famke janssen

Beschikbaar

Regio Gelderland

Famke Janssen

famke janssen

Beschikbaar

Geboortedatum: 12/04/1997

Woonplaats: Nijmegen

Aantal uren: 40

Samenwerkingsvorm: Deta-vast | stage per 1 maart | detachering per 1 mei

In het kort

  • Famke heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en is erg gedreven om zich verder te ontwikkelen.

  • Is erg nieuwsgierig en gaat geen uitdagingen uit de weg.

  • Tijdens haar studie Commerciële Economie heeft ze brede kennis opgedaan, hierdoor is ze erachter gekomen dat haar interesse ligt bij neuromarketing, UX/CRO, contentmarketing en emailmarketing.

  • Sociaal, enthousiast en verbaal sterk persoon die graag in teamverband werkt.

  • Flexibel persoon die altijd op zoek gaat naar de beste oplossing.

Over Famke Janssen

Werken als Digital Marketeer in een bedrijf waar ontwikkeling centraal staan, dat voelt als de perfecte uitdaging voor mij. Tijdens mijn studie Commerciële Economie kwam ik erachter dat mijn interesse vooral ligt op het gebied van Marketing en dan met name in het gedrag en de gedachtegang van consumenten. Om hier vervolgens als marketeer met de juiste touchpoints op in te spelen. Het volgen van de minor Digital Marketing was de juiste vervolgstap. Hier heb ik kennisgemaakt met verschillende tools, zoals Google analytics, Hotjar, Usability & Eye tracking. Iets waar ik met veel interesse en enthousiasme mee werkte. Tijdens deze periode is mijn passie voor neuromarketing en conversieoptimalisatie gaan groeien. Het inspelen op het onbewuste gedrag van de klant vind ik erg fascinerend. Dat er met kleine aanpassingen al zoveel bereikt kan worden, geeft mij veel energie. Ik ben iemand die graag in teamverband werkt. Mijn collega's beschrijven mij dan ook als een sociaal persoon die graag haar mening en ideeën deelt en door mijn positieve energie veel mensen weet te stimuleren. Ik vind het belangrijk om anderen te betrekken in het proces door ook naar hun mening te vragen. Daarnaast bewonderen ze aan mij dat ik net dat stapje verder ga door in te gaan op het onbekende. Als ik iets niet weet, zal ik er alles aan doen om mijn kennis hierover te verbreden. Ik ben ervan overtuigd dat deze nieuwsgierigheid mij zowel op persoonlijk als zakelijk vlak veel verder brengt. Met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor zowel eigen ontwikkeling als voor het werk, kijk ik met veel enthousiasme een nieuwe uitdaging tegemoet. Ik zou het leuk vinden om binnenkort kennis te maken!

Talen Nederlands, Engels

Extra skills SEO, SEA, UX, Content marketing, E-mail marketing

Play video

Werkervaring

01 2023 - heden

Online Marketeer | Leaped

Tijdens de eerste twee maanden van mijn Traineeship heb ik mij verder kunnen ontwikkelen met betrekking tot: SEO, SEA, UX, content marketing, branding, Google Analytics en social media. Deze opgedane kennis kon ik gelijk in de praktijk brengen door onderzoek te doen voor een fashion marketplace.

03 2021 - 12 2022

Allround Content Marketeer | Isenvi

Verantwoordelijk voor de creatie en promotie van content, SEO en Product Informatie Management van het bedrijf.

02 2022 - 06 2022

Customer Journey medewerker | Bol.com

Ik heb tijdens deze maanden mijn bevindingen voortkomend uit mijn afstudeeronderzoek mogen uitwerken binnen de babyafdeling.

09 2021 - 02 2022

Afstudeerstage | Bol.com

Naast het meewerken binnen zowel de Customer journey als de Content afdeling heb ik hier mijn afstudeeronderzoek gedaan. Dit onderzoek was gericht op hoe de klachten en retourneringen binnen de baby afdeling verminderd konden worden, op basis van obstakels die optraden binnen de klantreis.

02 2020 - 04 2020

Meewerkstage | Eventure

Alles met betrekking tot het voorbereiden, plannen en organiseren van evenementen, waarbij het toepassen en uitvoeren van marketingactiviteiten een hele grote rol speelt. Helaas is deze stage vroegtijdig afgelopen i.v.m. Covid-19.

03 2012 - 02 2021

Verschillende bijbanen

Klantenservice medewerker - DHL, Bediening + Keuken - Zappa's, Enquetes afnemen met betrekking tot Health en Performance - Adaptics, Bediening - Gossimijne

Opleidingen

01 2023 - Heden

Online marketing traineeship | Leaped

09 2020 - 01 2021

Minor Digital Marketing | HAN

09 2017 - 01 2022

Commerciële Economie | Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

09 2009 - 06 2014

Havo | Raayland, Venray