elvira steinhauer

Beschikbaar

Regio Noord-Holland

Elvira Steinhauer

elvira steinhauer

Beschikbaar

Content
E-mail
Social Ads

Geboortedatum: 09/05/1986

Woonplaats: Alkmaar

Aantal uren: 32

Samenwerkingsvorm: Deta Vast - per 1 februari

In het kort

  • Heeft communicatie gestudeerd (InHolland Diemen), daar heeft ze ontdekt dat ze het leuk vindt om inspirerende, tot de verbeelding sprekende teksten te schrijven.

  • Heeft als designer voor een groot online reclamebureau (the Valley) gewerkt voor klanten als ANWB en ING

  • Heeft als e-mail & CRM marketeer gewerkt met tools als Selligent Marketing Cloud, Hubspot en Mailchimp

  • Is creatief, loyaal en organisatorisch sterk

Over Elvira Steinhauer

Als gedreven en creatieve e-mail & CRM marketeer, help ik bedrijven met het bouwen en zenden van e-mail campagnes, marketing automation en CRM. Mijn hart gaat sneller kloppen bij het ontwikkelen van e-mail strategieën en versturen van klantgerichte e-mail campagnes. Met mijn brede ervaring in zowel executie als strategie, ben ik de reisgids in journeys en een verlengstuk van de marketingafdeling voor het verzenden en bouwen van campagne nieuwsbrieven. Ook ben ik in te zetten als grafische ontwerper. Het maken van een huisstijl? of andere grafische oplossingen nodig? Ik draai mijn hand er niet voor om. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de natuur, om te ontladen. Of ik ben mijn creatieve geest aan het voeden door te schilderen of het maken van andere kunstvormen.

Talen Nederlands, Engels

Extra skills E-mail marketing, Design, Gedreven, Sociaal, Creatief

Play video

Werkervaring

maart 2022 - heden

Online Marketeer | Leaped

Tijdens de eerste 2 maanden van mijn traineeship tot online marketeer bij Leaped werd ik opgeleid tot allround online marketeer. Mijn stage was gerichter naar E-mail Marketing, waarna ik me verder heb verdiept in e-mail strategie, CRM en mooie tools zoals Mailchimp, Hubspot, Selligent en Microsoft Dynamics heb morgen werken.

mei 2022 - januari 2023

E-mail Marketeer & Campagne Manager | Mailcompany

De ontwikkeling van e-mailstrategieën: van het analyseren van de huidige situatie tot het implementeren van de nieuwe e-mailstrategie. Onderzoek naar strategieën van concurrenten. Waarborgen van de interne en externe planning. Loyaliteit programma ontwikkelen: de relatie met de klant te versterken. Briefen van onze Campagne engineers. Data-analyseren, rapporteren van de resultaten.

juni 2022 - januari 2023

E-mail/CRM Marketeer | Drukwerkdeal.nl

Verantwoordelijk voor het e-mailkanaal: van de briefing en bouw tot zending en evaluatie van campagne nieuwsbrieven voor MKB-groot, MKB-klein en Resellers binnen Hubspot. Ontwikkeling van het e-mail platform. Optimaliseren van e-mailcampagnes. Campagne management: van briefing tot reportage. Migratie: Clang naar Hubspot voor Printdeal.be

augustus 2022 - december 2022

E-mail/CRM Marketeer | Mobilae

Ik hield mij bezig met de ontwikkeling van het e-mail platform, de customer journey, klantsegmenten en de bouw van e-mail templates en campagnenieuwsbrieven in MailChimp. Ontwikkelen en implementeren van de marketing automation strategie. Cross-sell recommendations doorvertaald naar e-mail campagnes. Retentiestrategie: dropped leads Frankrijk en Duitsland Onderzoek naar welk marketing automation platform het beste aansluit.

juli 2022 - september 2022

E-mail Marketeer | Beerwulf o.v Heineken

Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de vereisten voor de implementatie samen met Beerwulf stakeholders om stappen, strategieën te bepalen. Definiëren van de belangrijkste stadia om inzichten te verkrijgen binnen de levenscyclus van de klant: onboarding, vergelijken, converteren en behouden. Personalisatie strategieën ontwikkelen binnen het bedrijfsproces en de behoeften: e-mail stratiegie, loyalty programma.

Opleidingen

Maart 2022 - Heden

Online marketing traineeship | Leaped Academy, Hilversum

2007 - 2010

Communicatie | InHolland, Diemen

2004 - 2008

Cross Media Design | Media College, Amsterdam