bente hagens

Beschikbaar

Regio Utrecht

Bente Hagens

bente hagens

Beschikbaar

Analytics
Content
CRO
E-mail
Graphic Design
SEA
SEO
Social Ads
UX

Geboortedatum: 22/06/2001

Woonplaats: Utrecht

Aantal uren: 40

Samenwerkingsvorm: Deta-vast | stage per 1 juni | detachering per 1 augustus

In het kort

  • Met de kennis die ze heeft opgedaan bij haar bachelor Creative Business, heeft Bente een brede kennis over webdesign, het adobe pakket en content creatie.

  • Mensen beschrijven Bente als een open, spraakzaam, creatief en een doorzettend persoon.

  • Bente spreekt naast haar moedertaal Nederlands ook Engels op een hoog niveau, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Ze werkt graag samen met anderen, kent haar eigen krachten en vindt niets belangrijker dan een duidelijke communicatie binnen het team.

  • Wilt zich verder ontwikkelen op het gebied van SEO, content en e-mail marketing en UX/CRO.

  • Bente vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en gaat ook graag zelf op onderzoek uit.

Over Bente Hagens

Hi! Mijn naam is Bente en hier zal je in het kort vinden wie ik ben. Ik ben in april 2023 begonnen met een traineeship online marketing bij LEAPED. Vanaf juni ben ik een enthousiaste werknemer die zich graag bezig houdt met: ♛ Content Marketing ♛ Website design ♛ SEO ♛ SEA ♛ E-mail marketing ♛ Google Analytics. Tijdens mijn studie heb ik een grote interesse ontwikkeld voor online marketing en ben ik mij daar dus ook meer in gaan verdiepen. Na het afronden van mijn opleiding Creative Business wil ik mijn kennis in de online wereld nog verder verbreden! Door het volgen van het Online Marketing traineeship bij LEAPED geloof ik erin dat ik als online marketeer breed inzetbaar ben in verschillende bedrijven. Mensen beschrijven mij als een open, spraakzaam en doorzettend persoon. Dus ben jij op zoek naar een creatieve, open en een gedreven online marketeer?

Talen Nederlands, Engels

Extra skills Content marketing, Website design, SEA, SEO, E-mail marketing, Google analytics

Werkervaring

04 2023 - heden

Online Marketeer | Leaped

Tijdens mijn traineeship tot online marketeer bij Leaped word ik opgeleid tot allround marketeer. Hier doe ik kennis op over onderwerpen zoals: SEO, SEA, Content Creatie, UX, HTML, CHATGPt, Social Media, Email Marketing en nog vele andere aspecten die te maken hebben met online marketing. In de eerste twee maanden hebben wij ons ook bezig gehouden met een casus waarin wij de online marketing optimaliseren voor een bedrijf.

01 2020 - heden

Verkoopmedewerkster | Haven80Schoenen

In mijn tijd bij Haven80Schoenen ben ik aan het werk gegaan als verkoopmedewerkster. Hier heb ik taken verricht als openen en sluiten, klanten helpen, schoenen sorteren en prijzen en de winkel in orde houden.

06 2018 - 05 2020

Verkoopmedewerkster | Multivlaai

Als verkoopmedewerkster bij Multivlaai was ik verantwoordelijk voor het aannemen van de bestellingen in de ochtend, de winkel voorbereiden en openen, klanten helpen en serveren en sluiten aan het einde van de dag.

02 2021 - 06 2021

Stage Marketing/Communicatie | REVER Interieurprojecten

Tijdens mijn stage bij Rever Interieurprojecten werkte ik op de Marketing en Communicatie afdeling van het bedrijf. Hierbij ben ik veel bezig geweest met creëren van online content zoals social media posts, casestudies, blogposts schrijven voor de website, een nieuwe webpagina maken, meedenken en werken aan het nieuwe duurzaamheidsplan en bijdragen aan de online presence en lead generatie.

11 2019 - 01 2020

Stage Productie Assistente | REDRUM B.V.

Tijdens mijn stage bij REDRUM als productieassistent hield ik me veel bezig met klantgericht contact en het voorbereiden van draaidagen. Props regelen, callsheets maken en locaties scouten. Ook deed ik onderzoek voor hun nieuwe online serie en hielp ik met de in huis academie van het bedrijf.

Opleidingen

April 2023 - Heden

Online marketing traineeship | Leaped

September 2018 - Januari 2023

Creative Business | Hogeschool van Amsterdam, Amsterdam

September 2013 - Juni 2018

Havo | CSG Willem de Zwijger, Schoonhoven