Dit zijn onze beschikbare online marketeersBhanu Sharma

Bhanu Sharma

Beschikbaar in regio Amsterdam Creatief, enthousiast en leergierig. Dit zijn eigenschappen die mij goed omschrijven. Mijn naam is Bhanu Sharma en momenteel volg ik het online marketing traineeship bij Leaped. Vorig jaar heb ik de studie Communication & Multimedia design afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik veel kennis opgedaan m.b.t. Design, User Experience en Visual Design. Ik vond online marketing altijd interessant en daarom heb ik in mijn vrije tijd cursussen gevolgd bij Digitale Werkplaats Google om mijn kennis te verbreden. Combinatie van design en online marketing zorgt voor een interessante en waardevolle mix wat mijn expertise en competenties versterken.

Social Advertising, User experience, SEA, Google Analytics, Mailchimp, HTML/CSS, WordPress, Sketch, Invision prototype, Photoshop, Affinity Designer, Affinity Photo, Affinity Publisher, Keynote en Filmora.

Meer weten? Download mijn CV.
Natasja Brouwer

Natasja Brouwer

Beschikbaar in regio Den Haag/Leiden

Hallo, ik ben Natasja en ik stond tussen de mensenmenigte vooraan bij diverse nieuws gebeurtenissen als verslaggeefster voor de lokale omroep van Alphen aan den Rijn. Ook tussen de orang-oetans, krokodillen en honderden andere primaten in de jungle van Indonesië hield ik mijzelf staande. Twee uiterste waarbij ik mijzelf met passie vrijwillig voor in heb gezet. Uitdagingen ga ik dan ook niet gauw uit de weg en ik vind het heerlijk om op onderzoek uit te gaan.

Door mijn opleiding Media en Entertainment Management ben ik in contact gekomen met marketing en tijdens mijn traineeship bij Leaped met het online gedeelte hiervan. Hier heb ik mijn analytische kant ontdekt en word ik blij van het onderzoeken van data. Ik zoek graag naar de oplossing voor het verbeteren van websites en laat graag mijn creativiteit hierin de vrije loop. Ik ben erg gedreven, ontwikkel mijzelf graag en ben vooral betrokken.

User Experience, SEO, Google Ads, Google Analytics en social advertising.

Meer weten? Download mijn CV.

Jessica Wu

Jessica Wu

Beschikbaar in regio Alkmaar (8 uur per week)

Ik ben Jessica Wu en woonachtig in Alkmaar. Na verschillende banen in marketing te hebben gehad, vond ik online marketing het interessantst en wilde ik me daarop focussen.

Sinds ik bij Leaped in dienst ben heb ik verschillende facetten van online marketing mogen ontdekken en heb ik die kennis in de praktijk toegepast bij Reyez! Digital Kings en Van Der Eng bv.

Mijn hobby’s zijn sporten, muziek luisteren, gamen en reizen. Daarnaast ben ik een groot foodlover en dit combineer ik graag met mijn (verre) reizen.

SEA, SEO, Google Analytics, WordPress, User Experience (UX).

Meer weten? Download mijn CV.

Luna Lamet

Luna Lamet

Beschikbaar in regio Den Haag/Leiden

Een enthousiaste marketeer die erg blij wordt van de online wereld. Ik vind het interessant om campagnes, websites en content te optimaliseren, zodat bedrijven de meest relevante klanten/prospects kunnen bereiken en laten converteren.

In 2018 ben ik mijn eigen webshop, Jewels by Moon, begonnen waar ik met een beperkt budget verschillende marketingactiviteiten ben gaan testen. De afgelopen maanden is mijn online marketing kennis sterk gegroeid door de uitdagende traineeship bij Leaped en mijn traineeship bij IMK Opleidingen. Tijdens mijn traineeship ben ik bezig geweest met diverse online marketing activiteiten, met name Social Advertising en het creëren van visuele content. Ik ben niet bang om in het diepe te springen en ga graag op onderzoek uit. Ik denk graag in oplossingen en ben gedreven in het zoeken naar mogelijkheden bij ingewikkelde vraagstukken.

Daarnaast wil ik mij continu blijven ontwikkelen. Ik ben een echte teamplayer, goed in organiseren en structuur houden. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ik ben een ondernemend persoon die van aanpakken houdt.

Social Advertising, SEA, SEO, Google Analytics, WordPress, User Experience (UX).

Meer weten? Download mijn CV.

Annemie Bleeker

Annemie Bleeker

Beschikbaar in regio Amsterdam/Purmerend

Vrolijke online marketeer die enthousiast wordt van het maken van content (SEO) en het ontwerpen van visuele content.

In 2017 ben ik mijn eigen website (blijei.blog) begonnen. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan met het schrijven van content en SEO. Om bezoekers naar mijn website te krijgen is mijn blog verbonden met Pinterest. Voor Pinterest ontwikkel ik visuele afbeeldingen die aansluiten bij de onderwerpen van mijn blogs. Door deze afbeeldingen dagelijks te delen levert Pinterest mij 20.000 maandelijkse bezoekers op. Deze bezoekers lezen mijn blogs en downloaden mijn e-boek.

De afgelopen maanden heb ik gewerkt aan de Google Ads campagnes, de SEO en de LinkedIn advertenties van Onguard. Onguard helpt bedrijven om de betalingen van het debiteurenbeheer automatisch te verwerken.

Door mijn werkervaring en de traineeship van Leaped is mijn online marketing kennis enorm toegenomen. Tijdens mijn werkzaamheden bij Onguard heb ik display campagnes opgezet met als doel evenementen te promoten. Ik vond het interessant om de resultaten te analyseren en de campagnes te verbeteren. Optimaliseren, analyseren passen helemaal in mijn straatje omdat ik graag met meetbare doelen werk.

Als persoon ben ik leergierig en wil ik me graag blijven ontwikkelen op het gebied van online marketing. Daarnaast ben ik vrolijk, zelfstandig, loyaal, betrokken en een doorzetter die niet zomaar opgeeft.

Ik werk graag in een gezellige informele werkomgeving waar ik diverse werkzaamheden kan uitvoeren. Ik ben creatief en hou me graag bezig met het schrijven van content, het verbeteren van de SEO en het ontwerpen van afbeeldingen. Daarnaast vind ik het super interessant om resultaten te analyseren en deze te verbeteren.

SEO, SEA Google Analytics, Google Ads, Social Advertising, Social Media Marketing, WordPress, Content Marketing, Canva, Pinterest, User Experience (UX).

Meer weten? Download mijn CV.

Nathan Gomes

Nathan Gomes

Beschikbaar

Ik heb een grote passie voor het (langdurige) proces van het online vormgeven en groot maken van een merk oftewel brand. Voorheen probeerde ik dit te verwezenlijken door mij volop te ontwikkelen in videoproductie en graphic design. Na mijn opleiding ‘Creative Business’ en verschillende stages te hebben gedaan ben ik erachter gekomen dat het zogenoemde proces meer vlakken heeft dan alleen het zichtbare aspect ervan. Met dit inzicht ben ik een traineeship in online marketing gaan volgen en is mijn liefde voor dit gebied gegroeid. De combinatie van mijn grafische kennis en online marketing vaardigheden zorgt voor een waardevolle mix aan expertise en competenties.

Google Analytics, SEO, SEA, social advertising, user experience, video editing, productfotografie en fotobewerking.

Meer weten? Download mijn CV.

Dit zijn de online marketeers van Leaped

Bhanu Sharma

Bhanu Sharma

Jeroen Biere

Jeroen Biere

Natasja Brouwer

Natasja Brouwer

Eva Starrenburg

Eva Starrenburg

Jessica Wu

Jessica Wu

Maartje de Bruijn

Maartje de Bruijn

Anne Bartels

Anne Bartels

Shawn Ruth van Heuckelum

Shawn Ruth van Heuckelum

Luna Lamet

Luna Lamet

Annemie Bleeker

Annemie Bleeker

Bjorn Tilburgs

Bjorn Tilburgs

Boudewijn Böggemann

Boudewijn Böggemann

Martijn Hogenboom

Martijn Hogenboom

Charlotte Bos

Charlotte Bos

Monique van Weelden

Monique van Weelden

Floris Spape

Floris Spape

Nathan Gomes

Nathan Gomes

Anouk Jansen

Anouk Jansen

Dit zijn de alumni van Leaped

Eelco Siero

Eelco Siero

Raffiek Torreman

Raffiek Torreman

Naomi Boot

Naomi Boot

Evelien Tuinder

Evelien Tuinder

Jim Colin

Jim Colin

Rebecca Poggenwisch

Rebecca Poggenwisch

Carlos Fekkes

Carlos Fekkes

Frances Joy Leeuwerink

Frances Joy Leeuwerink

Wouter Wierenga

Wouter Wierenga