rajshri toerab - online marketeer - zuid-holland - schiedam

Beschikbaar

Regio Zuid Holland

Rajshri Toerab

rajshri toerab - online marketeer - zuid-holland - schiedam

Beschikbaar

Content
E-mail
Graphic Design
Interim
SEA
SEO
Social Ads

Geboortedatum: 02/07/1993

Woonplaats: Schiedam

Aantal uren: 32/40 uur per week

Samenwerkingsvorm: Interim - Deta-vast

In het kort

  • Rajshri is een gedreven, zelfstandige, resultaatgerichte en creatief persoon, die houdt van onderzoek doen

  • Ze gaat altijd voor een 9!

  • Daarnaast is Rajshri een echte allround marketeer: houdt van content schrijven, e-mailmarketing, social media, user experience, web- en graphic design, marketing automation, SEO, digital advertising, data analyseren en branding

  • Verder is ze leergierig en ontwikkelt zich graag verder

  • Ze is flexibel, organisatorisch, heeft oog voor detail en is sterk in communicatieve vaardigheden.

  • ‘The journey is just as important as the destination.’ – is haar favoriete quote die het marketing proces volgens haar perfect beschrijft

  • Haar momentele uitdaging is om te groeien als online marketeer en haar expertise op verschillende marketing gebieden te vergroten. Is jouw bedrijf haar nieuwe uitdaging?

Over Rajshri Toerab

‘The journey is just as important as the destination.’ Marketing zie ik als een vorm van kunst. De ideale klant door een proces laten treden om ze vervolgens van een koude lead naar een klant om te zetten. Hi! Mijn naam is Rajshri Toerab, 28 jaar en woon in Schiedam. Ik ben een gedreven, zelfstandig, resultaatgericht en creatief persoon. Ik houd van onderzoek doen en van de losse puzzelstukjes één geheel maken. Daarnaast ben ik organisatorisch, flexibel en heb een oog voor detail. Ik kies ervoor om niet voor het gemiddelde te gaan, maar om er juist uit springen en op zoek te gaan naar dat wat mijzelf en een bedrijf nummer 1 maakt. Ik ben in staat heel gemakkelijk nieuwe ideeën te bedenken en deze om te zetten naar realistische resultaten.

Talen Nederlands, Engels

Extra skills Social Ads, Social Media, SEO, SEA, Webdesign, User Experience, Marketing Automation

Werkervaring

Mei 2022 - Heden

Online marketeer | Leaped

Het volgen van het Online Marketing Traineeship. Tijdens dit traineeship zal ik mijn kennis verbreden op het gebied van SEO, SEA, e-mailmarketing, user experience, social advertising en Google analytics.

Januari 2018 - Heden

Ondernemer/Online marketeer | Raiszs Infinity & Creation

Coachen van klanten, branding en marketing taken uitvoeren. Zie hieronder een uitgebreide lijst van mijn bezigheden en taken: - Uitgebreid branding onderzoek uitvoeren en toepassen - Unieke archetype onderzoek uitvoeren - De kwaliteiten, zwakheden en brand soul in kaart brengen - Unieke lijst met branding woorden creëren - Ideale klantprofiel in kaart brengen - Duidelijke niche overzicht maken - Kleuren & lettertypes bepalen - Logo’s designen - Brandingfoto’s opzoeken en editen Content schrijven voor op de website, SEO, e-mails & social media Social media management Marketing automation bouwen, testen en lanceren Overige taken: - SEO - E-mailmarketing - Graphic design via Canva & video editing via Wondershare - Strategie- en klantgesprekken voorbereiden en voeren - Digital advertising via Facebook. Instagram, Pinterest & Tiktok - Onderzoek doen naar ideale klant en concurrentie - Organiseren en hosten van bijeenkomsten online en offline - Administratieve en financiele taken

April 2019 - Maart 2020

Customer care + claims | Vanad Group Transavia

Klachten behandelen, research, finance (geld overmaken, teruggeven en ontvangen), administratieve taken, inkomende telefoontjes aannemen en klant zo goed mogelijk helpen, inkomende e-mails beantwoorden, vluchten boeken, passagier gegevens verwerken, e-mails versturen, sales, affiliate marketing, vluchten omboeken, planning en agendabeheer.

Juli 2016 - December 2016

Secretaresse | TamTam B.V. / Dept Holding

Telefoneren, agendabeheer, archiveren, bezoekers ontvangen, post verwerken, boeken van vluchten en hotels, administratie, reserveren bij diverse gelegenheden en restaurants, organiseren van allerlei evenementen, openen en sluiten van het pand, lunch voorbereiden, uitzoeken en sorteren van het archief, aanspreekpunt zijn voor het gehele bedrijf en de klanten en marketing taken uitvoeren.

September 2015 - Juni 2016

Secretaresse | Inmotion Consultancy & Testing

Telefoneren, agendabeheer, archiveren, post verwerken, boeken van vluchten en hotels, administratie, reserveren bij diverse gelegenheden en restaurants, organiseren van allerlei evenementen, lunch voorbereiden, uitzoeken en sorteren van het archief, aanspreekpunt zijn voor klanten.

Opleidingen

Mei 2022 - Heden

Online marketing traineeship

Leaped

April 2022 - Heden

Data Science + Salesforce administrator Cursus

365 Careers + Instructeur Mike Wheeler

Januari 2022 - Heden

Adobe graphic design Cursus

Instructeur Lindsay Marsh

Juli 2021 - Heden

Digital marketing Cursus

Clickslice

2015 - 2017

HBO, Business studies

Inholland Rotterdam

2014 - 2015

HBO, Bedrijfseconomie

Hogeschool Rotterdam