axel

Beschikbaar

Regio Zuid-Holland

Axel Westerduijn

axel

Beschikbaar

Analytics
Content
CRO
E-mail
SEA
SEO
Social Ads
Social Media
UX

Geboortedatum: 14/11/1996

Woonplaats: Den Haag

Aantal uren: 40

Samenwerkingsvorm: Deta-vast | per oktober beschikbaar

In het kort

  • Axel is een gepassioneerde marketeer, die zich graag verdiept in onderwerpen zoals SEA, Content marketing, UX, SEO en E-mailmarketing.

  • Hij is gedreven, sociaal ingesteld en oplossingsgericht.

  • Axel is afgestudeerd aan de opleiding Media en Entertainment Management, waardoor hij over een goede basis aan marketingkennis beschikt.

  • Hij heeft ervaring met het ontwikkelen van mediastrategieën, hierdoor is hij bekend met zowel de creatieve als de strategische kant binnen online-marketing.

  • Hij vindt het leuk om analytisch onderzoek te doen en dit om te zetten in een creatief plan.

Over Axel Westerduijn

Mijn naam is Axel, ik ben 27-jarige online marketeer uit Den Haag. Tijdens de opleiding Media & Entertainment management heb ik meerdere marketing opdrachten afgerond, waardoor ik gaandeweg een passie voor marketing heb ontwikkeld. Ik duik graag in onderwerpen die mij nog onbekend zijn, waardoor ik enthousiast word om nieuwe dingen uit te proberen en aan de slag te gaan met nieuwe tools. Met het traineeship van Leaped zit ik daarom helemaal op mijn plek. Op dit moment heb ik een brede marketing kennis die ik graag in de praktijk wil toepassen. Ongeacht of het gaat om het implementeren van een online strategie of het creëren van een doeltreffende campagne, ben ik op zoek naar een passende oplossing.

Talen Nederlands, Engels

Extra skills SEO, SEA, Contentmarketing, E-mail marketing, Social media

Play video

Werkervaring

01 03 2024 - heden

Online Marketeer | Leaped

Gedurende mijn traineeship tot online marketeer bij Leaped, word ik getraind tot een allround marketeer. De onderwerpen waarin ik me verdiep, omvatten onder andere; SEO, SEA, UX, Content Marketing, Branding, Google Analytics, E-mail Marketing, Social Media Marketing.

07 2024 - 10 2023

Digital marketeer | Creditsafe

Gedurende deze opdracht werk ik aan de interne linkingstrategie (SEO) van de website van GraydonCreditsafe. Verder help ik mee aan diverse marketing gerelateerde taken, zoals copywriting van de LinkedIn posts, websiteonderhoud en werken met tools zoals Marketo, & Adobe CMS.

05 2024 - 07 2024

Junior marketeer & Sales consultant | Sennasearch

Gedurende deze opdracht doe ik ondersteunende werkzaamheden met betrekking tot de commerciële processen van Sennasearch op gebied van emailmarketing. Bijvoorbeeld het schrijven van email copy's en het bouwen van mailijsten.

08 2022 - 02 2024

Freelancer horeca & logistiek

Als freelancer heb ik met diverse opdrachtgevers gewerkt. Tijdens deze opdrachten was ik verantwoordelijk voor de horeca werkzaamheden op diverse locaties.

12 2021 - 04 2022

Onderzoek | Bureau Citybranding (gemeente Den Haag)

Tijdens deze onderzoeksstage heb ik meegewerkt aan het project 'Aanpak Talent'. De 'aanpak talent' is een project dat met partners en ondersteuning van Bureau Citybranding is opgezet voor het behoud en aantrekken van jong talent. Ik heb hier zowel op strategisch als uitvoerend niveau gewerkt.

08 2020 - 02 2021

Marketing & communicatie | Het Koorenhuis

Tijdens deze stage ben ik voornamelijk aan de slag gegaan met marketingcommunicatie werkzaamheden. Zo heb ik bijvoorbeeld meegewerkt aan het bedenken en uitzetten van nieuwe online en offline campagnes in het Koorenhuis. Daarnaast heb ik ook zelf relevante content gemaakt voor de social media kanalen (tekstueel en audiovisueel). Dit had betrekking op de activiteiten die zich binnen het Koorenhuis plaatsvinden.

Opleidingen

maart 2023 - Heden

Online marketing traineeship | Leaped

September 2017 - juni 2023

Media & Entertainment Management (HBO) | Inholland Den Haag

September 2011 - juni 2015

Hoger algemeen voortgezet onderwijs (HAVO) | Maerlant lyceum