Nieuwscase

Succesverhaal: trainee Emily

Succesverhaal
Trainee
7 juni '23
emily

Het succesverhaal van Emily

In september 2021 ben ik bij Leaped begonnen. Eigenlijk nog niet eens officieel klaar met mijn studie, want mijn scriptie moest nog verdedigd worden. Maar een mens moet door! Samen met een vriendinnetje van mijn studie, waar ik ook samen mee voetbalde, zijn we aan het traineeship begonnen. Wij waren daarom ook razend enthousiast dat wij ook nog dit Online Marketing traineeship samen konden doen! Als echte afsluiter van onze studietijd samen. En met succes. Als ik even voor mezelf spreek. En ohja, voor de liefhebber: Emily Poort, 24 jaar, Amsterdam, Commerciële Economie, HU.

Hoe heb je de opleiding ervaren?

De eerste twee maanden van de opleiding waren intensief en leerzaam, maar ook zeer de moeite waard. Het was een super ervaring om met een leuke groep mensen samen te werken en samen door dit leerproces te gaan. 

Het was goed gestructureerd en er werd van ons verwacht dat we hard moesten werken om de vereiste kennis en vaardigheden op te doen. Aan het eind van de eerste twee maanden moesten wij verschillende certificaten behaald hebben die gerelateerd waren aan alle facetten van online marketing. Daarnaast werd er ook nog lesgegeven door docenten die hun specialisme vol overtuiging overbrachten. Ik waardeerde de inzet van de docenten om de lesstof op een interactieve en begrijpelijke manier over te brengen ! 

Tot slot, kregen wij de kans om onze opgedane kennis in de praktijk uit te voeren voor een bedrijf. Hier stelden wij in groepjes een online marketingplan op dat wij uiteindelijk mochten presenteren.

“Ik waardeerde de inzet van de docenten om de lesstof op een interactieve en begrijpelijke manier over te brengen!”

Welke persoonlijke ontwikkeling heb je ondergaan?

Tijdens het traineeship kom jij jezelf ongetwijfeld één keer, of wellicht een aantal keer tegen. Zo ook ik. Eigenlijk kan ik hier heel kort door de bocht over zijn. Mijn grootste persoonlijke ontwikkeling is het leren van mijn eigen grenzen aangeven. Daarbij hoort vooral ‘nee’ durven zeggen. Niet het alleen maar doen of blijven doen, omdat een opdrachtgever dat wil of dat je het anders vervelend vindt dat diegene in moeilijkheden komt. Uiteindelijk kom je daar alleen maar zelf mee in moeilijkheden. Dat gaat na een tijdje ten koste van je motivatie, inzet, productiviteit en het allerbelangrijkste, werkplezier!

Hoe was de begeleiding van Leaped?

De begeleiding van Leaped heb ik als enorm fijn ervaren. Zij wisten de juiste dingen te zeggen om je weer motivatie in te praten. Maar wisten ook genoeg empathie te tonen als het even wat minder ging en boden daarmee een uitstekend luisterend oor. Daarnaast zou ik iedereen aanraden om je koppie eens in de zoveel tijd eens te laten zien op kantoor. Het management van Leaped kan zo nu en dan ook wel iets begeleiding gebruiken ;). Zonder dollen; garantie voor dikke pret.

Hoe heb je het traineeship van Leaped ervaren?

Al met al heeft het traineeship van Leaped mij heel veel gebracht. Zo heb ik mij kunnen ontwikkelen bij verschillende opdrachtgevers, zowel persoonlijk- als branchegericht. Ook ben ik mijzelf flink tegengekomen. Op het moment vond ik dat minder prettig, maar nu heel waardevol! Eerlijk gezegd gun ik iedereen zo’n ervaring.

Uiteindelijk kan er uit mijn verhaal wel opgemaakt worden dat ik zeer te spreken ben over Leaped. Mijn vervolgstap zal zich daardoor dus ook in die lijn doortrekken. Door de goede begeleiding en dus die dikke pret op het kantoor van Leaped, zal ik mij bij Keenr, hun freelance online marketing bureau, aansluiten. Zin in deze nieuwe uitdaging!

emily - online marketeer

Al met al heeft het traineeship van Leaped mij heel veel gebracht. Zo heb ik mij kunnen ontwikkelen bij verschillende opdrachtgevers, zowel persoonlijk- als branchegericht. Ook ben ik mijzelf flink tegengekomen. Op het moment vond ik dat minder prettig, maar nu heel waardevol! Eerlijk gezegd gun ik iedereen zo’n ervaring.

Emily

Trainee bij Leaped

Lijkt een online marketing traineeship jou nu de perfecte volgende stap in jouw carrière?

Bekijk hier het traineeship van Leaped of neem contact op met ons om jouw mogelijkheden te bespreken.