Dit zijn onze beschikbare online marketeers

Alle kandidaten van Leaped worden opgeleid in:
SEA, SEO, Social Advertising, Google Analytics, User Experience en E-mailmarketing.

Thysja van Groeningen

Per direct beschikbaar op detacheringsbasis (junior +)
Regio: Amersfoort

Hi! Ik ben Thysja. Jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanmerking met marketing. Ondertussen heb ik hier mijn werk van kunnen maken. Analyseren en verbeteren is waar mijn echte kracht ligt. Zo heb ik al vele analyses geschreven, goede campagnes gedraaid en meer verkopen weten te genereren. 

In het verleden ben ik bezig geweest met het runnen van een eigen webshop. Door deze kennis van E-commerce kwam ik al snel bij Marketplaces terecht.  De afgelopen tijd heb ik hier ontzettend veel ervaring in opgedaan.

Bij marketplaces bestonden mijn werkzaamheden vooral uit analyses schrijven, voorstellen schrijven, campagnes opzetten, koppelingen met verschillende integrators maken en fouten oplossen binnen integrators en zo meer producten online krijgen. Buiten marketplaces heb ik ook ervaring met SEA, SEO en content. 

Marketplaces, SEA, SEO, Socials Ads

Meer weten? Download mijn CV.

Morris Both

Beschikbaar per 1 augustus op detacheringsbasis (junior +)
Regio: Amsterdam

Hallo! Mijn naam is Morris Both, 28 jaar en ik woon in Heemskerk. Men omschrijft mij vaak als een creatief individu, maar zelf vind ik mijn flexibele en nieuwsgierige kanten net zo noemenswaardig. In 2017 heb ik mijn bacheloropleiding Nederlandse Taal en Cultuur afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna was het even zoeken, maar het kwartje viel gelijk toen ik op online marketing stuitte.

De online wereld biedt bedrijven en organisaties veel mogelijkheden om met hun klanten in contact te komen en daar zet ik me maar wat graag voor in. Daarom ben ik blij dat ik bij Leaped ik de kans krijg om mijn kennis en ervaring uit te breiden en mijzelf te ontplooien tot een volwaardig online marketeer.

Copy, content, e-mailmarketing, Social Advertising

Meer weten? Download mijn CV.

Judith Jansen

Per direct beschikbaar op detacheringsbasis
Regio: Utrecht

Hi, mijn naam is Judith! Ik ben 25 jaar en ik heb Creative Business gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik kennis gemaakt met onderwerpen als Media, Communicatie en Marketing, waarvan ik de laatste twee het meest interessant vind. Verder heb ik stage gelopen bij Plan International en vrijwilligerswerk gedaan bij een sociale start-up van Enactus Utrecht. Hier heb ik ontdekt hoe waardevol het is om mee te werken aan een missie met impact.

Bij Leaped leer ik alle ins en outs omtrent Online Marketing en krijg ik de mogelijkheid om dit ook tijdens opdrachten direct toe te passen. De kennis en vaardigheden die ik tijdens de opleidingsfase opdoe, hoop ik eigen te maken tijdens de stage- en detacheringsopdracht. Werkend leren en groeien, dat is mijn focus voor de komende twee jaar.

SEO, SEA, Social advertising, User experience, Google Analytics, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Joey Bakker

Joey Bakker

Per direct beschikbaar op detacheringsbasis
Regio: Groningen

Mijn naam is Joey Bakker en ben geboren en getogen in Groningen. Van jongs af aan was het mijn droom om carrière te maken in voetbal. Na een kans te hebben gekregen bij de jeugd van Fc Groningen en op de middelbare school een opleiding te volgen waarbij de kansen om carrière te maken in het voetbal werden vergroot, bleek toch dat ik het net niet in me had. Toen ik de droom heb moeten laten varen vond ik een andere passie namelijk: “marketing” en dan vooral gericht op het online aspect. 

De opleiding Commerciële Economie was de perfecte voorbereiding om me hierin te specialiseren. Tijdens de opleiding heb ik een webshop opgericht en ben ik mij gaan richten op het adverteren via social mediakanalen. Door nu het traineeship bij Leaped te volgen hoop ik mijn kennis te verbreden en een betere Online Marketeer te worden.

Social Advertising, SEA, SEO, Google Analytics, User experience, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Sami Mendes

Sami Mendes

Per direct beschikbaar op detacheringsbasis
Regio:
Rotterdam

Mijn naam is Sami Mendes, 32 jaar en ik ben op zoek naar leerzame opdracht voor 40 uur per week. Je kan mij omschrijven als een creatief, social en ondernemend persoon.

Online Marketing is een wereld waarin ik data en creativiteit goed samen zie komen. Ten eerste is er data nodig om gefundeerde keuzes te maken. Als je deze data goed combineert met creativiteit kun je als Online Marketeer mooie resultaten bereiken.

Mijn ervaringen in sales, social media en klant-administratie hebben enorm bijgedragen aan mijn goede communicatieve vaardigheden. Verder beschik ik ook over een sterk analytisch vermogen en ga ik graag oplossingsgericht te werk. Met mijn vaardigheden en competenties ben ik van toegevoegde waarde voor het online marketingteam van uw bedrijf.

Social Advertising, SEO, SEA, Google Analytics, User experience, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Mahmoud

Mahmoud Hammad

Per direct beschikbaar op detacheringsbasis
Regio:
Amsterdam

Mijn naam is Mahmoud, Ik woon al heel mijn leven in Amsterdam. Ik heb een passie voor sport, je kan me daarom ook vaak in de sportschool of op een voetbalveld vinden. Naast sport ben ik ook zeer geïnteresseerd in marketing. Na het afronden van de opleiding Marketing & Communicatie heb ik dan ook besloten om mij verder te ontwikkelen binnen online marketing. Zo ben ik dus ook terecht gekomen bij Leaped, waar ik met veel plezier leer over de verschillende aspecten van online marketing en data analyse.

Kort samengevat ben ik een leergierig persoon die graag meer leert over onderwerpen die mij interesseren. Doordat ik zeer brede  interesses heb, ben ik van nature ook erg planmatig in mijn manier van werken.

Google Analytics, SEA, SEO, Social Advertising, User experience, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Bram Cornelissen

Per direct beschikbaar op detacheringsbasis
Regio: Arnhem/ Nijmegen

 

 

Hey! Mijn naam is Bram Cornelissen en ik woon in Gendt. Ik ben een nieuwsgierige ondernemende jongen met een grote interesse in marketing en sport. Daarbij ben ik flexibel en kritisch, zodat er aan het einde van de streep een mooi resultaat staat! 

In 2022 heb ik de opleiding bedrijfskunde aan Avans in Den Bosch succesvol afgerond. Deze opleiding heeft mij veel geleerd over alle facetten van een bedrijf. Hierdoor kan ik vanuit verschillende perspectieven naar uitdagingen kijken en daar de juiste oplossingen voor vinden. 

Ondanks alle verschillende vakken binnen de opleiding was marketing veruit het leukste en meest interessante vak. Mijn passie voor marketing werd met de jaren groter en daar wilde ik me verder in ontwikkelen. Daardoor ben ik begonnen aan de Traineeship Online Marketing van Leaped!

 

SEO, SEA, Social Ads, User Experience, Google Analytics.

 

 

Meer weten? Download mijn CV.

Pier Zaagemans

Beschikbaar per 14 juli op detacheringsbasis

Regio: Leeuwarden

Ik ben een creatief en snel lerend persoon. Mijn sterke punten zijn het oplossen van communicatievraagstukken en het bedenken van te gekke concepten. Ik vind het daarom ontzettend leuk om samen met een team aan verschillende projecten te werken. Ik ben makkelijk in de omgang en heb ik geen moeite om me aan te passen.

Daarnaast ben ik groot voetbal- en muziekfan. Zo speel ik al jaren op zaterdag met veel passie kelderklasse voetbal om vervolgens ergens in de avond als dj een plaatje te draaien. Ook organiseer ik samen met mijn beste vrienden jaarlijks met veel plezier een kleinschalig festival. Op deze manier creëer ik herinneringen voor het leven!

“Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen”

E-mailmarketing, HubSpot, SEA, Social Ads, content en website optimalisatie (WordPress)

Meer weten? Download mijn CV.

Daniël Neulen

Per direct beschikbaar voor stage en detachering vanaf 1 augustus 2022
Regio: Zwolle/ Deventer

Ik ben een gedreven, ambitieuze, gebruikersgerichte Online Marketeer (in opleiding) en designer. Het maken van content en ervaringen die inspelen op de behoeften van gebruikers ligt me enorm. Door mijn kennis van design en marketing te combineren ben ik ervan overtuigd dat ik in staat ben (digitale) problemen op te lossen en bedrijfsdoelen te (helpen) realiseren. Daarnaast ben ik ook niet bang voor het technische stuk en kan ik makkelijk nieuwe software aanleren. Naast mijn digitale vaardigheden heb ik ook een passie voor drummen wat ik al een groot deel van m’n leven doe. 

Ik ben een nieuwsgierige creatieveling die niet bang is voor een uitdaging.

Social Advertising, SEO, SEA, Google Analytics, User experience, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Maartje van Zijl

Per direct beschikbaar voor stage en detachering vanaf 1 augustus 2022
Regio: Rotterdam

Mijn naam is Maartje van Zijl, 20 jaar oud, ik ben geboren in Spijkenisse en woon momenteel in Oud-Beijerland. Ik ben een echte sportliefhebber en met name voetbal. Vanaf kleins af aan speel ik voetbal en is het een echte passie geworden voor mij. Daarnaast ben ik goed in het bewerken van foto’s. 

Tijdens de stage als Marketing Medewerker ben ik van intercedent naar Marketing en Communicatie medewerker geswitcht. Ik kwam er toen achter dat dit veel beter bij mij paste. Hier wilde ik mee verder: creativiteit in combinatie met data. Door het Traineeship van Leaped hoop ik een betere Online Marketeer te worden en mijn kennis nog meer te verbreden.

Social Advertising, SEO, SEA, Google Analytics, User experience, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Dani Rivera Campos

Per direct beschikbaar voor stage en detachering vanaf 1 september 2022
Regio: Utrecht

Hola! Mijn naam is Dani Rivera Campos en ik ben woonachtig in het mooie Wijk bij Duurstede. Ik ben een sportief persoon en houd ervan om op het voetbalveld te staan waar ik mijn energie goed kwijt kan. Verder vind ik het leuk om samen te komen met mijn Spaanse familie, lekker gezellig te doen en natuurlijk om te genieten van de Spaanse keuken.

Mede door mijn passie voor sport heb ik de opleiding Commerciële Economie: Sportmarketing & Management gevolgd en succesvol afgerond. De focus van mijn studie lag op onderzoek, projecten, marketing en communicatie. Tijdens mijn opleiding heb ik middels alle lessen, stages en projecten de eerste stappen gezet als marketeer.

Het vurige Spaanse bloed stroomt dus door mijn lichaam en zo ga ik ook te werk. Ik ben niet iemand die afwachtend stil zit, maar neem graag initiatief en werk altijd hard en zorgvuldig voor een goed resultaat. Verder ben ik leergierig en gedreven, en zowel in een team als individueel kom ik tot mijn recht. Mensen omschrijven mij als nuchter, doelgericht, betrouwbaar en betrokken.

Social Advertising, SEA, SEO, Google Analytics, User experience, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Britt van Rijst

Per direct beschikbaar voor stage en detachering vanaf 1 september 2022
Regio: Rotterdam

Mijn naam is Britt van Rijst en ik woon in Rotterdam. Met een diploma van de master Communicatie en Organisatie aan de Universiteit Utrecht op zak ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik vind het dan ook erg leuk om bij Leaped aan de slag te gaan met het Online Marketing Traineeship.

In mijn carrière wil ik mij graag door blijven ontwikkelen om een succesvolle online marketeer te worden. Ik ben dan ook leergierig en grijp uitdagende taken met beide handen aan. Ik vind het leuk om met een analytische blik naar problemen te kijken en deze aan de hand van onderzoek op te lossen. Met mijn doorzettingsvermogen zal ik alles op alles zetten om bij te dragen aan het succes van uw bedrijf.

Ik ben een snelle leerling en kan mij goed aanpassen aan verschillende situaties. Daarnaast werk ik georganiseerd en kom ik mijn afspraken na. Samenwerken in een team is voor mij dan ook geen probleem.

Ik kijk er naar uit om mij te ontplooien tot een sterke online marketeer en aan de slag te gaan met uw online marketing vraagstukken.

Social Advertising, SEA, SEO, Google Analytics, User experience, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Julot Sauer

Per direct beschikbaar op interimbasis
Regio: Amsterdam

Hoe meer je jezelf bent, hoe minder je bent als iedereen, hoe meer je uniek bent”

Dit is een mooi inzicht dat ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Ik vind het belangrijk dat je jezelf kan zijn en jezelf kan ontwikkelen. 

Ik ben Julot Sauer, 22 jaar en woon in Amsterdam. Ik ben een echte teamspeler en werk graag met mensen in mijn omgeving. In mijn vrije tijd speel ik hockey op hoog niveau, dat is begonnen in mijn jeugd waar ik ook altijd op het hoogste niveau heb gespeeld.  

Ik neem vaak het voortouw wanneer er iets moet worden georganiseerd of aangepakt. Daarnaast vind ik een open en eerlijke houding in een samenwerking/relatie erg belangrijk.  Andere kenmerken van mij zijn: snel leren, doorzettingsvermogen, empathie en betrokkenheid.

Social Ads, Social Media, SEO, SEA, Webdesign, User Experience.

Meer weten? Download mijn CV.

Rajshri Toerab

Per direct beschikbaar op interimbasis
Regio: Schiedam

‘The journey is just as important as the destination.’

Marketing zie ik als een vorm van kunst. De ideale klant door een proces laten treden om ze vervolgens van een koude lead naar een klant om te zetten.

Hi! Mijn naam is Rajshri Toerab, 28 jaar en woon in Schiedam.

Ik ben een gedreven, zelfstandig, resultaatgericht en creatief persoon. Ik houd van onderzoek doen en van de losse puzzelstukjes één geheel maken. Daarnaast ben ik organisatorisch, flexibel en heb een oog voor detail.

Ik kies ervoor om niet voor het gemiddelde te gaan, maar om er juist uit springen en op zoek te gaan naar dat wat mijzelf en een bedrijf nummer 1 maakt. Ik ben in staat heel gemakkelijk nieuwe ideeën te bedenken en deze om te zetten naar realistische resultaten.

Social Ads, Social Media, SEO, SEA, Webdesign, User Experience, Marketing Automation.

Meer weten? Download mijn CV.

Bespreek de mogelijkheden

Dit zijn de online marketeers van Leaped

Thysja van Groeningen

Morris Both

Emily Poort

Judith Jansen

Joey Bakker

Joey Bakker

Zakaria Dirie

Sami Mendes

Sami Mendes

Lois

Loïs Solkesz

Sacha

Sacha Peddemors

Mahmoud

Mahmoud Hammad

Lotte Sterks

Iris van Gastel

Bram Cornelissen

Pier Zaagemans

Maxim de Vries

Jordy Coerver

Elvira Steinhauer

Celisa Cardoso

Daniël Neulen

Mara Hofland

Alysia Pattij

Maartje van Zijl

Dani Rivera Campos

Britt van Rijst

Julia Weerheim

Julot Sauer

Denise van de Noort

Bryan Vijfvinkel

Jimmy Leaped

Jimmy Hoogland

Suzanne Brand

Jaap van der Wel

Fatma

Fatma Kara-Khan

Randy den Elzen

Amanda Arends

Amanda Arends

Tim Windt

Tim Windt

Michael van Leeuwen

Christian Ruitenberg

Robin Veerman

Ylva Koevoet

Melissa van Geffen

Ronja Bosgraaf

Robin van der Zanden

Wouter Sikkenk

Daniël de Vries

Dennis van Ee

Dennis van Ee

Celine Leaped

Celine Wesselo

Daphne Leaped

Daphne Timmerhuis

Noef Leaped

Noef Abdulhussain

Max Elshof

Loes Leaped CV

Loes Assmann

Rianne Leaped

Rianne Colijn

Kevin Leideritz

Kevin Leideritz

Lienke CV Leaped

Lienke Lemmen

Teddie Berger

Casper Overkleeft

Telma Geirsdóttir

Jari Valkenburg

Ninah Rumpkorf

Nathania Margarita

Lisa de Weerdt

Lotte van Lopik

Lefteris Zantman

Amir Bakhtiyarov

Junior Hasenaar

Lara Hanekroot

Asha Doeve

Roos Mous

Mats Vermeij

Danielle de Leeuw

Megan Hordijk

Vivian Kuijper

Merel van Heeswijk

Mark Postma

Kenny Hazelaar

Judith Buijs

Ferinio Asandikromo

Amber Pfister

Maurice van Kaauwen

Jimin Leaped CV

Jimin van der Heijde

Erik Leaped CV

Erik Oosterom

Pauline Leaped

Pauline Lubbe

Karlijn Nijveld

Max van Looy

Jopie Louwe Kooijmans

Jopie Louwe Kooijmans

Dennis van Ee

Dennis van Ee

Sascha Tschin

Dit zijn de alumni van Leaped

Eva Starrenburg

Esmee Leaped

Esmée Verhoef

Zeynep Leaped CV

Zeynep Erdogan

Vera van het Hof

Vera van het Hof

Stephan Upperman

Stephan Upperman

Rick van Hekken

Rick van Hekken

Mieke van Weerdt

Mieke van Weerdt

Linda Krekelberg

Linda Krekelberg

Jael Loos

Jael Loos

Gino Gagliardi

Gino Gagliardi

Coen de Cloe

Coen de Cloe

Angela van Rosmalen

Angela van Rosmalen

Damian Wirosemito

Kevin Verwoert

Emile van Asbeck

Lars Holzhaus

Misha Blok

Misha Blok

Jesse Ketelaars

Jesse Ketelaars

Nathan Gomes

Jeroen Biere

Jeroen Biere

Natasja Brouwer

Natasja Brouwer

Jessica Wu - Leaped

Jessica Wu

Maartje de Bruijn Online Marketeer Leaped

Maartje de Bruijn

Anne Bartels - Leaped

Anne Bartels

Shawn Ruth van Heuckelum Online Marketeer Leaped

Shawn Ruth van Heuckelum

Luna Lamet Leaped Online Marketeer

Luna Lamet

Annemie Bleeker Leaped Online Marketeer

Annemie Bleeker

Bjorn Tilburgs

eelco_sierro

Eelco Siero

boudewijn_boggeman

Boudewijn Böggemann

raffiek_torreman

Raffiek Torreman

Naomi Boot

evelien-tuinder

Evelien Tuinder

martijn-hoogenboom

Martijn Hogenboom

charlotte bos

Charlotte Bos

Monique van Weelden

jim colin

Jim Colin

Rebecca Poggenwisch

Rebecca Poggenwisch

Floris Spape

Floris Spape

Carlos Fekkes

Frances Leeuwerink

Frances Joy Leeuwerink

anouk jansen

Anouk Jansen

wouter wieringa

Wouter Wierenga