Word online marketeer.

Op zoek naar een toekomstbestendige baan in de online marketing? Laat je kosteloos opleiden tot online marketeer bij Leaped! Deze masterclass is een intensief programma van drie maanden waarin we je onderdompelen in de wereld van SEO, SEA, Social Advertising en Google Analytics. Daarna ga je met zoekmachineoptimalisatie en advertising aan de slag bij één van onze mooie opdrachtgevers.

Meld je aan

Kickstart je carrière

Heb jij een groot analytisch vermogen? Wil je razendsnel carrière maken en jezelf onderweg zonder opleidingskosten ontwikkelen tot een echte junior specialist SEO, SEA & Social Advertising? Om vervolgens uitdagende opdrachten te doen voor de mooiste opdrachtgevers? Welkom bij Leaped!

Gedurende de masterclass word je voortdurend gecoacht door senior online marketeers. Na drie maanden met ons heb je meerdere certificaten in the pocket. En wanneer je aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers, vinden er maandelijkse huddles plaats waarin al onze online marketeers hun kennis met elkaar delen. Klinkt goed?

Bekijk de vacature
online marketeer worden
online marketeer worden

Online marketing is hot

Zo hot zelfs, dat de Nederlandse overheid de functie online marketeer heeft bestempeld als kansberoep. En niet zonder reden. Als je zoekt op marketingfuncties, vind je vacatures waar het woord ‘online’ eigenlijk nooit in ontbreekt. Er is ontzettend veel vraag naar online marketeers!

Als je nauwkeuriger kijkt naar al deze vacatures zie je dat er vooral veel wordt gevraagd naar zoekmachinemarketeers: professionals die met SEO en SEA het verschil kunnen maken voor hun werkgever of klant. Een goeie search professional kan snel resultaat boeken met Google Ads (SEA) en Social Advertising, en tegelijkertijd ook een duurzame positie opbouwen met zoekmachineoptimalisatie (SEO): een winnende combinatie.

Inhoud van de lessen

Daarom ontwikkelde Leaped de masterclass Zoekmachineoptimalisatie & Advertising. Een intensief en zeer gewaardeerd programma waarin we je onderdompelen in de wereld SEO, SEA, Social Advertising en Google Analytics. Je wordt getraind door echte vakspecialisten die in hun werk verantwoordelijk zijn voor de meest uitdagende onlinemarketingprojecten. Haal je de eindstreep van deze masterclass, ben je met recht een junior online marketeer te noemen.

Meld je aan
online marketeer worden