Huibert Kloet

Huibert Kloet

Zoekmachinespecialist

 SEO, SEA, Google Analytics
(Web)design, projectmanagement, contentmarketing, UX
 
Lassus Tandartsen, Kieswijs
 
Hogeschool voor de Kunsten, Grafisch Lyceum, diverse managementtrainingen en praktijkgerichte workshops.
huibert-kloet-53bb127

Over Huibert

De combinatie offline en online marketing is waar mijn belangstelling naar uit gaat. Daarom heb ik via Leaped de specialisatie online marketing gevolgd. Ik ben beslist (nog) geen expert, maar wel in alles praktisch en creatief. Heb jij actuele communicatie projecten waar je professionele ondersteuning bij nodig hebt? Lees dan vooral verder…

User Experience staat voor mij centraal. Een website moet volledig voldoen aan de verwachtingen van de bezoeker (en van de zoekmachines!). Daarom gaat mijn belangstelling vooral uit naar SEO, copywriting, design en tekst & beeld.

SEO-teksten schrijven voor web- of landingspagina’s, nieuwsbrieven opstellen, foto’s maken (of regelen) en het volgens ‘de regels van Google’ de wereld in sturen. Alles moet kloppen en ‘alles’ draait om de bezoeker(s) van je website. Tell your story.

Ik ben een teamplayer én solist, en iemand die grote stappen vooruit kan denken. Mijn jarenlange ervaring bij diverse reclamebureaus krijg je er gratis bij. Als het de hoogste tijd is voor verbetering en als jij online beter wilt scoren, dan is een kennismaking een heel goed begin.

Kernkwaliteiten

Resultaatgericht. Tactisch. Besluitvaardig.

Talenkennis

Nederlands (moedertaal). Engels (professionele werkvaardigheid).

Ervaring met tools

Google Analytics, Google Adwords, Yoast, Google Tag Manager.

Behaalde certificaten

Masterclass Zoekmachinemarketing & Advertising bij SRM, Google Fundamentals, tiendaagss bootcamp Online Marketing bij SRM, Google Certificaat via De Digitale Werkplaats.

Praktijkcase: Lassus Tandartsen

Ik onderzoek momenteel de online marketing inspanningen van Lassus Tandartsen op de gebieden SEO en SEA. Eind augustus deel ik hier mijn onderzoeksverslag.

Huibert Kloet

Praktijkcase: Kieswijs

Ik onderzoek momenteel de online marketing inspanningen van Kieswijs op de gebieden SEO en SEA. Eind augustus deel ik hier mijn onderzoeksverslag.

Huibert Kloet

Meer weten over mij of mijn beschikbaarheid?

Neem contact op   Bekijk andere specialisten