Kimberly Geerman

Kimberly Geerman

Zoekmachinespecialist

 SEO, SEA, Google Analytics
 Social media, contentmarketing
 
Akros Amsterdam
 
Bachelor in Business Administration
kimberly-geerman-96a955137

Over Kimberly

Ik ben onlangs afgestudeerd van het bachelorprogramma International Business and Languages, dat vooral gericht is op marketing en finance met een specialisatie in talen. Tijdens mijn stage kreeg ik ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Ik beheerde onder andere de contentcreatie en analyseerde de data van verschillende sociale media channels. Wat mij aantrekt is om met analytische tools te werken en nieuwe campagnestrategieën in te zetten om het publiek te betrekken. Ik geniet van het creëren van inhoud en het ontwerpen van grafieken en stort me inmiddels met veel plezier op de wereld van conversie en optimalisatie!

Kernkwaliteiten

Analytisch. Zelfstandig. Communicatief sterk. Probleemoplosser. Eerlijk.

Talenkennis

Spaans (moedertaal). Nederlands (professionele werkvaardigheid). Engels (professionele werkvaardigheid). Frans (operationele vaardigheid).

Ervaring met tools

Google Adwords, Klear, Klout, Photoshop, Wordpress, Google Tag Manager, Google Analytics.

Behaalde certificaten

Masterclass Zoekmachinemarketing & Advertising bij SRM, Google Adwords Fundamentals.

Praktijkcase: Akros Amsterdam

Ik onderzoek momenteel de online marketing inspanningen van Akros Amsterdam op de gebieden SEO en SEA. Eind augustus deel ik hier mijn onderzoeksverslag.

Kimberly Geerman

Praktijkcase 2

Beschrijf hier in 100 woorden per praktijkcase wat je tijdens de masterclass hebt onderzocht en hoe. Noem de belangrijkste bevindingen en je adviezen. Beschrijf hier in 100 woorden per praktijkcase wat je tijdens de masterclass hebt onderzocht en hoe. Noem de belangrijkste bevindingen en je adviezen. Beschrijf hier in 100 woorden per praktijkcase wat je tijdens de masterclass hebt onderzocht en hoe. Noem de belangrijkste bevindingen en je adviezen. Beschrijf hier in 100 woorden per praktijkcase wat je tijdens de masterclass hebt onderzocht en hoe. Noem de belangrijkste bevindingen en je adviezen. (92)

Kimberly Geerman

Meer weten over mij of mijn beschikbaarheid?

Neem contact op   Bekijk andere specialisten