk verbanden te leggen en ben analytisch sterk.

Als persoon beschik ik over een container vol geduld en denk ik graag in creatieve oplossingen. Het feit dat ik als freelancer verschillende klussen succesvol heb afgerond onderstreept dit. Verder ben ik creatief, stressbestendig en neem ik mijn werk serieus. Ik ben vrolijk, enthousiast en maak (soms slechte) grapjes.

Hoe ziet mijn ultieme werkdag eruit? Het schrijven van content, het opzetten en het optimaliseren van campagnes, ik hou van creatieve ideeën bedenken en ik ben graag actief bezig met het analyseren van data.

SEA, SEO, Google Analytics, Google Ads, Tag Manager, Social Advertising, Social Media Marketing, WordPress, Content Marketing, Public Relations & Communication, User Experience (UX).

Luna Lamet

Luna Lamet

Beschikbaar

Een enthousiaste marketeer die erg blij wordt van de online wereld. Ik vind het interessant om campagnes, websites en content te optimaliseren, zodat bedrijven de meest relevante klanten/prospects kunnen bereiken en laten converteren.

In 2018 ben ik mijn eigen webshop, Jewels by Moon, begonnen waar ik met een beperkt budget verschillende marketingactiviteiten ben gaan testen. De afgelopen maanden is mijn online marketing kennis sterk gegroeid door de uitdagende traineeship bij Leaped en mijn traineeship bij IMK Opleidingen. Tijdens mijn traineeship ben ik bezig geweest met diverse online marketing activiteiten, met name Social Advertising en het creëren van visuele content. Ik ben niet bang om in het diepe te springen en ga graag op onderzoek uit. Ik denk graag in oplossingen en ben gedreven in het zoeken naar mogelijkheden bij ingewikkelde vraagstukken.

Daarnaast wil ik mij continu blijven ontwikkelen. Ik ben een echte teamplayer, goed in organiseren en structuur houden. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ik ben een ondernemend persoon die van aanpakken houdt.

Social Advertising, SEA, SEO, Google Analytics, WordPress, User Experience (UX).

Annemie Bleeker

Annemie Bleeker

BeschikbaarVrolijke online marketeer die enthousiast wordt van het maken van content (SEO) en het ontwerpen van visuele content.

In 2017 ben ik mijn eigen website (blijei.blog) begonnen. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan met het schrijven van content en SEO. Om bezoekers naar mijn website te krijgen is mijn blog verbonden met Pinterest. Voor Pinterest ontwikkel ik visuele afbeeldingen die aansluiten bij de onderwerpen van mijn blogs. Door deze afbeeldingen dagelijks te delen levert Pinterest mij 20.000 maandelijkse bezoekers op. Deze bezoekers lezen mijn blogs en downloaden mijn e-boek.

De afgelopen maanden heb ik gewerkt aan de Google Ads campagnes, de SEO en de LinkedIn advertenties van Onguard. Onguard helpt bedrijven om de betalingen van het debiteurenbeheer automatisch te verwerken.

Door mijn werkervaring en de traineeship van Leaped is mijn online marketing kennis enorm toegenomen. Tijdens mijn werkzaamheden bij Onguard heb ik display campagnes opgezet met als doel evenementen te promoten. Ik vond het interessant om de resultaten te analyseren en de campagnes te verbeteren. Optimaliseren, analyseren passen helemaal in mijn straatje omdat ik graag met meetbare doelen werk.

Als persoon ben ik leergierig en wil ik me graag blijven ontwikkelen op het gebied van online marketing. Daarnaast ben ik vrolijk, zelfstandig, loyaal, betrokken en een doorzetter die niet zomaar opgeeft.

Ik werk graag in een gezellige informele werkomgeving waar ik diverse werkzaamheden kan uitvoeren. Ik ben creatief en hou me graag bezig met het schrijven van content, het verbeteren van de SEO en het ontwerpen van afbeeldingen. Daarnaast vind ik het super interessant om resultaten te analyseren en deze te verbeteren.

SEO, SEA Google Analytics, Google Ads, Social Advertising, Social Media Marketing, WordPress, Content Marketing, Canva, Pinterest, User Experience (UX).

Jelle van Hooijdonk

Jelle van Hooijdonk

Beschikbaar

Dit ben ik; Een gedreven Online Marketeer, die in verschillende branches heeft gewerkt. Daarnaast heb ik veel verschillende skills van Google Analytics tot Webdesign. Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil me altijd verder ontplooien. Zoekt u iemand die van alles afweet contacteer me gerust.

SEA/SEO, Social Advertising, Google Analytics, User Experience (UX), Adobe Indesign, Adobe Photoshop, Notepad++, HTML, CSS

De volgende specialisten zijn al werkzaam via Leaped

Eelco Siero

Eelco Siero

Bjorn Tilburgs

Bjorn Tilburgs

Boudewijn Böggemann

Boudewijn Böggemann

Raffiek Torreman

Raffiek Torreman

Naomi Boot

Naomi Boot

Evelien Tuinder

Evelien Tuinder

Martijn Hogenboom

Martijn Hogenboom

Charlotte Bos

Charlotte Bos

Monique van Weelden

Monique van Weelden

Jim Colin

Jim Colin

Rebecca Poggenwisch

Rebecca Poggenwisch

Floris Spape

Floris Spape

Carlos Fekkes

Carlos Fekkes

Daan Kiemeney

Daan Kiemeney

Frances Joy Leeuwerink

Frances Joy Leeuwerink

Anouk Jansen

Anouk Jansen

Wouter Wierenga

Wouter Wierenga