joey bakker – online marketeer – groningen – groningen

Beschikbaar

Regio Groningen

Joey Bakker

joey bakker – online marketeer – groningen – groningen

Beschikbaar

Deta-vast
E-mail
SEA
SEO
Social Ads

Geboortedatum: 20/12/1996

Woonplaats: Groningen

Aantal uren: 32/40 uur per week

Samenwerkingsvorm: Deta-vast

In het kort

  • Joey is gedreven en ondernemend ingesteld

  • Hij heeft aan de Hanzehogeschool in Groningen Commerciële Economie gestudeerd en heeft dit in 2021 afgerond

  • Hij heeft ruim twee jaar ervaring in het maken van webshops, Social Ads en SEA.

  • Joey is ondernemend en heeft dit in de praktijk gebracht door tijdens zijn studie een eigen online onderneming op te richten.

  • Zijn kennis van online marketing is breed, maar hij wil zich nog graag ontwikkelen op het gebied van SEO en data analyse.

  • Joey houdt van een uitdaging en zodra hij een doel voor ogen heeft zal hij er alles aan doen dit te behalen.

Over Joey Bakker

Mijn naam is Joey Bakker en ben geboren en getogen in Groningen. Van jongs af aan was het mijn droom om carrière te maken in voetbal. Na een kans te hebben gekregen bij de jeugd van Fc Groningen en op de middelbare school een opleiding te volgen waarbij de kansen om carrière te maken in het voetbal werden vergroot, bleek toch dat ik het net niet in me had. Toen ik de droom heb moeten laten varen vond ik een andere passie namelijk: “marketing” en dan vooral gericht op het online aspect.

Talen Nederlands, Engels

Extra skills Social Advertising, SEA, SEO, Google Analytics, User experience, E-mailmarketing

Werkervaring

Januari 2022 - heden

Online Marketeer | Leaped

Online Marketing Traineeship. Tijdens het traineeship zal ik mijn kennis gaan verbreden op het gebied van: SEO, SEA, E-mailmarketing, User Experience, Social advertising en Google Analytics.

Februari 2021 - Augustus 2021

SEA | Travelproshop

Tijdens deze afstudeerstage heb ik onderzocht welke vorm van search engine advertising het best bij het bedrijf aansluit om zo haar conversie te verhogen. Tijdens deze afstudeerstage heb ik onderzocht welke vorm van search engine advertising het best bij het bedrijf aansluit om zo haar conversie te verhogen.

Februari 2019 - Juli 2019

Communicatief medewerker | Gemeente Groningen

Tijdens deze stage was ik medewerker bij de communicatieve afdeling van een stichting van de gemeente Groningen. Ik schreef de maandelijkse nieuwsbrief, deed onderhoudswerkzaamheden aan meerdere websites (wordpress) en onderzocht de wensen en behoeften van bewoners in de wijken van Groningen. Tijdens deze stage was ik medewerker bij de communicatieve afdeling van een stichting van de gemeente Groningen. Ik schreef de maandelijkse nieuwsbrief, deed onderhoudswerkzaamheden aan meerdere websites (wordpress) en onderzocht de wensen en behoeften van bewoners in de wijken van Groningen.

December 2018 - heden

Eigen onderneming | Goalshop.nl & Goodplaza.nl

In 2018 heb ik twee webshops opgestart. Door middel van SEA zorg ik voor verkopen op mijn webshops. Voornamelijk voer ik campagnes uit via facebook business manager, omdat de doelgroep voornamelijk actief is op Facebook en Instagram.

Opleidingen

Januari 2022 – heden

Online Marketing traineeship

Leaped | Amsterdam

September 2017 - Juli 2021

Commerciële economie

Hanzehogeschool Groningen

September 2010 - Mei 2016

HAVO

Werkman College Groningen