WERVING & SELECTIE

Wij vinden online marketeers die jou helpen online sprongen te maken.

Vertel me meer

Wij vinden online marketeers die jou helpen online sprongen te maken.

We get it. Het vinden van die ene online marketeer met exact de competenties die jij nu nodig hebt is niet gemakkelijk. Sterker nog, het is een ontzettend lastig. Online marketeers zijn namelijk een schaars volk. Het is vaak vacatures uitzetten, budget spenderen en hopen op een paar goede reacties. Maar wij houden niet van hopen. We houden van getting things done. Van de juiste mensen op de juiste plek krijgen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij werken op werving- en selectiebasis en helpen jou graag tijdelijke of vaste werknemers vinden.

Met ons netwerk boordevol senior, medior en junior online marketeers lukt het ons keer op keer om precies de online marketeer te vinden die bij jou past. Daarom gaan wij graag voor je op zoek naar die ene persoon die jouw business doorgrondt en jou helpt doelstellingen te behalen.

Is werving en selectie niets voor jou, maar zoek je wel een junior online marketeer? Bekijk dan ons online marketing traineeship. Een interessant alternatief op werving en selectie.

Hoe gaan wij te werk?

We pakken ons werk graag methodisch aan. Zo houden we gedurende elke stap in het proces een vinger aan de pols en kunnen we op- of bijschakelen wanneer nodig.

 • Kennismaking bij jou op kantoor met één van onze founders Mattijs of Stephan.
 • We bespreken de functie, de ideale kandidaat en de doelstellingen van de organisatie.
 • We bereiken overeenstemming over het profiel en de voorwaarden.
 • Wij sourcen actief in ons netwerk en kunnen wanneer nodig capaciteit opschalen samen met onze partner in het buitenland.
 • We stellen op basis van het gewenste profiel een poule samen met potentiële kandidaten en maken vervolgens een longlist.
 • We houden telefonische intakes met kandidaten op de longlist.
 • Op basis van deze telefoongesprekken maken we een shortlist.
 • Alle kandidaten op de shortlist nodigen we uit voor een eerste gesprek.
 • De meest geschikte kandidaten introduceren we aan jou.
 • We begeleiding het interne selectieproces.
 • Afronding proces middels ondertekenen arbeidscontract door de kandidaat.

Waarom zou je voor Leaped kiezen?

Ontstaan vanuit onze zusterorganisatie Sennasearch recruitment, maar vooral op basis van ons ontzettend grote netwerk van online marketeers, marketingbureaus, online marketing docenten, interim marketeers en (oud-)deelnemers aan diverse opleidingen van Leaped, durven wij te stellen dat er weinig bedrijven zijn op het gebied van werving en selectie die beter gepositioneerd zijn in de niche van online dan wijzelf.

Door onze kennis van (online) marketing zijn we niet alleen goed in het selecteren van kandidaten. We zijn namelijk ook ontzettend behendig in het samenstellen van een goed passend profiel die we koppelen aan jouw lange termijn doelstellingen.

Onze voorwaarden? Lekker transparant.

Waar zoveel partijen geheimzinnig doen over hun voorwaarden, zijn wij er juist trots op. We geloven dat transparantie aan de basis staat van een goede samenwerking.

We vragen 20% van het fulltime bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld. We vragen geen percentage over overige emolumenten.

Even bellen?

Wil je weten wat Leaped kan betekenen voor jouw organisatie? We denken graag met je mee! Bel naar 020-5287208 of stuur ons een mail. We zien er naar uit om van je te horen.

“Als er één ding is dat ik in al mijn jaren als programmamanager heb geleerd, is dat het leerrendement van een student bijna exponentieel toeneemt wanneer je het geleerde direct in de praktijk brengt.”

Stephan Stegeman, Co-founder