Nieuwscase

Succesverhaal trainee: Storm

Succesverhaal
Trainee
13 augustus '24
succesverhaal storm

Het succesverhaal van Storm

.“Bij Leaped krijg ik de ruimte om te leren wat ik zelf interessant vind om uiteindelijk op de plek te komen die ik voor ogen heb.”

Doordat Leaped mij een kans heeft gegeven, kan ik mijn passie voor ondernemerschap en online marketing combineren. Bij Leaped krijg ik de ruimte om te leren wat ik zelf interessant vind om uiteindelijk op de plek te komen die ik voor ogen heb.

Ik was niet de doorsnee trainee die met een diploma op zak een carrière zocht in online marketing. Sterker nog, ik heb niet meer dan een middelbare school diploma.

Wat ik wel had was ambitie, doorzettingsvermogen, een goed mondje en een passie voor online ondernemerschap (en dus ook online marketing).

Ik heb een duidelijk doel voor ogen: zo veel mogelijk leren over online marketing zodat ik dit later kan inzetten voor een eigen onderneming. 

Inmiddels zijn we 2 jaar verder en heb ik niet alleen ontzettend veel geleerd, maar ook heel veel lol gehad. Er is geen haar op m’n hoofd die er aan denkt om ergens anders te werken. 

Hoe heb je de opleiding ervaren? 

Aan het begin pittig! Voordat ik bij Leaped begon, was ik gewend om heel veel in teamverband te werken, met collega’s om me heen. Tijdens de bootcamp (eerste 3 maanden) ben je vooral zelfstandig bezig met studeren, iets wat ik al 5 jaar niet had gedaan. Voor mij was het dus echt even wennen, maar wel heel leerzaam en interessant. Ik heb me geen moment verveeld. 

Tegen het einde van de bootcamp ga je veel samenwerken met andere trainees om een casus voor een echt bedrijf uit te werken. Hier kwam ik tot mijn kracht. 

Welke persoonlijke ontwikkelingen heb je ondergaan? 

Naast de berg kennis die ik heb opgedaan binnen online marketing en ondernemerschap, ben ik ook veel volwassener en verantwoordelijker geworden. Doordat ik bij Leaped constant wordt uitgedaagd, groei ik ook heel snel. Er wordt veel van je verwacht, maar daar heb je zelf het meeste profijt van. 

Hoe was de begeleiding van Leaped?

Erg fijn! zoals ik al in mijn intro vertelde: “Bij Leaped krijg ik de ruimte om te leren wat ik zelf interessant vind om uiteindelijk op de plek te komen die ik voor ogen heb.”

Zo hebben Mattijs en Roderik altijd aandacht gehad voor mijn plannen en ideeën. En heb ik ook de ruimte gekregen om deze uit te werken met budget van Leaped. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een eigen e-commerce store of om samen met een groepje trainees een recruitmentbureau op te starten. Goede ideeën zijn altijd welkom bij Leaped. 

Daarnaast heeft Mylene altijd een luisterend oor en begrip als het even wat minder gaat of als je ergens mee zit op persoonlijk vlak. 

Hoe heb je het traineeship ervaren?

Als ik terugkijk op mijn traineeship ben ik ontzettend dankbaar dat ik Leaped ben tegengekomen. Het traineeship is echt de kickstart geweest van mijn carrière, ongeacht wat ik hierna ga doen.

Omdat ik geen diploma heb heeft het even geduurd voordat ik een plek vond die mij een kans wou geven. Mattijs, Roderik en Mylene hebben nooit aan mij getwijfeld.

Met de ervaring en kennis die ik bij Leaped heb opgedaan, ben ik ervan overtuigd dat ik ook geen schooldiploma meer nodig heb.

Leaped is mijn diploma. 

succesverhaal storm

Naast de berg kennis die ik heb opgedaan binnen online marketing en ondernemerschap, ben ik ook veel volwassener en verantwoordelijker geworden. Doordat ik bij Leaped constant wordt uitgedaagd, groei ik ook heel snel. Er wordt veel van je verwacht, maar daar heb je zelf het meeste profijt van.

Storm

Trainee bij Leaped