Nieuwscase

Succesverhaal: trainee Tim

Succesverhaal
Trainee
16 maart '23
trainee tim windt

Het succesverhaal van Tim

Tijdens mijn opleiding Marketing en Communicatie liep ik stage voor een webshop en kwam ik voor het eerst in aanmerking met alle facetten van de online marketingwereld. Na een werkperiode bij hetzelfde bedrijf kwam ik erachter dat ik meer wou, veel meer! Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam ik Leaped tegen en daar heb ik geen seconde spijt van!

Hoe heb je de opleiding ervaren?

Op 12 januari 2022 begon ik aan het traineeship van Leaped en kwam ik er al snel achter dat de opleiding goed in elkaar zat. De opleiding was verdeeld in drie onderdelen die ook alle drie perfect met elkaar waren verbonden. Zo doorliep je een groot aantal online cursussen van specialisten over de hele wereld. De onderwerpen werden vervolgens verduidelijkt door een docent van Leaped. Uiteindelijk konden we de opgedane kennis toepassen in de praktijk middels een leerzame en uitdagende case.


Vooral de verbintenis van deze drie onderdelen maakte voor mij de opleiding compleet. Waar het volgen van de online cursussen soms best pittig was, was het juist lekker dat je door middel van de case de variatie kon vinden die je nodig had op bepaalde momenten.

“De docenten tijdens de opleiding zijn ook van zeer hoog niveau. Je kunt aan alles merken dat Leaped de juiste mensen op de juiste plaats heeft staan.”

Welke persoonlijke ontwikkeling heb je ondergaan?

Doordat alle facetten van de online marketing voorbij komen krijg je een enorme golf van informatie over je heen. Heel interessant om nog meer kennis op te doen in je vakgebied. Ook kom je erachter wat je wel heel leuk vindt om te doen en wat minder.


Zo ben ik erachter gekomen dat mijn passie vooral bij SEO, SEA en Marketplaces ligt en dat Social Media veel minder bij mij past. Hierin kan je ook fantastisch goed sparren met de begeleiding van Leaped en wordt er ook rekening mee gehouden bij het vinden van een mooie opdrachtgever.

Hoe was de begeleiding van Leaped?

De begeleiding van Leaped staat altijd voor je klaar en zijn bereid met je mee te denken in elk aspect van jouw ontwikkeling. Wanneer je een probleem hebt, hoef je geen moment te aarzelen om dit door te geven. Voor je het weet staat Leaped alweer klaar met een oplossing. Kun jij weer verder met waar je goed in bent: actief zijn in de Online Marketing.

De docenten tijdens de opleiding zijn ook van zeer hoog niveau. Je kunt aan alles merken dat Leaped de juiste mensen op de juiste plaats heeft staan. Dat is natuurlijk weer ontzettend bevorderlijk is voor het leerproces.

Hoe heb je het traineeship van Leaped ervaren?

De eerste 10 maanden heb ik voor een bedrijf gewerkt die actief zijn op meerdere marketplaces. Een ontzettend interessant onderdeel van de marketing en ik heb daar dan ook ontzettend veel geleerd. Momenteel ben ik net 2 weken begonnen bij een ander bedrijf die actief zijn op de b2b markt. Weer een hele andere tak van sport maar zo interessant.

Ik zou iedereen die carrière wil maken in de online marketing en voor hele gave opdrachtgevers wil werken Leaped in alle tijden aanraden! En kijk uit naar een positieve toekomst in de marketingwereld!

trainee tim windt

Doordat alle facetten van de online marketing voorbij komen krijg je een enorme golf van informatie over je heen. Heel interessant om nog meer kennis op te doen in je vakgebied, maar ook zodat je erachter komt wat je wel heel leuk vindt om te doen en wat minder.

Tim

Trainee bij Leaped

Lijkt een online marketing traineeship jou nu de perfecte volgende stap in jouw carrière?

Bekijk hier het traineeship van Leaped of neem contact op met ons om jouw mogelijkheden te bespreken.