firas alsayed

Beschikbaar

Regio Zuid-Holland

Firas Alsayed

firas alsayed

Beschikbaar

Analytics
Content
CRO
E-mail
Graphic Design
SEA
SEO
Social Ads
UX

Geboortedatum: 12/01/1994

Woonplaats: Den Haag

Aantal uren: 40

Samenwerkingsvorm: Deta-vast | stage per 1 juli | detachering per 1 september

In het kort

  • Met zijn ervaring en achtergrond vormen deze twee componenten een sterke basis voor groei en ontwikkeling en heeft een grote honger om succesvol te worden en is vastbesloten om dit te bereiken.

  • Firas is een creatieve en commerciële marketeer met een leergierige instelling. Zijn doorzettingsvermogen vormt de basis van zijn mindset, en hij heeft een groot aanpassingsvermogen.

  • Hij is een ondernemend persoon en durft risico's te nemen.

  • Verder wil hij zich ontwikkelen op het gebied van SEO, contentmarketing, SMMA, Webdesign en UX/CRO in het e-commerceveld.

  • Hij ziet in elk probleem een kans en zijn glas is altijd halfvol.

  • Communicatief sterk, klantvriendelijk en nauwkeurig.

Over Firas Alsayed

Ik ben Firas, een ambitieuze en avontuurlijke man van 28 jaar oud. Ik ben ondernemer en online marketeer. In 2016 besloot ik naar Nederland te verhuizen om een nieuwe toekomst op te bouwen. Sindsdien ben ik actief bezig geweest met het leren van de Nederlandse taal en het ontmoeten van zowel Nederlanders als mensen uit andere landen. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen en te groeien, en ik schuw niet weg van nieuwe uitdagingen. Mijn mentaliteit is die van een strijder, altijd klaar om een stapje verder te gaan. Op dit moment word ik opgeleid in verschillende vakgebieden, waaronder: ✔ Advertising ✔ SEO ✔ Google Ads ✔ Social advertising ✔ E-mailmarketing ✔ Contentcreatie ✔ Google Analytics ✔ UX (gebruikerservaring) ✔ Conversieoptimalisatie.

Talen Nederlands, Engels, Arabisch

Extra skills Adobe Photoshop, Adobe Premiere, SMMA, UX

Werkervaring

05 2023 - heden

Online Marketeer | Leaped

Sinds mei ben ik gestart als online marketing trainee bij Leaped. Hier krijg ik de kans om mijn kennis op alle gebieden van online marketing verder te ontwikkelen. Ik leer onder andere over advertising, SEO, Google Ads, social advertising, e-mailmarketing, content creatie, Google Analytics, gebruikerservaring (UX), marketplaces en conversieoptimalisatie.

04 2022 - 04 2023

Verzekeringsadviseur | ANWB

Het adviseren van leden over verzekeringen, inclusief pechhulp voor auto's en andere voertuigen, en het ondersteunen bij het afsluiten van verzekeringen.

12 2021 - heden

Zelfstandig Ondernemer | MFA e-commerce

In 2021 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer in de e-commerce met behulp van Shopify. Tijdens mijn ondernemersavontuur ben ik betrokken geweest bij verschillende aspecten, waaronder adverteren via sociale mediakanalen, het werken met Meta Business Manager, Google Analytics, TikTok Business Manager, e-mailmarketing en het bouwen en optimaliseren van websites.

03 2019 - 11 2021

BIM Modelleur | BplusM

Als BIM-modelleur was ik verantwoordelijk voor het creëren van 3Dmodellen van gebouwen en infrastructuur met behulp van BIM-software. Ik werkte nauw samen met andere bouwprofessionals om een compleet beeld van het project te creëren en zorgde ervoor dat de verschillende disciplines zoals architectuur, constructie, installaties en technische systemen werden gecoördineerd in het 3D-model.

Opleidingen

April 2023 - Heden

Online marketing traineeship | Leaped

sep 2019 - sep 2021

Associate degree Integraal bouwmanagement, Hogeschool Rotterdam

sep 2012 - sep 2015

Bedrijfsbeheer en marketing, Aleppo Universiteit