Aimée Theijs

Aimée Theijs

Zoekmachinespecialist

 SEO, SEA, Google Analytics
 
Social media, e-mailmarketing
 
ME&MATS
 
HBO Commerciële Economie
aimée-theijs-1863b3125

Over Aimée

Ik ben Aimée Theijs, 22 jaar en woon in Papendrecht. Vorig jaar ben ik afgestudeerd van mijn HBO opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens deze opleiding ontdekte ik mijn passie voor online marketing. Om van deze passie werkelijkheid te maken, heb ik drie jaar geleden mijn eigen webwinkel in handgemaakte sieraden en accessoires opgericht. Hierdoor heb ik alle theorie die ik leerde gedurende mijn studie en de webinars in de praktijk leren toepassen.

Daarnaast kan ik ook mijn creativiteit kwijt in het ontwerpen van sieraden en het opzetten van mijn eigen marketingacties.

Door mijn passie voor online marketing heb ik besloten om mijzelf verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing. Mijn doel hierbij is om bedrijven te ondersteunen op het gebied van online marketing om hun business online verder te laten groeien.

Kernkwaliteiten

Ondernemend. Ambitieus. Creatief. Proactief. Analytisch.

Talenkennis

Nederlands (moedertaal). Engels (professionele werkvaardigheid).

Ervaring met tools

Google Analytics, Google Keyword Planner, Google Adwords, Photoshop, MailChimp.

Behaalde certificaten

Masterclass Zoekmachinemarketing & Advertising bij SRM, Google Fundamentals.

Praktijkcase: ME&MATS

Ik onderzoek momenteel de online marketing inspanningen van ME&MATS op de gebieden SEO en SEA. Eind augustus deel ik hier mijn onderzoeksverslag.

Aimée Theijs

Praktijkcase 2

Beschrijf hier in 100 woorden per praktijkcase wat je tijdens de masterclass hebt onderzocht en hoe. Noem de belangrijkste bevindingen en je adviezen. Beschrijf hier in 100 woorden per praktijkcase wat je tijdens de masterclass hebt onderzocht en hoe. Noem de belangrijkste bevindingen en je adviezen. Beschrijf hier in 100 woorden per praktijkcase wat je tijdens de masterclass hebt onderzocht en hoe. Noem de belangrijkste bevindingen en je adviezen. Beschrijf hier in 100 woorden per praktijkcase wat je tijdens de masterclass hebt onderzocht en hoe. Noem de belangrijkste bevindingen en je adviezen. (92)

Aimée Theijs

Meer weten over mij of mijn beschikbaarheid?

Neem contact op   Bekijk andere specialisten