Dit zijn onze beschikbare online marketeersSuzanne Brand

Suzanne Brand

Beschikbaar in regio Rotterdam en Den Haag
Mijn naam is Suzanne, 24 jaar en recent afgestudeerd als marketeer. Ik ben een enthousiaste, nieuwsgierige en vrolijke teamspeler die altijd open staat voor een nieuwe uitdaging! Zeker binnen de snelle omgeving van online marketing vind ik het belangrijk om mijzelf continu te blijven ontwikkelen. Wat mij betreft ben ik dan ook nooit echt uitgeleerd.
Tijdens mijn opleidingen ben ik altijd opgeleid tot generalist waardoor mijn interesses erg breed zijn en ik graag het overzicht probeer te houden. Toch hoop ik mij tijdens dit traineeship iets meer te kunnen verdiepen in bepaalde onderwerpen waar ik echt enthousiast van word. Ik wil graag meer leren over het werken met social media, het opzetten van e-mailcampagnes en het gebruiken van data uit bijvoorbeeld Google Analytics. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan toe te kunnen passen in de praktijk!
Google Analytics, SEA, SEO, Social advertising, User experience, E-mailmarketing.
Meer weten? Download mijn CV.
Ylva Koevoet

Ylva Koevoet

Beschikbaar in regio Leiden

Wat leuk dat u mijn Curriculum Vitae bekijkt. Mijn naam is Ylva Koevoet, 24 jaar oud en ik heb mijn Bachelor afgerond in Branding & Marketing Management. Het eerste moment dat ik in aanraking kwam met Digital Marketing ging er een deur voor mij open.

Online marketing is een continu proces, er zijn oneindig veel mogelijkheden en is altijd in ontwikkeling. Het behalen van doelen samen met het team, resultaten monitoren en het creëren van creatieve campagnes en content zijn fundamentals waar ik ontzettend enthousiast van word. Omdat ik ook een achtergrond heb ik Creative Branding en Graphic Design zou ik graag een uitdagende baan willen waar ik mijn creativiteit in kwijt zou kunnen, in combinatie met Digital Marketing.

Een fijn team om mee samen te werken is cruciaal. Ik ben van mening dat het delen van ideeën, elkaar blijven inspireren en motiveren van belang zijn om topresultaten te behalen. Buiten mijn ambities in Marketing ben ik een gedreven, nieuwsgierig persoon die ontzettend graag wil leren en mezelf altijd wil blijven ontwikkelen. Ik ga graag uitdagingen aan en neem initiatief. In mijn perceptie bestaat ‘falen’ niet, alleen als ik iets niet probeer maar wel graag zou willen doen of leren. Iedere dag wil ik alle kansen pakken die mij verder kunnen brengen in de toekomst of die mij een nog gelukkiger persoon kunnen maken.

Google Analytics, SEA, SEO, Social advertising, User experience, E-mailmarketing.

Meer weten? Download mijn CV.

Robin Veerman

Robin Veerman

Beschikbaar in regio Harderwijk

Leergierigheid en ondernemerschap zijn mijn sterkste eigenschappen. Deze eigenschappen gaan mij gaan helpen om binnen dit traineeship alles uit mezelf te halen en uit te groeien tot een volwaardig online marketeer.

Door de vele onderwerpen binnen online marketing, welke erg dynamisch zijn en dus constant in ontwikkeling, heb ik ontdekt dat je in deze wereld een duidelijke toegevoegde waarde kan leveren voor bedrijven. In mijn ogen werk je met online marketing namelijk aan een groot en duidelijk doel: online nóg meer zichtbaar zijn en inspelen op de behoeften van jouw klanten. Door mijn ondernemende achtergrond ga ik graag deze uitdaging samen met bedrijven aan, waar ik ook niet bang ben om met nieuwe initiatieven te komen en na te denken over nieuwe markten en kansen.

Webdesign, SEO, SEA, User experience, Google Analytics.

Meer weten? Download mijn CV.

Linda Krekelberg

Linda Krekelberg

Beschikbaar in regio Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch

Ik zou mezelf omschrijven als een leergierig en hardwerkend persoon die altijd in oplossingen denkt en positief in het leven staat. Daarbij ben ik niet bang om kritische vragen te stellen.

Ik vind het leuk om met anderen samen te werken maar ben ook heel goed in staat om zelfstandig te werken. Als het nodig is kan ik in teamverband de leiding op me nemen om overzicht te creëren en het werk in goede banen te leiden. Verder ben ik nauwkeurig tijdens het uitvoeren van werkzaamheden waardoor ik de beste prestaties kan behalen.

User Experience, Google Analytics, SEO, SEA, Social Advertising, E-mailmarketing

Meer weten? Download mijn CV 

Kevin Leideritz

Kevin Leideritz

Beschikbaar in regio Hoofddorp

Een commerciële denker die van een grapje houd. Ik ben een sociaal en flexibel persoon. Daarnaast heb ik een grote passie voor online marketing.

Via mijn eerdere stages bij Dentsu Aegis Network en Sanoma, ben ik erachter gekomen dat hierin mijn toekomst ligt. Om deze reden ben ik het traineeship van Leaped gestart – om zo mijn kennis te verbreden.

Ik krijg energie van het analyseren van data, meten en optimaliseren van campagnes en op die manier nieuwe innovatieve dingen uit te proberen.

Marketplaces, Adobe Creative Cloud, User Experience, Google Analytics, SEO, SEA, Social Advertising

Meer weten? Download mijn CV 

Dit zijn de online marketeers van Leaped

Robin Veerman

Robin Veerman

Karlijn Nijveld

Karlijn Nijveld

Max van Looy

Max van Looy

Vera van het Hof

Vera van het Hof

Stephan Upperman

Stephan Upperman

Rick van Hekken

Rick van Hekken

Mieke van Weerdt

Mieke van Weerdt

Linda Krekelberg

Linda Krekelberg

Kevin Leideritz

Kevin Leideritz

Jopie Louwe Kooijmans

Jopie Louwe Kooijmans

Jael Loos

Jael Loos

Gino Gagliardi

Gino Gagliardi

Dennis van Ee

Dennis van Ee

Coen de Cloe

Coen de Cloe

Angela van Rosmalen

Angela van Rosmalen

Esmée Verhoef

Esmée Verhoef

Sascha Tschin

Sascha Tschin

Damian Wirosemito

Damian Wirosemito

Kevin Verwoert

Kevin Verwoert

Emile van Asbeck

Emile van Asbeck

Lars Holzhaus

Lars Holzhaus

Misha Blok

Misha Blok

Jesse Ketelaars

Jesse Ketelaars

Zeynep Erdogan

Zeynep Erdogan

Nathan Gomes

Nathan Gomes

Jeroen Biere

Jeroen Biere

Natasja Brouwer

Natasja Brouwer

Eva Starrenburg

Eva Starrenburg

Jessica Wu

Jessica Wu

Maartje de Bruijn

Maartje de Bruijn

Anne Bartels

Anne Bartels

Shawn Ruth van Heuckelum

Shawn Ruth van Heuckelum

Luna Lamet

Luna Lamet

Annemie Bleeker

Annemie Bleeker

Suzanne Brand

Suzanne Brand

Ylva Koevoet

Ylva Koevoet

Dit zijn de alumni van Leaped

Bjorn Tilburgs

Bjorn Tilburgs

Eelco Siero

Eelco Siero

Raffiek Torreman

Raffiek Torreman

Naomi Boot

Naomi Boot

Evelien Tuinder

Evelien Tuinder

Martijn Hogenboom

Martijn Hogenboom

Charlotte Bos

Charlotte Bos

Monique van Weelden

Monique van Weelden

Jim Colin

Jim Colin

Rebecca Poggenwisch

Rebecca Poggenwisch

Floris Spape

Floris Spape

Carlos Fekkes

Carlos Fekkes

Frances Joy Leeuwerink

Frances Joy Leeuwerink

Anouk Jansen

Anouk Jansen

Wouter Wierenga

Wouter Wierenga