Dennis Das

Dennis Das

Zoekmachinespecialist

 SEO, SEA, Google Analytics
 
Procesmanagement, customer care, sales
 
Stichting PHOV
dennis-das-394358bb

Over Dennis

Ik ben Dennis. Online marketing was voor mij een stap in een volledig nieuwe richting. Het verbeteren van producten en het bereiken van de klanten met de juiste boodschap is sinds jaar en dag mijn persoonlijke motivatie.

Voor mijn functie als zoekmachinemarketeer heb ik altijd direct contact gehad met de klanten die het bedrijf probeert te bereiken. Deze ervaring heb ik opgedaan bij verschillende banken en communicatiebedrijven.

Hierbij was het tevens het doel om een goede Net Promoter Score te bereiken. Niet alleen door eventuele struikelblokken voor klanten weg te nemen, maar ook door de kwaliteit van de aangeboden producten te verhogen. Deze motivatie neem ik nu mee in mijn nieuwe carrièrerichting.

Kernkwaliteiten

Inlevingsvermogen. Kwaliteitsgericht. Analytisch. Creatief.

Talenkennis

Nederlands (moedertaal). Engels (professionele werkvaardigheid). Frans (beginner).

Ervaring met tools

Google Analytics, Google Adwords, Wordpress, Yoast, Google Tag Manager.

Behaalde certificaten

Masterclass Zoekmachinemarketing & Advertising bij SRM, Google Fundamentals.

Praktijkcase: Stichting PHOV

Ik onderzoek momenteel de online marketing inspanningen van Stichting PHOV op de gebieden SEO en SEA. Eind augustus deel ik hier mijn onderzoeksverslag.

Dennis Das

Praktijkcase 2

Beschrijf hier in 100 woorden per praktijkcase wat je tijdens de masterclass hebt onderzocht en hoe. Noem de belangrijkste bevindingen en je adviezen. Beschrijf hier in 100 woorden per praktijkcase wat je tijdens de masterclass hebt onderzocht en hoe. Noem de belangrijkste bevindingen en je adviezen. Beschrijf hier in 100 woorden per praktijkcase wat je tijdens de masterclass hebt onderzocht en hoe. Noem de belangrijkste bevindingen en je adviezen. Beschrijf hier in 100 woorden per praktijkcase wat je tijdens de masterclass hebt onderzocht en hoe. Noem de belangrijkste bevindingen en je adviezen. (92)

Dennis Das

Meer weten over mij of mijn beschikbaarheid?

Neem contact op   Bekijk andere specialisten