Gratis scan: ontdek hoe jij online beter vindbaar wordt.

Ontvang nu kosteloos een online marketing scan met een analyse van jouw social media en zoekmachinemarketing inclusief concrete verbeteradviezen voor jouw bedrijf.

Ontvang gratis scan

Wat ontvang ik precies?

Vraag je een gratis online marketing scan aan, dan ontfermt één van onze online marketeers zich over jouw zoekmachinemarketingaanpak en krijg je een onderbouwd next-actions plan. De scan is een grondige analyse van jouw actuele SEO en, indien jouw bedrijf hierin actief is, SEA en social advertising prestaties.

Je kunt vervolgens zelf met de verbeteradviezen aan de slag, maar misschien zet je er liever een professional op in. Zo kunnen onze online marketeers voor een zeer competitief tarief hun bevindingen doorvoeren. De keuze is aan jou.

Wat vragen we van jou?

Niet veel. Een beetje begeleiding, zoals uitleg rondom jouw markt en producten. Natuurlijk toegang tot jouw Google Analytics, Adwords en Search Console of eventueel de vrijheid om deze Google producten voor je in te richten. En tenslotte een testimonial die wij op onze website mogen plaatsen.

Geïnteresseerd?

Lijkt onze kosteloze online marketing scan jou wel wat, laat dan hieronder je gegevens achter. We nemen dan spoedig contact met je op. Heb je eerst nog vragen? Stuur ons gerust een e-mail.