Nieuwscase

Succesverhaal: trainee Rebecca

Succesverhaal
Trainee
19 april '24
succesverhaal: rebecca hornig

Het succesverhaal van Rebecca

Dankzij de werkwijze van Leaped doe je als jonge starter in het werkveld snel veel ervaring en kennis op die je de rest van je carrière kan blijven ontwikkelen. Ik zie het echt als het ultieme startpakket voor de jonge marketeer die niet kan wachten om aan de slag te gaan.

Hoe heb je de opleiding ervaren?

Bij Leaped heb ik in een paar maanden tijd een breed scala aan marketingskills opgedaan. In een aantal weken leer je over alle relevante marketingaspecten. Denk hierbij aan SEA, SEO, contentmarketing, social media advertising, e-mailmarketing, enzovoort. Een deel is zelfstudie met behulp van een online learning-platform waarbij je lessen van verschillende marketingexperts bekijkt. Dit kan in je eigen tempo waardoor je de stof goed kan opnemen en zelfstandig te werk kan gaan. Daarnaast leer je de theorie in praktijk te brengen tijdens praktijklessen van leuke en enthousiaste marketingexperts met veel ervaring in het marketingveld. Dit is niet alleen leerzaam, maar laat je ook zien hoe leuk marketing kan zijn.

Tijdens het opdoen van de marketingkennis en het leren van nieuwe skills, werk je in duo’s aan een praktijkopdracht. Hierbij ervaar je pas echt hoe je je kennis om kan zetten bij een daadwerkelijke opdrachtgever. Gedurende de praktijkopdracht werden we begeleid door Bas, die goed is in motiveren en waar nodig bijsturen. Na het behalen van de praktijkopdracht ben je helemaal ready om aan de bak te gaan.

Welke persoonlijke ontwikkelingen heb je ondergaan?

De voornaamste reden om bij Leaped aan de slag te gaan was dat ik nog weinig praktijkervaring en praktische kennis had over online marketing. Dingen als SEA, SEO, UX en emailmarketing zijn niet lastig, maar dit zijn wel onderwerpen waar je weinig over leert tijdens bijvoorbeeld een universitaire opleiding. Bij Leaped kon ik dit snel oppakken waardoor ik op persoonlijker vlak zelfverzekerder in mijn schoenen ben komen te staan wat betreft het marketingwerkveld. Leaped heeft ervoor gezorgd dat ik een compleet basispakket aan kennis en skills bij me had tijdens mijn eerste opdracht, waardoor ik daar zelfverzekerd en gemotiveerd aan de slag kon gaan.

Hoe was de begeleiding van Leaped?

Tijdens de opleiding is de begeleiding van Leaped top. De fysieke lessen en workshops zijn persoonlijk en kleinschalig waardoor er altijd tijd is voor vragen of extra uitleg. Daarnaast staat er altijd een team klaar om te helpen en motiveren. Zodra ik bij mijn opdrachtgever aan de slag ging kon ik zelfstandiger te werk gaan, maar de vaste gesprekken met Mylene en de online kennissessies zorgen voor vaste contactmomenten. Daarnaast is er een handige LinkedIn groep waarin je je marketingvragen of verhalen kan delen met de rest van Leaped.

Hoe heb je het traineesship ervaren?

Het traineeship was een druk en intensief traject waarin ik heel veel heb geleerd. Naast de opleidingsperiode heb ik ook een maand mogen meewerken aan marketingwerkzaamheden rondom een vacatureplatform. Hierbij kon ik samen met anderen mijn kennis omzetten in acties. Hierbij gaf het veel voldoening als er resultaten te zien waren. Dankzij de werkwijze van Leaped doe je als jonge starter in het werkveld snel veel ervaring en kennis op die je de rest van je carrière kan blijven ontwikkelen. Ik zie het echt als het ultieme startpakket voor de jonge marketeer die niet kan wachten om aan de slag te gaan.

succesverhaal: rebecca hornig

Dankzij de werkwijze van Leaped doe je als jonge starter in het werkveld snel veel ervaring en kennis op die je de rest van je carrière kan blijven ontwikkelen. Ik zie het echt als het ultieme startpakket voor de jonge marketeer die niet kan wachten om aan de slag te gaan.

Rebecca

Trainee bij Leaped

Lijkt een online marketing traineeship jou nu de perfecte volgende stap in jouw carrière?

Bekijk hier het traineeship van Leaped of neem contact op met ons om jouw mogelijkheden te bespreken.