Nieuwscase

Succesverhalen: trainee Thysja

Succesverhaal
Trainee
18 juli '22
thysja van groeningen - online marketeer

Het succesverhaal van Thysja

Dankzij Leaped kon ik mijn droom om online marketeer te worden, verwezenlijken. Dit dankzij een interessante opleiding, waar ik in 2 maanden tijd alles over online marketing heb geleerd. Van SEO tot content schrijven. Nu ben ik al een tijdje gedetacheerd bij een leuk bedrijf en ga ik met plezier naar mijn werk.

Hoe heb je de opleiding ervaren?

Tijdens de opleiding van Leaped heb ik van meerdere ervaringsdeskundige/ docenten verschillende onderwerpen van de marketing ontdekt. Vanwege corona was dit vooral online. De lessen bestonden deels uit zelfstudie en deels uit les van een docent. Deze combinatie heeft er voor mij voor gezorgd dat ik mijn volle aandacht er bij kon houden en de afwisseling vond ik persoonlijk heel erg fijn. Na deze 2 maanden durende ‘bootcamp’ begon ik met stage lopen. Tijdens deze stage kon ik alles wat ik geleerd had, toepassen in de praktijk.

“Zonder Leaped had ik de ambitie gehad om online marketeer te worden, maar niet de mogelijkheid. Daarom ben ik enorm blij dat ik deel neem aan dit traineeship. Dit raad ik dan ook iedereen aan die affiniteit heeft met bepaalde onderwerpen in online marketing.”

Welke persoonlijke ontwikkeling heb je ondergaan?

Tijdens de stageperiode heb ik in een korte tijd enorm veel geleerd. Ook heb ik hier de kans gekregen om mij te specialiseren. Voor mij was dit Marketplaces. Ik mocht voor verschillende bedrijven en freelancers werken en kreeg hulp van succesvolle marketeers die al jaren in het vak zaten. Dankzij de kennis die ik eerder had opgedaan bij de opleiding was de overgang naar stage heel soepel en wist ik al vele termen in de marketing. Ik kan nu zeggen dat ik veel kennis over Marketplaces heb en heb mijzelf in korte tijd enorm kunnen ontwikkelen hierin.

Hoe was de begeleiding van Leaped?

Bij Leaped kan je rekenen op persoonlijk contact en een goede begeleiding. Zit je ergens mee? Dan helpt Leaped altijd met een passende oplossing. Daarbij staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal en houden ze altijd rekening met waar jouw interesses liggen en wat je wel en niet wilt doen. Voor mij was/ is dit contact heel fijn en heb ik altijd de juiste begeleiding gehad.

Hoe heb je het traineeship van Leaped ervaren?

Waar ik begon met enkel motivatie en weinig ervaring, ben ik dankzij Leaped nu een echte junior marketeer en doe ik werk wat ik echt leuk vind. De afgelopen maanden ben ik werkzaam geweest binnen Marketplaces en heb ik hier enorm veel kennis opgedaan. De aankomende maanden zal ik hier ook in verder gaan, maar dan bij een ander bedrijf. Daarnaast zal ik ook nog E-mailmarketing, SEO en content doen. Zo is elke dag net even anders en blijf ik mezelf uitdagen voor nieuwe dingen.  

thysja van groeningen - online marketeer

Ondertussen zit ik al een jaar bij Leaped. Op dit moment begin ik met een nieuwe uitdaging bij Moccamaster. Hier zal ik de komende tijd aan de slag gaan als online marketeer.

Thysja

Trainee bij Leaped

Lijkt een online marketing traineeship jou nu de perfecte volgende stap in jouw carrière?

Bekijk hier het traineeship van Leaped of neem contact op met ons om jouw mogelijkheden te bespreken.