Martijn Hogenboom

Martijn Hogenboom

Beschikbaar

Een energieke marketeer met passie voor de online wereld. Na het afronden van de bachelor Sportmarketing ben ik opzoek gegaan naar een manier om mij specifiek te ontwikkelen binnen de wereld van Online Marketing. Met mijn drive om mijzelf altijd te blijven ontwikkelen en te ontplooien ga ik iedere uitdaging aan, ook als ik hiervoor buiten mijn comfortzone moet treden. Door het volgen van de PPC Masterclass van Leaped heb ik mijn vaardigheden kunnen ontwikkelen en verbreden. Als persoon ben ik communicatief vaardig en denk ik altijd in oplossingen in plaats van in problemen. Daarbij sta ik altijd open voor nieuwe ontwikkelingen, want je bent nooit te oud om te leren!

SEA, SEO, Google Analytics, Google Ads, DataStudio, Tag Manager, User Experience (UX).

Charlotte Bos

Charlotte Bos

Helaas niet meer beschikbaar

Hoi, ik ben Charlotte en ik word heel erg blij van data analyse. Ja, echt.
Daarom heb ik besloten om na een aantal jaar als projectmanager verder te gaan als online marketeer.
Ik ben van nature onderzoekend ingesteld en het is mijn passie om door middel van voortdurend testen en experimenteren campagnes, content en websites tot een hoger niveau te tillen. Daarnaast ben ik een echte aanpakker, altijd bezig mezelf te ontwikkelen, een gedegen copywriter, heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een gezonde dosis humor. Mijn aanstekelijke lach en tomeloze energie maken mij een aanwinst voor ieder kantoor.

SEA, SEO, Google Analytics, Google Ads, Google Shopping, Social advertising, Shopify, Copywriting & vertalen (NL/ENG), Projectmanagement.

Monique van Weelden

Monique van Weelden

Beschikbaar

Na meerdere jaren marketing communicatie project management werd het duidelijk dat mijn passie bij online marketing ligt.
Via een intensief Masterclass programma van Leaped in samenwerking met marketing instituut SRM is mijn kennis up-to-date gebracht en kan ik niet wachten om als online marketeer aan de slag te gaan en deel uit te maken van een gemotiveerd marketing team bij een interessant bedrijf in Regio Amsterdam.

SEA, SEO, Google Analytics, Google Ads, Social Advertising, User Experience (UX)

Jim Colin

Jim Colin

Beschikbaar

Een innovatief en ondernemend persoon met een analytische aanpak. De online marketingwereld verandert continue en raakt het hart van elke organisatie. Als strategische denker en doener geeft het mij veel voldoening om continue KPIs te monitoren en op basis hiervan actie te ondernemen. Door middel van de Leaped Masterclass heb ik mijn vaardigheden kunnen verbreden en een voorkeur kunnen ontwikkelen voor SEA, Social Advertising en Analytics.

SEA, Social Advertising, Google Analytics, E-Mail Marketing, Google Tag Manager, UX, SEO.

Jelle van Hooijdonk

Jelle van Hooijdonk

Beschikbaar

Dit ben ik; Een gedreven Online Marketeer, die in verschillende branches heeft gewerkt. Daarnaast heb ik veel verschillende skills van Google Analytics tot Webdesign. Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil me altijd verder ontplooien. Zoekt u iemand die van alles afweet contacteer me gerust.

SEA/SEO, Social Advertising, Google Analytics, User Experience (UX), Adobe Indesign, Adobe Photoshop, Notepad++, HTML, CSS

Carlos Fekkes

Carlos Fekkes

Helaas tijdelijk niet beschikbaar

Optimalisatie is mijn drijfveer. Resultaatgericht haal ik met een creatieve insteek alles uit mijn SEO- en SEA-campagnes. Daarnaast ben ik continu bezig met het optimaliseren van mijn kennis. Altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen, trends en technieken in de wereld van online marketing. De tijd die ik over heb besteed ik aan kickboksen, het bezoeken van moderne kunst exposities en het perfectioneren van mijn paella recept.

SEA, SEO, Google Analytics, UX, Grafisch Ontwerp (Adobe CS), Coderen (html/css)

Daan Kiemeney

Daan Kiemeney

Beschikbaar

Door creativiteit te combineren met een commerciële instelling en analytisch vermogen, haal ik het maximale uit jouw campagnes!

SEA, Social Advertising, Google Analytics, Video, WordPress, E-mail marketing

De volgende specialisten zijn al werkzaam via Leaped

Bjorn Tilburgs

Bjorn Tilburgs

Eelco Siero

Eelco Siero

Boudewijn Böggemann

Boudewijn Böggemann

Raffiek Torreman

Raffiek Torreman

Naomi Boot

Naomi Boot

Evelien Tuinder

Evelien Tuinder

Rebecca Poggenwisch

Rebecca Poggenwisch

Floris Spape

Floris Spape

Frances Joy Leeuwerink

Frances Joy Leeuwerink

Anouk Jansen

Anouk Jansen

Wouter Wierenga

Wouter Wierenga