Nieuwscase

Succesverhaal: trainee Bram

Succesverhaal
Trainee
22 december '23
trainee-bram

Het succesverhaal van Bram

Ik heb lange tijd getwijfeld over mijn carrièrepad en wist eigenlijk niet precies wat ik wilde doen. Uiteindelijk heb ik besloten om de HBO-opleiding Bedrijfskunde te volgen, in de hoop helderheid te krijgen over mijn ambities. Tijdens deze opleiding ontwikkelde ik een interesse voor marketing. Helaas was het lastig hier een baan in te vinden, omdat mijn studie hier maar deels op in ging en door het gebrek aan praktijkervaring. Ik bedacht me dat een traineeship een goede optie zou zijn, waarna ik Leaped ontdekte.

Hoe heb je de opleiding ervaren?

De opleiding was interessant, maar ook intensief. Dankzij mijn opleiding Bedrijfskunde beschikte ik al over enige kennis van marketing-gerelateerde onderwerpen, wat hielp. De opleiding behandelde veel verschillende aspecten van online marketing en hoe deze met elkaar samenhangen, waardoor ik een duidelijk beeld kreeg van het vakgebied.

Elke week behandelden de verschillende docenten een nieuw onderwerp, en gaven ze een uitgebreide maar heldere uitleg over de lesstof. Dit zorgde ervoor dat de grote hoeveelheid nieuwe informatie uit de cursussen behapbaar werd. De praktijkervaring van de docenten resulteerde in veel concrete voorbeelden, wat het voor mij nog boeiender maakte. Ook werden actuele onderwerpen besproken die ik zelf herkende van het nieuws.

Het traineeship gaf mij de mogelijkheid om waardevolle werkervaring in de branche op te doen. Het was een geweldige kans om een vliegende start te maken in de arbeidsmarkt. Daarnaast kreeg ik via Leaped de gelegenheid om bij verschillende bedrijven te werken, wat een waardevolle bijdrage leverde aan mijn professionele ontwikkeling voor de toekomst.

Welke persoonlijke ontwikkeling heb je ondergaan en wat?

Na het afronden van de opleiding ben ik intern aan de slag gegaan met het opzetten van twee vacaturewebsites, waarbij ik de leiding kreeg. Deze ervaring heeft mijn persoonlijke ontwikkeling zeker positief beïnvloed. Het leiden van dit project gaf me een gevoel van verantwoordelijkheid, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg over effectieve samenwerking en teamdynamiek. De begeleiding van Leaped was erg waardevol, zowel tijdens de opleiding als erna. Docenten en begeleiders hielden regelmatig contact en volgden mijn vorderingen. Hierdoor kon ik mijn koers aanpassen naar de richting die het beste bij mij past. 

Inmiddels zit ik bij een mooi bedrijf waar ik mijn interesses in praktijkervaring kan omzetten. Ook hierbij is het altijd mogelijk om met je medetrainees te blijven sparren over vraagstukken. Dat is vooral erg handig als je de enige marketeer bent in het bedrijf. 

Het traineeship volgen bij Leaped is een mooie stap om een boost te geven aan je carrière en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, en ik zou het zeker aanraden aan iedereen die stappen wilt maken in de digitale marketing wereld!

online marketeer bram

Het traineeship gaf mij de mogelijkheid om waardevolle werkervaring in de branche op te doen. Het was een geweldige kans om een vliegende start te maken in de arbeidsmarkt. Daarnaast kreeg ik via Leaped de gelegenheid om bij verschillende bedrijven te werken, wat een waardevolle bijdrage leverde aan mijn professionele ontwikkeling voor de toekomst.

Bram

Trainee bij Leaped

Lijkt een online marketing traineeship jou nu de perfecte volgende stap in jouw carrière?

Bekijk hier het traineeship van Leaped of neem contact op met ons om jouw mogelijkheden te bespreken.