Nieuwscase

Succesverhaal: trainee Roos

Succesverhaal
Trainee
12 januari '23
roos mous 2

Het succesverhaal van Roos

Mijn afstudeerstage heb ik in februari 2021 volbracht bij Keenr, dochterbedrijf van Leaped. Twee maanden later startte ik als trainee bij Leaped, – nadat ik in juli 2021 officieel afgestudeerd ben aan de Hogeschool Utrecht. Ten tijde van mijn studie Commerciële Economie volgde ik een Online Marketing Minor. Met deze opgedane kennis ging ik aan de slag bij Keenr. Mijn hart ging sneller kloppen bij het zien van de opdrachten die mijn mede trainees ontvingen van klanten. De volgende stap was voor mij dan ook duidelijk en een logische, ik ging mijn online marketing kennis uitbreiden. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik deze stap genomen heb.

Hoe heb je de opleiding ervaren?

De opleiding heb ik als heel leerzaam, maar intens ervaren. Ondanks de basiskennis die ik al had, heb ik veel nieuwe dingen geleerd. Waardoor mijn gevoel werd bevestigd dat ik met het traineeship een fijne mooie kans heb gekregen mij nog meer te ontwikkelen. Dit bevestigde voor mij alleen maar meer hoe fijn het was dat ik mocht deelnemen aan het traineeship. Het leukste vond ik de klassikale lessen. Deze waren helaas nog wel online i.v.m. covid. 

Naast de klassikale lessen volgden wij nog een online training, waarvoor wij wekelijks meerdere lessen volgden en opdrachten af moesten hebben. Het was een drukke tijd, maar met de juiste planning, is het zeker haalbaar. 

“Het traineeship is een mooi begin voor de rest van mijn carrière.”

Welke persoonlijke ontwikkeling heb je ondergaan?

Ik ben bij twee – totaal verschillende –  opdrachtgevers werkzaam geweest. Waarbij het ene bedrijf zich richtte op b2c met haar producten en het andere bedrijf richtte zich op b2b met een dienstverlening.

Niet alleen de doelgroep en het product waren anders, beide bedrijven hadden ook een ander online marketing vraagstuk. Hierdoor heb ik alle aspecten binnen de online marketingwereld in de praktijk kunnen toepassen. 

Juist deze diversiteit zorgde ervoor dat ik in een heel korte periode, heel veel heb geleerd. Waardoor ik nu goed weet waar mijn interesses liggen binnen de online marketing branche. 

Hoe was de begeleiding van Leaped?

De begeleiding heb ik als heel fijn ervaren. Met de vragen die ik kreeg vanuit de klanten kon ik altijd terecht bij een docent. Samen keken we naar het vraagstuk en hoe ik deze het beste kon aanpakken en oplossen.

Voor mijn gevoel waren de begeleiders erg toegankelijk waardoor het voor mij makkelijk was om ze te benaderen. 

Hoe heb je het traineeship van Leaped ervaren?

Ik heb het traineeship als zeer leerzaam, maar ook heel leuk ervaren. Zowel de groep trainees waar ik mee startte in september 2021, als de begeleiders/ docenten, als mijn collega’s bij de opdrachtgevers waren allemaal stuk voor stuk heel leuk. 

Het traineeship is een mooi begin voor de rest van mijn carrière.

succesverhaal trainee roos

Ondanks de basiskennis die ik al had, heb ik veel nieuwe dingen geleerd. Waardoor mijn gevoel werd bevestigd dat ik met het traineeship een fijne mooie kans heb gekregen mij nog meer te ontwikkelen. Dit bevestigde voor mij alleen maar meer hoe fijn het was dat ik mocht deelnemen aan het traineeship.

Roos

Trainee bij Leaped

Lijkt een online marketing traineeship jou nu de perfecte volgende stap in jouw carrière?

Bekijk hier het traineeship van Leaped of neem contact op met ons om jouw mogelijkheden te bespreken.