Dit zijn onze beschikbare online marketeersJael Loos

Jael Loos

Beschikbaar in regio Hoofddorp
Gepassioneerd over data en muziek; middels een zelf opgerichte platenmaatschappij en YouTube-kanaal biedt ik artiesten een platform en help ik ze aan nieuwe volgers en plays. Aan de hand van YouTube Analytics kan ik zien waar mijn volgers vandaan komen en waar ik potentieel nieuwe samenwerkingen kan leggen.
Het liefst ben ik de hele dag bezig met data: het analyseren, interpreteren en visualiseren van data vind ik een zeer interessant aspect van online marketing. Voor mij is online marketing een dynamische wereld waar elke dag nieuwe ontwikkelingen plaats vinden en ik wil dan ook al te graag onderdeel uitmaken van de toekomst.
Web Design, SEO, SEA, Dashboards, User Experience, Conversion Rate Optimization, E-mail & Automation
Meer weten? Download mijn CV 
Emile van Asbeck

Emile van Asbeck

Beschikbaar in regio Utrecht

Soms een beetje maf, eigenzinnig, recht voor z’n raap en altijd eerlijk, maar vooral een enthousiaste, positieve en creatieve doorzetter, dat is wie ik ben.

Ik heb vanaf het begin van mijn carrière verschillende commerciële functies bekleed om uit te vinden waar ik happy van werd. Het “online marketeers hokje” bleek het eerste hokje waar ik precies in pas. Met een groot strategisch en analytisch inzicht en creatieve denkwijze ga ik alle (online marketing) uitdagingen aan! Voor ieder probleem vind ik een oplossing.

Ik ben een “doener” en hou van mensen met humor, een gezonde dosis zelfspot en een eigen kijk op het leven. Uitdaging is mijn brandstof. Ik ben enorm nieuwsgierig en leergierig. Mijn levensmotto: met de juiste instelling is (vrijwel) alles mogelijk. Een ‘mission impossible’, daar ben ik wel voor in. Kom maar op!

Social advertising, User Experience (UX), SEA, SEO, Google Analytics, Online marketplaces, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV 

Dit zijn de online marketeers van Leaped

Max van Looy

Max van Looy

Vera van het Hof

Vera van het Hof

Stephan Upperman

Stephan Upperman

Rick van Hekken

Rick van Hekken

Mieke van Weerdt

Mieke van Weerdt

Linda Krekelberg

Linda Krekelberg

Kevin Leideritz

Kevin Leideritz

Jopie Louwe Kooijmans

Jopie Louwe Kooijmans

Jael Loos

Jael Loos

Gino Gagliardi

Gino Gagliardi

Dennis van Ee

Dennis van Ee

Coen de Cloe

Coen de Cloe

Angela van Rosmalen

Angela van Rosmalen

Esmée Verhoef

Esmée Verhoef

Sascha Tschin

Sascha Tschin

Damian Wirosemito

Damian Wirosemito

Kevin Verwoert

Kevin Verwoert

Emile van Asbeck

Emile van Asbeck

Lars Holzhaus

Lars Holzhaus

Misha Blok

Misha Blok

Jesse Ketelaars

Jesse Ketelaars

Zeynep Erdogan

Zeynep Erdogan

Nathan Gomes

Nathan Gomes

Jeroen Biere

Jeroen Biere

Natasja Brouwer

Natasja Brouwer

Eva Starrenburg

Eva Starrenburg

Jessica Wu

Jessica Wu

Maartje de Bruijn

Maartje de Bruijn

Anne Bartels

Anne Bartels

Shawn Ruth van Heuckelum

Shawn Ruth van Heuckelum

Luna Lamet

Luna Lamet

Annemie Bleeker

Annemie Bleeker

Dit zijn de alumni van Leaped

Bjorn Tilburgs

Bjorn Tilburgs

Eelco Siero

Eelco Siero

Raffiek Torreman

Raffiek Torreman

Naomi Boot

Naomi Boot

Evelien Tuinder

Evelien Tuinder

Martijn Hogenboom

Martijn Hogenboom

Charlotte Bos

Charlotte Bos

Monique van Weelden

Monique van Weelden

Jim Colin

Jim Colin

Rebecca Poggenwisch

Rebecca Poggenwisch

Floris Spape

Floris Spape

Carlos Fekkes

Carlos Fekkes

Frances Joy Leeuwerink

Frances Joy Leeuwerink

Anouk Jansen

Anouk Jansen

Wouter Wierenga

Wouter Wierenga