Dit zijn onze beschikbare online marketeers

Alle kandidaten van Leaped worden opgeleid in:
SEA, SEO, Social Advertising, Google Analytics, User Experience en E-mailmarketing.

Daniël de Vries

Daniël de Vries

Beschikbaar per direct
Regio: Tilburg, Breda, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam
Op persoonlijk en professioneel gebied word ik dagelijks gedreven door een honger om te leren, de wil om risico’s te nemen en de gretigheid om mijzelf te ontwikkelen en te groeien. Voor mij bestaat elke dag uit eindeloos veel kansen om je perspectief te verbreden, van de wereld te leren en je eigen competenties en kennis uit te breiden.
Eigen initiatief en risico’s durven nemen is dan ook de dunne lijn die je ervan weerhoudt of je in staat stelt om dit elke dag te realiseren. Buiten je comfortzone – dát is waar groei en succes zijn verborgen.
Google Analytics, SEA, SEO, Social advertising, User experience, E-mailmarketing, Conversieoptimalisatie.
Meer weten? Download mijn CV.
Celine Wesselo

Celine Wesselo

Beschikbaar per direct
Regio: Amsterdam

Ik ben Celine Wesselo, een ambitieuze junior marketeer die verknocht is aan Amsterdam. Na mijn eerste kop koffie ben ik altijd vrolijk en klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik ben een harde werkster met een open en eerlijke persoonlijkheid. Bovendien heb ik altijd een creatieve oplossing om de desbetreffende doelen te behalen.

Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over de theoretische kanten van communicatie en marketing. Het Online Marketing Traineeship van Leaped heeft mij de praktische handvatten gegeven om nu ook echt daadwerkelijk in actie te komen.
“The way to get started is to quit talking and begin doing” – Walt Disney

Content Marketing , Social Media, Google Analytics, SEO, SEA, Social Advertising, E-mailmarketing, UX

Meer weten? Download mijn CV.

Daphne Timmerhuis

Daphne Timmerhuis

Beschikbaar per direct
Regio: Amsterdam

Na het afronden van een dubbele master Marketing ben ik begonnen aan het Online Marketing Traineeship van Leaped, waar ik niet alleen veel kennis opdoe, maar ook toepas in de praktijk. Naast dat ik mijzelf graag blijf ontwikkelen, ben ik namelijk ook iemand die wel van aanpakken houdt.

Met mijn kennis van online marketing wil ik inspelen op de behoeften van de klant en daarmee bijdragen aan de groei van de organisatie. Ik word er enthousiast van om op basis van data tot interessante bevindingen te komen en verbetering te kunnen meten. Daarnaast gebruik ik graag mijn creativiteit.
De ultieme beleving creëren en altijd blijven inspelen op de omstandigheden: dat is waar online marketing in mijn ogen over gaat. Ik ben graag bezig met UX, SEO en Social Media, maar ik wil ook leren om goede content te creëren.

Google Analytics, SEA, SEO, Social Advertising, UX, E-mailmarketing

Meer weten? Download mijn CV.

Noef Abdulhussain

Noef Abdulhussain

Beschikbaar per direct
Regio: Amsterdam

Ik ben Noef Abdulhussain, 22 jaar oud en ik heb mijn bachelor afgerond voor de opleiding Commerciële Economie; Creative Marketing & Sales aan de Hogeschool van Rotterdam. Een hardwerkende, leergierige, gedisciplineerde en sociale vrouw die haar kennis wil uitbreiden en zichzelf wil ontwikkelen als online marketeer. In mijn tweede studiejaar heb ik kennis gemaakt met online marketing en sindsdien dit niet meer losgelaten. Zowel tijdens mijn stage, minor en afstudeerproject heb ik hierover geleerd.

Als Young Professional staat ontdekken, proberen en ervaren voor mij centraal. Dat is iets waar ik enthousiast van word. Ik ben nog niet uitgeleerd en door het traineeship van Leaped zal ik mijn skills naar een hoger niveau brengen. Ik denk altijd vanuit de klant, ben creatief en commercieel ingesteld en ik kom graag met resultaatgerichte oplossingen/ideeën. Ik voel me vereerd om mijn kennis en ervaringen bij andere organisaties in te zetten.

User Experience, Google Analytics, Social Advertising, E-mailmarketing

Meer weten? Download mijn CV.

Rianne Colijn

Rianne Colijn

Beschikbaar per direct
Regio: Amsterdam

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Rianne, 28 jaar en woonachtig in Amsterdam. Zelf zou ik mij omschrijven als gestructureerd, zorgvuldig en zeer betrouwbaar. Ik creëer overzicht  zodat ik verschillende taken en projecten tegelijk aan kan pakken, zonder prioriteiten uit het oog te verliezen. Tegelijkertijd ben ik flexibel: ik ben gewend om te anticiperen op situaties die (onverwachts) veranderen. Juist omdat ik in de basis gestructureerd en zorgvuldig ben kan ik flexibiliteit toe laten. Mijn nieuwsgierigheid komt tot uiting in een (gedegen) analytisch vermogen.

Ik wil altijd de waarom begrijpen en ben onderzoekend van aard. Mijn opgewekte, enthousiaste en loyale karakter leiden ertoe dat ik met veel plezier werkzaamheden uitvoer en me graag thuis voel in een hecht team.

Social Advertising, SEO, SEA, Google Analytics, E-mailmarketing, UX

Meer weten? Download mijn CV.

Zeynep Erdogan

Zeynep Erdogan

Beschikbaar per 1 juni 2021
Regio: Purmerend

Na het afronden van een brede studie (IBMS) en functie als projectmedewerker, wist ik dat ik mij wilde specialiseren als online marketeer. Waarom online marketing? Omdat ik het zeer interessant vind hoe leads, klanten en doelgroepen te bereiken zijn middels online tools.

Inmiddels zit ik in een later stadium van het detacheringstraject bij Leaped en heb ik het afgelopen anderhalve jaar verschillende opdrachten in online marketing mogen uitvoeren. Zo heb ik me bezig gehouden met het ontwikkelen van landingspagina’s, het opzetten en optimaliseren van advertenties en content creatie. Dit zijn dan ook direct de facetten van online marketing waar ik energie van krijg. In mijn cv en motivatiebrief kunt u meer teruglezen over welke opdrachten ik het afgelopen jaar bij Leaped heb uitgevoerd.

Verantwoordelijk, doelgericht en proactief zijn drie woorden die mij het beste omschrijven. Verder heb ik een hoog aanpassingsvermogen en pak ik kennis en vaardigheden snel op. Met mij haalt u een enthousiaste en doelgerichte marketeer in huis. Ik ken mijn kwaliteiten, maar ben bovenal een stabiele factor binnen een organisatie.

UX, Google Analytics, SEA, Social advertising, E-mailmarketing, SEO

Meer weten? Download mijn CV

Jimmy Hoogland

Jimmy Hoogland

Beschikbaar per 1 juni 2021
Regio:
Amsterdam

Hallo daar! Mijn naam is Jimmy Hoogland, 26 jaar en een enthousiasteling pur sang. Nadat ik in 2020 afgestudeerd ben in Aviation Operations, wist ik dat ik carrière wilde maken in online marketing. Aviation focust zich op data-gedreven bedrijfsvoering vanuit het oogpunt van de klant. Die heeft een bepaalde wens of verlangen, dus hoe speel je daar op in? Hier zit de perfecte overlap in met online marketing. Je maakt analytisch onderbouwde keuzes om klanten een geweldige online ervaring te geven en terug te laten keren.

Ik karakteriseer mijzelf als een sociaal persoon. Ik vind het belangrijk om mensen in hun waarde te laten en naar anderen te luisteren. Ik geloof dat, dat kernelementen zijn van een succesvolle samenwerking. Daarbij heb ik een positieve uitstraling en ik word niet snel van mijn stuk gebracht. Door mijn gedrevenheid en probleemoplossend vermogen is geen uitdaging mij te veel. Op doelgerichte en doordachte wijze probeer ik altijd naar oplossingen te zoeken die iedereen op weg helpen.

Google Analytics, SEA, SEO, Social Advertising, User experience, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Jimin van der Heijde

Jimin van der Heijde

Beschikbaar per 1 juni 2021
Regio: Den Haag

Vrienden noemen mij vindingrijk, leergierig en ook wel een beetje koppig. Als ik iets niet weet, zoek ik het uit. Als iets niet lukt, dan bedenk ik iets anders tot het wel lukt.

Mijn persoonlijkheid is voornamelijk groen/blauw. Ik luister graag naar de input van anderen, en mijn beslissingen zijn gebaseerd op feiten. Ik ben een analyticus met een creatieve geest. Dit zorgt ervoor dat mijn resultaten altijd goed onderbouwd zijn en tevens maakt dit mij een waardig sparringpartner.

Op de werkvloer ben ik de collega die in de meest stressvolle situaties toch een woordgrap erin weet te fietsen. Dit komt omdat ik geloof dat een beetje humor je helpt om tot betere en creatieve oplossingen te komen. Dus zoek je een vak-nerd met humor? Dan heb je die gevonden!

Google Analytics, SEA, SEO, Social advertising, User experience, E-mailmarketing, Video editing, Fotobewerking, Storytelling

Meer weten? Download mijn CV.

Lienke Lemmen

Lienke Lemmen

Beschikbaar per 1 juni 2021
Regio: Utrecht

Mijn naam is Lienke Lemmen en ik ben 23 jaar oud. Ik ben recent afgestudeerd en, hoewel mijn studie hier niet direct mee te maken had, dompel ik mij nu graag onder in de wereld van Online Marketing. De online wereld trekt mij zeer aan, omdat het een steeds groter en belangrijker deel uitmaakt van het dagelijks leven. Ik vind het leuk om te zien hoe er tegenwoordig steeds meer mogelijk is en vind het enorm interessant om me hierin te verdiepen.

Met mijn achtergrond in (Engelse) taal en cultuur en het boekenvak kan ik een unieke blik op dingen bieden. Mijn passie ligt dan ook bij het maken van content. In de vorm van beeld voor de social, copy voor op de website, of het opstellen van een nieuwsbrief, ik doe het allemaal graag. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, maar ook om resultaten te behalen met de dingen die ik maak. Ik ben dan ook niet vies van een cijfermatig onderzoek en doe altijd net een stapje extra om ergens het beste uit te kunnen halen. Voor een harde werker ben je bij mij aan het juiste adres.

Google Analytics, SEA, SEO, Social advertising, User experience, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Dit zijn de online marketeers van Leaped

Robin Veerman

Robin Veerman

Ylva Koevoet

Ylva Koevoet

Suzanne Brand

Suzanne Brand

Esmée Verhoef

Esmée Verhoef

Daniël de Vries

Daniël de Vries

Dennis van Ee

Dennis van Ee

Celine Wesselo

Celine Wesselo

Daphne Timmerhuis

Daphne Timmerhuis

Noef Abdulhussain

Noef Abdulhussain

Loes Assmann

Loes Assmann

Rianne Colijn

Rianne Colijn

Zeynep Erdogan

Zeynep Erdogan

Jimmy Hoogland

Jimmy Hoogland

Jimin van der Heijde

Jimin van der Heijde

Lienke Lemmen

Lienke Lemmen

Erik Oosterom

Erik Oosterom

Pauline Lubbe

Pauline Lubbe

Karlijn Nijveld

Karlijn Nijveld

Max van Looy

Max van Looy

Mieke van Weerdt

Mieke van Weerdt

Linda Krekelberg

Linda Krekelberg

Kevin Leideritz

Kevin Leideritz

Jopie Louwe Kooijmans

Jopie Louwe Kooijmans

Jael Loos

Jael Loos

Dennis van Ee

Dennis van Ee

Coen de Cloe

Coen de Cloe

Sascha Tschin

Sascha Tschin

Kevin Verwoert

Kevin Verwoert

Emile van Asbeck

Emile van Asbeck

Lars Holzhaus

Lars Holzhaus

Jesse Ketelaars

Jesse Ketelaars

Nathan Gomes

Nathan Gomes

Natasja Brouwer

Natasja Brouwer

Eva Starrenburg

Eva Starrenburg

Dit zijn de alumni van Leaped

Vera van het Hof

Vera van het Hof

Stephan Upperman

Stephan Upperman

Rick van Hekken

Rick van Hekken

Mieke van Weerdt

Mieke van Weerdt

Gino Gagliardi

Gino Gagliardi

Coen de Cloe

Coen de Cloe

Angela van Rosmalen

Angela van Rosmalen

Damian Wirosemito

Damian Wirosemito

Lars Holzhaus

Lars Holzhaus

Misha Blok

Misha Blok

Jeroen Biere

Jeroen Biere

Jessica Wu

Jessica Wu

Maartje de Bruijn

Maartje de Bruijn

Anne Bartels

Anne Bartels

Shawn Ruth van Heuckelum

Shawn Ruth van Heuckelum

Annemie Bleeker

Annemie Bleeker

Bjorn Tilburgs

Bjorn Tilburgs

Eelco Siero

Eelco Siero

Raffiek Torreman

Raffiek Torreman

Naomi Boot

Naomi Boot

Evelien Tuinder

Evelien Tuinder

Martijn Hogenboom

Martijn Hogenboom

Charlotte Bos

Charlotte Bos

Monique van Weelden

Monique van Weelden

Jim Colin

Jim Colin

Rebecca Poggenwisch

Rebecca Poggenwisch

Floris Spape

Floris Spape

Carlos Fekkes

Carlos Fekkes

Frances Joy Leeuwerink

Frances Joy Leeuwerink

Anouk Jansen

Anouk Jansen

Wouter Wierenga

Wouter Wierenga