Fieke Bak

Fieke Bak

Zoekmachinespecialist

 SEO, SEA, Google Analytics
 Direct marketing, e-mailmarketing, CMS, projectmanagement
 
Borrelbox Amsterdam, Dr. Leenarts
 
HBO Communicatie/marketing, WO Pre-master marketing
fieke-bak-415601a

Over Fieke

Ik ben Fieke Bak, alweer 32 winters jong (ik ben namelijk geboren in januari ;)) en woon in de mooiste stad van Nederland: Amsterdam. In mijn vrije tijd loop ik graag hard, ga ik met mijn vrienden eten/borrelen in de stad, kook ik graag voor familie en vrienden en probeer dan nieuwe recepten uit.

Na mijn studie in marketing/communicatie en getroffen door de grote ontwikkelingen en nieuwe innovaties in de online wereld, ben ik online marketeer geworden. Het sluit perfect aan bij mijn nieuwsgierige karakter. Ik heb ervaring opgedaan in de marketing, reclame en media waar bij online altijd al deel uitmaakte van de werkzaamheden.

Door het werken met verschillende projecten tegelijk en het bewaken van deadlines kwamen mijn planning- en organisatieskills goed van pas. Wat mij het meeste aanspreekt in online marketing is het onderzoeken, analyseren en nieuwe campagnes of concepten opzetten en uitwerken – om daarmee het beste resultaat te behalen.

Kernkwaliteiten

Plannen. Organiseren. Analytisch. Commercieel. Zelfstandig. Sociaal.

Talenkennis

Nederlands (moedertaal). Engels (goed in woord en geschrift).

Ervaring met tools

Photoshop, Google Analytics, Google Adwords, CMS, Yoast, Google Tag Manager.

Behaalde certificaten

Masterclass Zoekmachinemarketing & Advertising bij SRM, Google Fundamentals.

Praktijkcase: Borrelbox Amsterdam

Ik onderzoek momenteel de online marketing inspanningen van Borrelbox Amsterdam op de gebieden SEO en SEA. Eind augustus deel ik hier mijn onderzoeksverslag.

Fieke Bak

Praktijkcase: Dr. Leenarts

Ik onderzoek momenteel de online marketing inspanningen van Dr. Leenarts op de gebieden SEO en SEA. Eind augustus deel ik hier mijn onderzoeksverslag.

Fieke Bak

Meer weten over mij of mijn beschikbaarheid?

Neem contact op   Bekijk andere specialisten