Dit zijn onze beschikbare online marketeers

Alle kandidaten van Leaped worden opgeleid in:
SEA, SEO, Social Advertising, Google Analytics, User Experience en E-mailmarketing.

Bryan Vijfvinkel

Bryan Vijfvinkel

Beschikbaar voor detachering per 25 oktober 2021
Regio: Rotterdam

Ik ben Bryan Vijfvinkel, 28 jaar oud en woonachtig in Vlaardingen. Ik heb mijn Bachelor Commerciële Economie behaald na het succesvol afronden van de studie ‘Sportmarketing & Management’ aan de hogeschool van Rotterdam. Van huis uit ben ik een echte nerd, die graag up-to-date blijft met de laatste tools, tricks & tech. Daarom kwam ik tijdens mijn studie er snel achter dat de online marketing de richting was voor mij. Voornamelijk alles wat te maken heeft met SEA, SEO en UX sprak mij vanaf het eerste moment aan. Het analytisch kijken naar de achterkant van een website is iets wat ik zelfs in mijn vrije tijd doe.

Naast marketing ben ik ook vaak online te vinden. Hierbij kunt u denken aan het leren van skills als programmeren, gebruik maken van social media of gewoon voor entertainment zoals games, video’s en muziek. Verder ben ik een fan van diverse sporten en doe ik zelf meerdere dagen per week aan fitness.

Ik zie mijzelf als een leergierige en verantwoordelijk persoon die zichzelf graag flexibel inzet binnen een team.

SEO, SEA, Social advertising, User experience, Google Analytics, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Casper Overkleeft

Casper Overkleeft

Beschikbaar voor detachering per 1 november 2021
Regio: Rotterdam

Ik ben Casper Overkleeft en heb Communicatie Digitale Media gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Online marketing was hierbij het onderdeel dat mij het meest aansprak. Je kunt me omschrijven als analytisch, flexibel en betrouwbaar.

Ook al begon mijn carrière in de post en koeriers branche, ik wilde altijd al online marketeer worden. Toen Leaped op mijn pad kwam met het online marketing traineeship twijfelde ik geen moment.

Graag wil ik mijn vaardigheden gebruiken om de online marketing van bedrijven te verbeteren, te optimaliseren en zelf mee ervaring en kennis opdoen. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan!

SEO, SEA, Social advertising, User experience, Google Analytics, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Lara Hanekroot

Lara Hanekroot

Stage vanaf 1 november en detachering vanaf 1 januari 2022
Regio: Woerden, Utrecht

Mijn naam is Lara Hanekroot en ik ben 22 jaar. Ik woon in Harmelen. Ik heb mijn opleiding Marketing & Communicatie afgerond op het MBO Rijnland in Woerden. Na het behalen van mijn opleiding wilde ik graag aan de slag binnen het marketing vakgebied.

Toen kwam ik bij Leaped terecht die me de perfecte kans aanbood om aan meer werkervaring te komen, mezelf te ontwikkelen in online marketing en straks aan de slag te kunnen als online marketeer.

Online marketing spreekt me enorm aan. Ik vind het leuk om het online gedrag van klanten te onderzoeken en te meten. Daarnaast vind ik ook content marketing leuk en om via social media een band op te bouwen met je volgers en uiteindelijk je klanten.

SEO, SEA, Social advertising, User experience, Google Analytics, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Mats Vermeij

Mats Vermeij

Stage vanaf 1 november en detachering vanaf 1 januari 2022
Regio: Rotterdam

Hey! Mijn naam is Mats Vermeij en ik ben woonachtig in Papendrecht. Ik omschrijf mezelf als een ontzettend leergierig en enthousiast persoon. Daarnaast ben ik communicatief sterk en ben ik graag met mensen in contact. Interactieve presentaties vind ik een van de meest effectieve manieren om iets over te brengen.

In 2011 ben ik begonnen aan mijn marketing avontuur. Ik startte op het MBO en heb uiteindelijk tot een een pre-master doorgestudeerd. Elke opleiding stond in het teken van marketing, én daar wil ik nog beter in worden. Daarnaast heb ik voor mijn minor gekozen om social marketing te volgen.

Zoals hierboven omschreven heb ik daadwerkelijk een passie voor het vak marketing. Online marketing is iets wat hier en daar terug kwam tijdens mijn studies, maar er is nooit echt diep op in gegaan. Gelukkig liep ik Leaped tegen het lijf. Zij kunnen mij de kennis geven, zodat ik een start als online marketeer kan maken.

SEO, SEA, Social advertising, User experience, Google Analytics, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Danielle de Leeuw

Danielle de Leeuw

Stage vanaf 1 november en detachering vanaf 1 januari 2022
Regio: Leiden

Hi! Mijn naam is Daniëlle de Leeuw, ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Koudekerk aan den Rijn. Je kunt me omschrijven als een rustig maar enthousiast persoon, die open staat om nieuwe kennis op te doen en niet bang is om hard te werken.

In Juni 2021 ben ik afgestudeerd voor de studie International Business and Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens deze studie heb ik de minor Business of Sport and Entertainment gevolgd, ben ik E-commerce and Digital Marketing stagiaire geweest en heb ik uiteindelijk mijn afstudeerscriptie mogen schrijven over online marketing.

Tijdens mijn studie is de interesse in online marketing aangewakkerd, en nu zou ik graag mijn kennis en expertise hierin willen uitbreiden. Het traineeship dat ik gedurende twee jaar bij Leaped mag gaan volgen geeft mij de kans om dit werkelijkheid te maken, en hopelijk mag ik mij na twee jaar hard werken een waardige online marketeer noemen.

SEO, SEA, Social advertising, User experience, Google Analytics, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Denise van de Noort

Denise van de Noort

Stage vanaf 1 december en detachering vanaf 1 februari 2022
Regio: Hilversum

Hi! Leuk om kennis te maken! Mijn naam is Denise van de Noort. Ik ben 25 jaar oud en woon in Hilversum. Als junior online marketeer sta ik te springen om aan de slag te gaan. Ik vind het leuk om creatief en data gedreven bezig te zijn. Dit uit zich in creatieve social media posts, nieuwsbrieven en blogs. Ik werk dan ook nauwkeurig en zelfstandig. Daarnaast mag gezelligheid niet ontbreken en hecht ik veel waarde aan goede communicatie en samenwerking.

In 2020 heb ik mijn bachelor Commerciële Economie behaald aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens deze studie heb ik de minor ‘Doing business in China’ gevolgd in Shanghai en heb ik een honourscertificaat behaald tot trendwatcher. Ik ben afgestudeerd bij een meubel-webshop waar ik tot heden werkzaam was als e-commerce medewerker. De webshop elke dag weer een stukje beter maken, wat leidt tot meer aankopen en tevreden klanten is wat mij aanspreekt.

De reden dat ik het traineeship tot online marketeer volg via Leaped, is omdat ik enorm gemotiveerd ben om mijn online marketing kennis toe te passen in de praktijk. Ik zal het hoogst haalbare uit mijzelf halen en mijn uiterste best doen om te groeien tot een succesvolle online consult.

SEO, SEA, Social advertising, User experience, Google Analytics, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Lotte van Lopik

Lotte van Lopik

Stage vanaf 1 december en detachering vanaf 1 februari 2022
Regio: Utrecht

Hi! Mijn naam is Lotte van Lopik, 23 jaar en ik woon in Utrecht. Tijdens mijn bachelor Economics and Business Economics aan de Universiteit van Utrecht heb ik voor het eerst kennisgemaakt met marketing en ik was gelijk verkocht! Mijn passie voor marketing is ontstaan omdat ik het interessant vind hoe bedrijven en klanten zich verenigen en voor elkaar van waarde kunnen zijn en daar ben ik graag een helpende hand in.

Na deze eerste introductie is dit gevoel gebleven en dit is dan ook de drijfveer geweest in het kiezen van een master, namelijk Marketing Management. Gedurende dit jaar kwam ik erachter dat dit gelukkig inderdaad de goede keuze is geweest!

Tijdens deze master heb ik ook ontdekt waar mijn interesses en talenten liggen, namelijk in data analyse, consumentengedrag én natuurlijk online marketing. Ik ben blij dat ik bij Leaped deze talenten verder kan ontplooien en mijn interesses kan verbreden en verdiepen, zodat ik een competente online marketeer zal worden.

SEO, SEA, Social advertising, User experience, Google Analytics, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Lefteris Zantman

Lefteris Zantman

Stage vanaf 1 december en detachering vanaf 1 februari 2022
Regio: Beverwijk

Hoi! Mijn naam is Lefteris Zantman, een Nederlandse man met Griekse roots uit het Noord-Hollandse Beverwijk. Mijn vrienden en familie omschrijven mij als een betrouwbare, rustige en ambitieuze man. Voetballen is een enorme passie van mij, dit doe ik nu op derde divisie niveau en ik hoop hierin nog enkele stappen te maken. De wilskracht en motivatie die ik met mijn passie heb ontwikkeld neem ik overal mee naar toe.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als adviseur & ontwerper, maar ben nu overgestapt naar de wereld van online marketing. In een dynamisch werkveld als online marketeer ben ik steeds op zoek naar nieuwe innovatieve oplossingen. Ik ben iemand die de ambitie en gedrevenheid heeft om mijzelf continu te overtreffen en dat levert steeds weer vernieuwende creaties op. Bij veel mkb-bedrijven staat marketing nog niet hoog op de prioriteitenlijst, waardoor zij groeikansen laten liggen. Deze kansen pak ik graag met beide handen aan om uw bedrijf beter in de markt te zetten.

Tijdens mijn zoektocht naar een carrièreswitch als online marketeer, kwam ik al vrij snel in aanraking met Leaped. Hier word ik opgeleid tot een online marketeer die het verschil maakt voor de opdracht- of werkgever. Het traineeship van Leaped is voor mij dan ook de perfecte stap om mijzelf te ontpoppen tot volwaardig marketeer.

SEO, SEA, Social advertising, User experience, Google Analytics, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Amir Bakhtiyarov

Amir Bakhtiyarov

Stage vanaf 1 december en detachering vanaf 1 februari 2022
Regio: Amsterdam

Mijn naam is Amir Bakhtiyarov. Opgegroeid in Abcoude, onder de rook van Amsterdam. Na mijn BSc marketing heb ik met veel plezier en voldoening verschillende marketingfuncties bekleed. Maar als junior marketeer verschoof mijn interesse naar online marketing.

Samen met Leaped werk ik aan mijn online marketing expertise om een completere marketeer te worden. Ik zoek een uitdagende werkomgeving waarin ik mijn ambities kan doorvertalen in resultaten, en waar ik mij volledig aan kan toewijden.

SEO, SEA, Social advertising, User experience, Google Analytics, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Junior Hasenaar

Junior Hasenaar

Stage vanaf 1 december en detachering vanaf 1 februari 2022
Regio: Bussum

Ik ben Junior Hasenaar, 26 jaar en woonachtig in Bussum. Ik omschrijf mezelf als een enthousiaste en gedreven persoon. Daarnaast blijf ik graag up-to-date over de laatste ontwikkelingen omtrent het Online Marketing werkveld en zie ik het als een uitdaging om het vervolgens toe te passen in mijn eigen werk.

Verder focus ik mij op mijn eigen mindset en probeer ik mij zodanig te ontwikkelen dat ik mijn doelen en ambities behaal. Zo ben ik een eigen horecazaak begonnen en ben ik in het afgelopen jaar meer dan 8 kilo afgevallen. Daarnaast ben ik brandweerman geworden omdat ik graag mensen wil helpen. Het enige wat mij nu nog rest: Online Marketeer worden!

SEO, SEA, Social advertising, User experience, Google Analytics, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Bespreek de mogelijkheden

Dit zijn de online marketeers van Leaped

Robin Veerman

Robin Veerman

Ylva Koevoet

Ylva Koevoet

Suzanne Brand

Suzanne Brand

Daniël de Vries

Daniël de Vries

Dennis van Ee

Dennis van Ee

Celine Wesselo

Celine Wesselo

Daphne Timmerhuis

Daphne Timmerhuis

Noef Abdulhussain

Noef Abdulhussain

Max Elshof

Max Elshof

Loes Assmann

Loes Assmann

Rianne Colijn

Rianne Colijn

Kevin Leideritz

Kevin Leideritz

Lienke Lemmen

Lienke Lemmen

Teddie Berger

Teddie Berger

Bryan Vijfvinkel

Bryan Vijfvinkel

Casper Overkleeft

Casper Overkleeft

Telma Geirsdóttir

Telma Geirsdóttir

Jari Valkenburg

Jari Valkenburg

Sheilla Rutten

Sheilla Rutten

Ninah Rumpkorf

Ninah Rumpkorf

Nathania Margarita

Nathania Margarita

Lara Hanekroot

Lara Hanekroot

Asha Doeve

Asha Doeve

Roos Mous

Roos Mous

Emily Poort

Emily Poort

Thysja van Groeningen

Thysja van Groeningen

Lotte Sterks

Lotte Sterks

Mats Vermeij

Mats Vermeij

Danielle de Leeuw

Danielle de Leeuw

Megan Hordijk

Megan Hordijk

Vivian Kuijper

Vivian Kuijper

Merel van Heeswijk

Merel van Heeswijk

Mark Postma

Mark Postma

Kenny Hazelaar

Kenny Hazelaar

Judith Buijs

Judith Buijs

Ferinio Asandikromo

Ferinio Asandikromo

Amber Pfister

Amber Pfister

Maurice van Kaauwen

Maurice van Kaauwen

Denise van de Noort

Denise van de Noort

Lotte van Lopik

Lotte van Lopik

Lefteris Zantman

Lefteris Zantman

Amir Bakhtiyarov

Amir Bakhtiyarov

Junior Hasenaar

Junior Hasenaar

Jimmy Hoogland

Jimmy Hoogland

Jimin van der Heijde

Jimin van der Heijde

Erik Oosterom

Erik Oosterom

Pauline Lubbe

Pauline Lubbe

Karlijn Nijveld

Karlijn Nijveld

Max van Looy

Max van Looy

Jopie Louwe Kooijmans

Jopie Louwe Kooijmans

Dennis van Ee

Dennis van Ee

Sascha Tschin

Sascha Tschin

Dit zijn de alumni van Leaped

Esmée Verhoef

Esmée Verhoef

Zeynep Erdogan

Zeynep Erdogan

Vera van het Hof

Vera van het Hof

Stephan Upperman

Stephan Upperman

Rick van Hekken

Rick van Hekken

Mieke van Weerdt

Mieke van Weerdt

Linda Krekelberg

Linda Krekelberg

Jael Loos

Jael Loos

Gino Gagliardi

Gino Gagliardi

Coen de Cloe

Coen de Cloe

Angela van Rosmalen

Angela van Rosmalen

Damian Wirosemito

Damian Wirosemito

Kevin Verwoert

Kevin Verwoert

Emile van Asbeck

Emile van Asbeck

Lars Holzhaus

Lars Holzhaus

Misha Blok

Misha Blok

Jesse Ketelaars

Jesse Ketelaars

Nathan Gomes

Nathan Gomes

Jeroen Biere

Jeroen Biere

Natasja Brouwer

Natasja Brouwer

Eva Starrenburg

Eva Starrenburg

Jessica Wu

Jessica Wu

Maartje de Bruijn

Maartje de Bruijn

Anne Bartels

Anne Bartels

Shawn Ruth van Heuckelum

Shawn Ruth van Heuckelum

Luna Lamet

Luna Lamet

Annemie Bleeker

Annemie Bleeker

Bjorn Tilburgs

Bjorn Tilburgs

Eelco Siero

Eelco Siero

Boudewijn Böggemann

Boudewijn Böggemann

Raffiek Torreman

Raffiek Torreman

Naomi Boot

Naomi Boot

Evelien Tuinder

Evelien Tuinder

Martijn Hogenboom

Martijn Hogenboom

Charlotte Bos

Charlotte Bos

Monique van Weelden

Monique van Weelden

Jim Colin

Jim Colin

Rebecca Poggenwisch

Rebecca Poggenwisch

Floris Spape

Floris Spape

Carlos Fekkes

Carlos Fekkes

Frances Joy Leeuwerink

Frances Joy Leeuwerink

Anouk Jansen

Anouk Jansen

Wouter Wierenga

Wouter Wierenga